Ноемврийски бебета 2023г. - тема 2

• 49 130
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
То си е модерно сега, колкото си по-изчанчен си по-модерен 😁
Ох, имах си попринцип от утрогестана ама беше едно гъсто и се виждаха остатъците от него, а от сутринта е едно прозрачно, чисто… абе ошашках се ама Cvete222 ми донесе малко спокойствие… дано да си е някакво течение… като ми е за пръв път и всичко ми е ново и странно и шаша е петорен, не за всичко ами за всичко на всичкото се шашкам 😁 но евала на Вас 🍀

Относно обувките много се смях, но поне и двете са на една марка😄 .

За течността на мен ми се случва постоянно, но пък никога не съм се замисляла дали може да са околоплодни води.
И малко не разбрах показал е реактива, че са или че не са водите?

Да, да, все пак трябва да се знае, че съм бургаска снаха 😂 Цирк.
Майтапът настрана, и при мен се появява такова течение понякога, но аз го свързвам с утрогестана. Не ме е притеснило засега. То май само това не ме е, като се замисля… 😂

# 76
Аз пък от сутринта съм с едно прозрачно течение… събудих се от усещане като че ли се напишках малко, беше по-странно от изтичането на утрогестана /понеже поставям все още/. Станах, отидох до вц, забърсах се, поставих парче хартия и след няколко минути пак същото чувство, чисто прозрачно без миризма. Отидох до спешен кабинет, върху същата хартия капнаха реактив, който показа - резултат за околоплодни води, според преглеждащата всичко е наред. Към момента чат-пат пак има такова течение… някоя да се е сблъсквала с нещо подобно? Възможно ли е хартията да е била изсъхнала и затова да не отчете резултат или няма такъв вариант?…

Нормално е повишеното течение в този период. Важното е, да няма неприятен мирис и да не е придружено с парене или сърбеж. Не се стряскай.

Днес направо се чувствам като парцал. Всички кости ме болят, глава гърло, носа ме дразни. Едва се влача буквално. Замирише ли ми на месо веднага повръщам. А, вечер на никоя страна не мога да спя на всяка имам чувството, че ме боли всичко.

Относно помненето забравям абсолютно всичко. Вчера например ходихме до друг град и бях забравила яке на детето. Миналата седмица си бях забравила телефонния номер. И какви ли не още случки.

Хора, аз онзи ден отидох на работа с 2 различни обувки и се усетих чак, когато се прибрах и тръгнах да се събувам… 😂

Ох това с тия обувки много ми хареса Grinning това е марката и аз я уважавам Grinning

# 77
Благодаря! 🍀

Аз пък от сутринта съм с едно прозрачно течение… събудих се от усещане като че ли се напишках малко, беше по-странно от изтичането на утрогестана /понеже поставям все още/. Станах, отидох до вц, забърсах се, поставих парче хартия и след няколко минути пак същото чувство, чисто прозрачно без миризма. Отидох до спешен кабинет, върху същата хартия капнаха реактив, който показа - резултат за околоплодни води, според преглеждащата всичко е наред. Към момента чат-пат пак има такова течение… някоя да се е сблъсквала с нещо подобно? Възможно ли е хартията да е била изсъхнала и затова да не отчете резултат или няма такъв вариант?…

Нормално е повишеното течение в този период. Важното е, да няма неприятен мирис и да не е придружено с парене или сърбеж. Не се стряскай.

Днес направо се чувствам като парцал. Всички кости ме болят, глава гърло, носа ме дразни. Едва се влача буквално. Замирише ли ми на месо веднага повръщам. А, вечер на никоя страна не мога да спя на всяка имам чувството, че ме боли всичко.

Относно помненето забравям абсолютно всичко. Вчера например ходихме до друг град и бях забравила яке на детето. Миналата седмица си бях забравила телефонния номер. И какви ли не още случки.

