Ноемврийски бебета 2023г. - тема 2

• 49 116
  • 732
  •   2
Отговори
# 60
На моменти палех много, но след един скандал, в който си позволих да излезна извън контрол и прокървих след това, просто си казах “не ме интересува нищо, ако ще света да се срива”. Повтаряне, нон стоп набиване в главата и поне при мен помага, особено в моментите, в които се усещам /и иначе бих избухнала/ си повтарям неща от сорта на “има нещо по-важно в момента, после пак ще избухваш, контролирай се заради него, не му го причинявай” и т.н. Набиване, набиване и пак набиване при мен поне засега помага. Иначе и аз бих откачила на твое място, не съм от най-търпеливите и за мен това си е урок в момента. Желая ти голям успех и бързо овладяване на ситуациите 😁🍀
В тази връзка /и не толкова може би/ как сте с резките движения? Чат-пат се хващам, че направо си скачам от колата например, сгъвам се в някви пози или се опъвам например, за да стигна нещо и т.н. и като се усетя много се шашкам, а не знам дали има защо. 

Момичета, вие как сте с настроенията под влиянието на хормоните? Питам, защото след като родих дъщеря ми, станах страшно "дзен". Почти нищо не ме впечатляваше. Сега паля от четвърт оборот. Днес закарах колата на автомивка и един таксиметров шофьор дойде да ми крещи, че съм го предредила (а не бях, внимателно огледах). Ами, падна ми пердето с корниза направо. Питах го какъв мъж е, да крещи на жена, за подобна простотия, еле пък бременна. Ужасно се вбесих. И хем се ядосах, хем се притесних за бебето. Направо... не знам, как да си върна спокойствието, не искам да се ядосвам на подобни простотии... Confused

Стана рязко, придърпа ме, седна на пода по турски, схванат ме хълбуците... ей така съм 😅 и аз се усещам някой път че си се мятам в колата ама... не се усещам...

За болниците и раждането... още е 4 месец, за къде бързате 🤣 не му мислете. Всичко е такова, каквото го наредите в главите си. Ако си втълпите, че ви е страх - ще е страшно, ако си вмените спокойно - ще мине спокойно. Когато трябваше аз да раждам и ме питаха "страх ли те е", си казвах, че не ме е. И наистина не ме беше. Защото си казвах, как ще отида на най - вълшебната среща на света. И така се и случи. Всъщност, беше шеметно, денят така се случи, че е цяла история, на която мноооого се смеем. С кърменето си казах, че ще успея. Ще се боря и ще успея. Успях точно 2 години и 6 дни, след като планирано отбих видях положителния тест сега. Та, мислете положително! 🧡

# 61
  • София
С нервите не съм ок 😂😂 но сега сякаш повече се владея. Или избухна и след 5 мин вече ми е минало.
Но съм суууууупер зле с помненето. Онзи ден си бях записала час при една лекарка и съм запомнила, че часа ми е за 18.05. тръгваме с мъжа ми натам и решавам да погледна за часа и адреса и гледам нямам час....шок и ужас. Поглеждам минали часове, а той там. Побеснях.
ММ ми вика: "тва ако аз го бях направил щеше да ме направиш на нищо" 😂😂😂😂 та baby brain яко ме хвана и явно ще трябва да си записвам някъде или мъжа ми да помни вместо мен......

За страховете и раждането - не знам ама съм сууупер дзен и нито го мисля, нито се притеснявам, а знам какво ме очаква.
Наистина не го мислете и не си натоварвайте мозъка с тези неща, не е ок.
С първата бременност също грам не го мислех, а само до края се бях настроила, че ще раждам нормално. Е не стана, но пък знам, че опитах и ми се даде шанса.

Сега е времето в което да се наслаждаваме на бременността и да не мислим за лоши неща.

Ако искате по натам може да си организираме и една бременна среща мамите от София, а и другите от другите градове Simple Smile с първата бременност си бяха организирали и бяхме голяма атракция по улиците като вървяхме до заведението 😂😂😂

# 62
Днес направо се чувствам като парцал. Всички кости ме болят, глава гърло, носа ме дразни. Едва се влача буквално. Замирише ли ми на месо веднага повръщам. А, вечер на никоя страна не мога да спя на всяка имам чувството, че ме боли всичко.

Относно помненето забравям абсолютно всичко. Вчера например ходихме до друг град и бях забравила яке на детето. Миналата седмица си бях забравила телефонния номер. И какви ли не още случки.

