Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са резултатите от пренаталните тестове?
Какви са термините за раждане, използвани в общността на форума?
Какви са препоръките за витамини и хранителни добавки по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са резултатите от пренаталните тестове?
-
Какви са термините за раждане, използвани в общността на форума?
-
Какви са препоръките за витамини и хранителни добавки по време на бременност?
-
Какви са притесненията и промените в настройките по време на бременност, както и мненията за тях?
-
Какво може да означава прозрачното течение по време на бременност?

с какъв акъл си я купих, не знам. Нищо не прочетох там, което да ми влезе в употреба. "Мисия майка" се казваше май. Ония книжки на "Бебезнание", дето ги рекламират във фейса, също са абсолютна трагедия и боза и сега се чудя как и къде да ги разкарам, защото ми е жал от чиста култура и възпитание да си паля печката с тях. Иначе, на бърза ръка се сещам за "Ръководство за недоспали родители" - става, сещам се и за "Петте езика на любовта при децата", доста добра книжка. Уебинарите на мен ми свършиха чудесна работа и ме подготвиха за всичко което трябва да знам и благодарение на тях се чувствах спокойна и знаех какво правя. Иначе аз в момента съм се отдала на безразборно четене на каквото и да е. Сега съм подкарала една английска граматика, ама който не е учил когато е трябвало, така е...
но, когато наистина е важно, слуша, знае граници, знае какво значи думата "не", не е болезнено привързана към нас и т.н.