Мамо, вече ритам с ръчички и крака, но до ДЕКЕМВРИ вътре ще стоя - ТЕМА 4 (2023)

• 38 064
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Здравейте и от мен! От снощи ме боли гърлото и сутринта се събудих с хрема и ми е страшно отпаднало! На всичкото отгоре още съм на работа и така се налага поне до края на юни! Въпросът ми е какво мога да приемам освен лукчетата, които смуча и ментов чай, който смятам да пия.. Много се притеснявам да не се влоша и да стане нещо.. 🥺🥺🥺

Направи си един тест, комбиниран, за грип и ковид. Вземи си болничен. За гърлото исла мус, за носа всичко което е без ксиламетазолин. Ако вдигнеш температура парацетамол

jackie_m аз слагам колектора върху затворена тоалетна чиния, така няма как да пропусна хаха

# 571
Момичета,
Жестоко изкървих току що 😭ярка кръв и много..
В 9+3 дни съм и отивам към Надежда-дано не е свършило всичко 😭
Нямам фракси,само на аспирин акард съм.

# 572
  • София
Devilche стискам палци! Най-вероятно е от АП или хематом, спокойно, ще вземат мерки, пиши  като минеш

# 573
Ох, силно се надявам да не е нещо сериозно. Просто няма по-голям стрес за една бременна жена от ходенето до ВЦ и това дали ще види някакъв цвят на бельото си. Аз вече 3та седмица треперя при всяко ходене. Стискаме палци и се молим всичко да е наред, и да се върнеш с добри новини!!

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 13:56 от Н И А

# 574
Devilche, стискам палци всичко да е наред!!!
Уплахата е огромна, но не спирай да вярваш, че всичко ще е наред!

# 575
Devilche, стискам палци да е малкия дявол 🙏🙏🙏🤞🤞🤞

# 576
Devilche , когато и аз прокъряих за първи път преди 3-4свдмици с отлепянето имах доста и ярка кръв и си мислех същото, но се стабилизираха нещата. Всички се молим и вярваме, че не в нещо страшно и докторите ще се погрижат. Само не изпадай в паника. С теб сме!

# 577
Стискам палци всичко да е наред! Колкито и да е трудно бъди спокойна! ❤ Всичко ще е наред!

# 578
Devilche пращам ти позитивна енергия, надявам се от аспирина да е както беше и при мен и да го спрат в болницата със системи ♥♥♥  прекаляват с този безразборен аспирин 😠😠😠 има по-щадящи препарати

# 579
Момичета, първата фетална с вагинален или абдоминален трансдюсер беше при вас?

# 580
Devilche дано всичко е наред мила ! С теб сме !

# 581
Стискам палци , devilche,  пиши при първа възможност! Дано и двете бебчета да са добре 🙏🙏🙏

Феталната с абдоминален трансдюсер .

# 582
Здравейте,  в началото на месеца ТСХ ми беше 0.202, като цяяло в началото на бременността знам че се понижава.  Ендокриноложката пак ми пусна изследвания,  като сега е паднало много 0.015....Прикачам и резултатите

# 583
Благодаря ❤️
Изпращам много положителна енергия на devilche, всичко да е наред❣️

# 584
Стискам палци всичко да е наред. На първата фетална и с двата ме гледаха, защото на коремен не искаше да се завърти бебчето,защото беше с гръб.

Общи условия

Активация на акаунт