# 63
Още нямам проблем с помненето. Ма и това ще дойде, знам си... Grinning

# 64
Аз пък от сутринта съм с едно прозрачно течение… събудих се от усещане като че ли се напишках малко, беше по-странно от изтичането на утрогестана /понеже поставям все още/. Станах, отидох до вц, забърсах се, поставих парче хартия и след няколко минути пак същото чувство, чисто прозрачно без миризма. Отидох до спешен кабинет, върху същата хартия капнаха реактив, който показа - резултат за околоплодни води, според преглеждащата всичко е наред. Към момента чат-пат пак има такова течение… някоя да се е сблъсквала с нещо подобно? Възможно ли е хартията да е била изсъхнала и затова да не отчете резултат или няма такъв вариант?…

# 65
Днес направо се чувствам като парцал. Всички кости ме болят, глава гърло, носа ме дразни. Едва се влача буквално. Замирише ли ми на месо веднага повръщам. А, вечер на никоя страна не мога да спя на всяка имам чувството, че ме боли всичко.

Относно помненето забравям абсолютно всичко. Вчера например ходихме до друг град и бях забравила яке на детето. Миналата седмица си бях забравила телефонния номер. И какви ли не още случки.

Хора, аз онзи ден отидох на работа с 2 различни обувки и се усетих чак, когато се прибрах и тръгнах да се събувам… 😂

# 66
Ох, Диана… Така не се бях смяла тези дни 😀

# 67
Изглежда доста модерно 😀 може хората да са си помислили, че е нарочно за нова мофа 😀 нали с чорапите е така

Хора, аз онзи ден отидох на работа с 2 различни обувки и се усетих чак, когато се прибрах и тръгнах да се събувам… 😂

# 68
Аз пък от сутринта съм с едно прозрачно течение… събудих се от усещане като че ли се напишках малко, беше по-странно от изтичането на утрогестана /понеже поставям все още/. Станах, отидох до вц, забърсах се, поставих парче хартия и след няколко минути пак същото чувство, чисто прозрачно без миризма. Отидох до спешен кабинет, върху същата хартия капнаха реактив, който показа - резултат за околоплодни води, според преглеждащата всичко е наред. Към момента чат-пат пак има такова течение… някоя да се е сблъсквала с нещо подобно? Възможно ли е хартията да е била изсъхнала и затова да не отчете резултат или няма такъв вариант?…
На мен ми се случва някой път е прозрачно някой път изпускане на урина. Постоянно съм с ежедневна превръзка.

# 69
Относно обувките много се смях, но поне и двете са на една марка😄 .

За течността на мен ми се случва постоянно, но пък никога не съм се замисляла дали може да са околоплодни води.
И малко не разбрах показал е реактива, че са или че не са водите?

# 70
  • София

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 скоро и аз така не се бях смяла.....скоро го очаквам и при мен.

# 71
Че не са. Да, извинявам се, с този минус не е много ясно… наистина ли чак често … аз така съм се ошашкала, само следя количество и консистенция… благодаря Ви! 🍀

За течността на мен ми се случва постоянно, но пък никога не съм се замисляла дали може да са околоплодни води.

# 72
Ами всеки ден дали било бяло течение или просто като вода все нещо тече ...
От седмици бих казала. В понеделник съм на преглед ще попитам, но онзи ден като бях в болницата за документи ме прегледа завеждащия отделението и каза, че всичко е наред.
И все пак ти казаха, че не се вижда на ехограф дали са води така ли?

Че не са. Да, извинявам се, с този минус не е много ясно… наистина ли чак често … аз така съм се ошашкала, само следя количество и консистенция… благодаря Ви! 🍀

# 73
Да, погледнаха ме и с вагинален и с коремен и казаха, че не виждат нищо нередно и че водите са си в норма… предполагам, че ако са води, колкото и малко да беше изтекло, щяха да видят…

Ами всеки ден дали било бяло течение или просто като вода все нещо тече ...
От седмици бих казала. В понеделник съм на преглед ще попитам, но онзи ден като бях в болницата за документи ме прегледа завеждащия отделението и каза, че всичко е наред.
И все пак ти казаха, че не се вижда на ехограф дали са води така ли?

# 74

Да, да, все пак трябва да се знае, че съм бургаска снаха 😂 Цирк.
Майтапът настрана, и при мен се появява такова течение понякога, но аз го свързвам с утрогестана. Не ме е притеснило засега. То май само това не ме е, като се замисля… 😂

Общи условия

Активация на акаунт