Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ ваучери - Тема 8

• 71 813
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте! Не е тук мястото, но да попитам как става връщане в ремикс, тъй като изхвърлих опаковките, в които пристигна дрехата?

С етикета и с индивидуалната опаковка, на която пише номера на артикула. Иначе май няма да ги приемат, поне така пише в сайта.

# 631
Здравейте! Не е тук мястото, но да попитам как става връщане в ремикс, тъй като изхвърлих опаковките, в които пристигна дрехата?

С етикета и с индивидуалната опаковка, на която пише номера на артикула. Иначе май няма да ги приемат, поне така пише в сайта.

Да и аз видях, ама тя се скъса при отварянето и не знам дали ще ги приемат. Confused

# 632

Да и аз видях, ама тя се скъса при отварянето и не знам дали ще ги приемат. Confused

Попитайте по телефона или e-mail. Аз съм връщала, но ми бяха здрави опаковките.

# 633
Здравейте!
Някой ще може ли да ми изпрати код за Букинг, ако може на лични?
Сумата на нощувките е висока и ще ми е от помощ. Благодаря предварително!

# 634
  • Варна
Eyerim  имат ли кодове, освен тези, които са посочени на сайта им?

# 635
И аз пак да помоля за код за Букинг на ЛС.

# 636
Някой имали код за Reserved,ще съм много благодарна!

# 637
Здравейте, може ли код за ученически пособия в Ozone.bg?

# 638
  • пустинята Гоби
Ремикс приемат със скъсана опаковка, много е трудно да се отвори без да се скъса реално. Важното е да има етикет дрехата и да е в опаковката, на която има някакъв номер, който съвпада с етикета.

# 639
Здравейте, дали някой има свободен код за Booking да ми прати на лично?
Благодаря предварително

# 640
Моля за код за Booking на ЛС.
Благодаря!

# 641
Вашият промокод

YYM5QQEM75

Използвайте бутона по-долу, за да активирате вашия код. Можете също да го въведете, когато плащате за резервацията си.

# 642
Търся код за озон за учебници и учебни помагала.

Дали някой не знае код за помагала? Знам, че е 5%, ама с тези цени, отидоха над 150 лв....

# 643
Здравейте, търся код за Емаг.. За техника.

# 644
Здравейте! Търся код за shopsector.

Общи условия

Активация на акаунт