Отговори
# 660
Берг изглежда днес почива, и целият екип.
Това е от снощи; само Серкан днес е на сетa.

Джу, откъде ти хрумна това за Халит? Rolling Eyes След "Великолепният век" винаги прави паузи по две години. Берг след "Ти си моята родина" не е снимала сериал, само един филм. А Халит - два сериала. И аз искам постоянно да ги гледам, но много повече се радвам, че си родиха Хан и Лейла и се изнесоха от Турция.

Онче, разбра се мистерията около снимките на "Кой дошъл...". Заснетият материал от последните две седмици е повреден при монтажа и се наложило спешно да го снимат отново. Серенай снощи вече е приключила, а аз пък снощи се чудих Есра на какъв сет отива.

От стори на Боран

Ето на втората снимка е написал, но не е ясно дали последни две сцени...

Oт Айбюке

Снимките на четвърти сезон на "Организацията започнаха на 9 септември, режисьор е Бурак Арлиел, познат ни от "Ти си моята родина".

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 02:58 от LU4IQ

# 661
Heart Здравейте в СРЯДА! Хубав да е денят ни! Heart

Фериде....

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 05:11 от vera17

# 662
Лу, може би последни 2 дни е имал предвид, кой знае. Blush
Ето още една снимка от тези поне засега последни дни на сета на "Кой дошъл, кой преминал".

Снощи е имало събитие на БлуТВ- доколкото разбрах представяне на новия сезон. Айбюке и  Фуркан са били там.

Мирай- с колеги от сериала, снимката е от Ердем Кайнарджа.
 Момчето отпред не е ли един наш малък герой от "Ти си моята Родина"? Знам, че после участва и в други проекти, но не съм ги гледала и изведнъж ми се видя рязко пораснал. Grinning

Това май са част от едното семейство Монтеки /Капулети- с интересната за Турция фамилия Лето.

# 663

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 09:59 от vera17

# 664
Още една снимка на Айбюке от мероприятието на Blu TV . Хатидже и Шюкрю също са присъствали.

Есра Ерол поздрави Сема за новия сезон на "Присъда"; от Есра

# 665

Във Франция...

До утре!.... HeartsHeartsHearts

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 14:20 от vera17

# 666
Снимките на "Кой дошъл кой преминал" вече официално завършиха.
Явно са празнували, има много снимки от актьорите. Сега ще кача малко на Боран с Есра, Серенай, Хакан и други колеги.

От Есра Рушан има също доста, тя колажи е направила, сега качвам само един, има още. Blush

# 667
Heart Добро утро в ЧЕТВЪРТЪК! Хубав ден! Heart

Вечерен Истанбул...

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 11:56 от vera17

# 668
Blue Heart Здравеййте! Blue Heart

Хубав и успешен четвъртък!

Напоследък виждаме нашите любимци само в стари снимки и колажи... Много жалко!

https://www.instagram.com/p/CxIrqpZAtb2/

От Аслъ Енвер.

И нещичко от Бирдже.

# 669
' #BerguzarKorel
Автор Ольга Балуева"

"Архивная Семейная фотография 💖"

ОРХИДЕИ...

HeartsHeartsHearts

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 14:17 от vera17

# 670
Здравейте! Hug
От финалните дни на снимките на "Кой дошъл, кой отминал" има още, но си казах- я да видим какво парви една от нашите сладурки- красавицата Ай. Blush

И вижте как феновете, наследници на Шерлок Холмс са успели да ги засекат с Фуркан. Heart Eyes

Елегантна и слънчева, това е Айбюке. Ядосвах се пак с рускините  във ВК групите- те нали все са недоволни и все много знаят, та- роклята и била такав, сотйката и онакава... Не знам, след като на Айбюке намират кусури, наиситна много са повредени! Те не всички са рускини де, знам, та да сме точни- многознайките във ВК. Satisfied

А тук колко са сладки! Heart Eyes

# 671
Once, двойката Серенай и Боран много ми харесва -
и двамата са достатъчно щури и интересни.
Спечелиха ме за този сериал/филм? Hands Ok Hand

А Айбюке е както винати много красива и грациоозна! Много я харесвам. Flowers Hibiscus
Играе ли някъде в моментаа или само се снима за фотосесии и реклами?

И да се украся поста с два прелестни колажа с чаровната Аслъ.

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 18:42 от jupetrov7

# 672
# 673
Здравей, Кики! Heart Забрави ни Flushed

От Берг - вчера поздрави Бейза и Енгин с новия сезон на пиесата им "Кой съм аз".

Това е рекламното клипче на пиесата

https://www.instagram.com/p/CxJCq-UNbDQ/

От тази сутрин, прибират се от сета с Рюткай

https://vk.com/halit_berguzar_ergenc?w=wall-158123700_93519%2Fall

https://vk.com/berguzar_korel?w=wall-29037595_251710

Обработката на филма "10 секунди" продължава, на първата картинка се виждат Берг и Биге е в гръб

От Айбюке

https://www.instagram.com/p/CxI0QmusHmX/

Онче, нали и със Серенай беше същото. Виж как млъкнаха като стана партньорка с Къванч. Не сме господари на чуждата злоба.

От Боран и от Есра

От Мирай и от Ирем

# 674
Специално здрасти на Кики! Hug Откога не сме се "виждали"! Heart Eyes Радвам се, че се появи! Two Hearts

Джу, Аюбюке влиза в 4 сезон на "Организация". Партньор и е Мурат Йълдъръм. Партньорът добре, ама аз не го гледам този сериал- не си падам много по такива, така че за съжаление ще пропусна това участие на нашата хубавица.

Общи условия

Активация на акаунт