Хора, аз онзи ден отидох на работа с 2 различни обувки и се усетих чак, когато се прибрах и тръгнах да се събувам… 😂

Ох това с тия обувки много ми хареса Grinning това е марката и аз я уважавам Grinning

# 78
Здравейте и от мен!
Благодаря за полезната тема Simple Smile
Очаквам първо бебче ❤️ с термин на 15. 11.

# 79
Здравейте и от мен!
Благодаря за полезната тема Simple Smile
Очаквам първо бебче ❤️ с термин на 15. 11.
Юхуу в един ден сме 😜❤️

# 80
Здравейте и от мен, мами! С нетърпение се присъединявам и аз с термин на 26ти. Хубаво ще ние е тук, да си споделяме и бременеем заедно.
Ние сме в очакване на първото ни бебче.
С много трудности стигнахме дотук. Надеждата за най- голямото щастие, обаче за миг не ни е напускала. Чакаме с радост безсънните нощи ☺

# 81
Оххх, аз все пак ви пожелавам поспаливи бебета 😃

# 82
  • София
Аз съм с термин 7. 11  но ми е много съмнително да прескоча октомври - втора бременност, първа, завършила със секцио...

# 83
Аз съм с термин 7. 11  но ми е много съмнително да прескоча октомври - втора бременност, първа, завършила със секцио...
Аз съм определена за 6.11 - но ми е първа бременност и изобщо нямам идея, дали ще дочакам до 40-седмица.
Майка ми, е преносила и мен и сестра ми с по 1 седмица. А сестра ми пък роди с 1 седмица по-рано и двете си дъщери...тъй че, божа работа.
Поздрави!

# 84
Аз съм с термин 7. 11  но ми е много съмнително да прескоча октомври - втора бременност, първа, завършила със секцио...
Аз съм определена за 6.11 - но ми е първа бременност и изобщо нямам идея, дали ще дочакам до 40-седмица.
Майка ми, е преносила и мен и сестра ми с по 1 седмица. А сестра ми пък роди с 1 седмица по-рано и двете си дъщери...тъй че, божа работа.
Поздрави!

Не го мисли това. Майка ми ме е родила секцио, 12 дни по - рано. Кой знае защо (или пък се знае...) в ония времена едно, към днешна дата, светило й е казало, че нямало да успее да ме роди нормално и заради това - операция. Всъщност, не са й дали шанс. Аз, с доста по - слаба физика родих нормално, 3.500, 1 ден преди термин... така, че всичко е индивидуално, това не върви по наследство... Blush

# 85
Днес минах ЖК, малкото човече си е точно в нормата. Беше седнало по турски, помаха ни с ръчичка и общо взето си показа всичко, което искахме да видим. И разбира се за трети път, три различни доктора ни казват момиченце Simple Smile

# 86
  • София
Момичета, които ви е първа бременност не се настройвайте и не мислете, че ще родите по рано. С каката термина ми беше за 11.04., а раждането си тръгна само на 05.04., но я родих със спешно секцио на 06.04.
Имам доста познати, които са преносили, други са родили на термин или няколко дни преди термин.
Тези, които ще сме секцио е ясно, че ще родим доста по рано. Аз се надявам всичко да се нареди и лекаря да се съгласи да родя поне 7 дни по рано, а не 10-12 дни по рано.
С втората бременност термина ми беше за 21.03., а си избрах дата 13.03., тъй като 17.03. беше заета, но лекарката се съгласи да е близо до термина, макар че ми предрече, че няма да издържа до плануваната дата и наистина така стана. Малката си избра датата на раждане.
Сега термина по принцип ми е 11.11. надявам се поне 4-5.11. да се съгласят за дата.Или поне да е в ноември. Simple Smile Но има време да стигна до там живи и здрави и ще си го обсъдим с лекаря.
Колко от нас ще са с планово секцио?

# 87
Аз бях планово секцио предната бременност. Сега живот и здраве да стигна до там, пак ще съм секцио. Предния път 12 дни преди термин беше.

# 88
Аз мисля да родя секцио. Някой има ли мнения за Лозенец или Токуда ?

# 89
  • София
Аз мисля да родя секцио. Някой има ли мнения за Лозенец или Токуда ?

В Токуда раждах 2013 г. и останах много доволна. Второто родих в Надежда и също съм доволна. Сега пак там мисля да раждам. В Токуда знам, че останаха много малко от старите кадри. За цените - съм потресена колко са вдигнати там.
За Лозенец чувам доста добри отзиви, но не са ми познати лекарите.

Общи условия

Активация на акаунт