Мамо, вече ритам с ръчички и крака, но до ДЕКЕМВРИ вътре ще стоя - ТЕМА 4 (2023)

• 38 266
  • 721
  •   1
Отговори
# 180
  • София, България
Не, това в много много малко изоставане Simple Smile изобщо не бива да те притеснява.
Но понеже питаш - в 7г.с. + 4 дни е бил точно 1.3 см

# 181
Не, това в много много малко изоставане Simple Smile изобщо не бива да те притеснява.

Много ти Благодаря Purple_Peanut
Че втори преглед ( в 6та и в края на 7ма) все ми казват,че изостава. Сега в четвъртък ми е контролния преглед, вече в 8+5 и се надявам да чуя , че си върви с времето , а не отново назад ..

# 182
Здравейте,момичета и аз да споделя ,вчера сложих  Макмирор първото хапче,през ноща ставах само веднъж да пишкам и сега през деня сигурно само веднъж до сега иначе бях през 1 час,не знам дали е възможно да има вече ефект и това с пишкането да е било от gr+коки заради които ми изписа аг 7дни Макмирор

# 183
  • София, България
diorgg, някои бебенца през цялата бременност си вървят леко назад. Това се дължи едно заради неточната овулация на различните жени и друго - може да е заради по-нисичко бебе. Моят син се роди на долната граница за момчета. Ако не е голямо изоставането (т.е.повече от седмица-две) не е проблем Simple Smile това не трябва да те стряска, за това лекарите не казват нищо.

Anito_m, при също след първия прием спря сърбежа, така че предполагам започва да действа почти веднага Simple Smile

# 184
Много ви благодаря момичета! Малко ми е притеснено, но и това ще мине. Пазете се и бъдете здрави всичко друго ще се нареди. Определено ще ви пиша, че до неделя включително съм на легло не знам толкова дълго дори когато съм била болна не съм лежала. 😀 Единствено ме притеснява, че докторката като първи вариант ми изписа някакви инжекции с П, но ги нямаше в целия град и като втори вариант Но шпа мускулно. Притеснява ме това, че аз до сега си пиех но шпа и дали ще помогне. Но щом тя е преценила така значи ще мина и с него.
Но все пак най-важно е малкото човече да се закрепи и ще понеса всичко.

# 185
'

Че втори преглед ( в 6та и в края на 7ма) все ми казват,че изостава. Сега в четвъртък ми е контролния преглед, вече в 8+5 и се надявам да чуя , че си върви с времето , а не отново назад ..
.

В ранна бременност е много вероятно да не може да се измери добре. Все пак става дума за мм разлики.
До сега все назад вървеше и при менс 5, 6 дни. На фаталната казаха, че е само ден Simple Smile

# 186
  • София
Размерите зависят и от задапаратното устройство, това са толкова малки ембриончета, че малко мръдване и има леки разминавания. Според мен не се вторачвайте излишно, всички след раждането наваксват.

НИА, тук сме, ще правим компания! Папаверин ти е изписала, спокойно Но шпа мускулно е с различен ефект от през устата. Гадно е лежането, ама се свиква, пък и е за кратко.

# 187
НИА, на мен също ми биха но шпа мускулно в болницата, така че действа да знаеш, папаверин там ми казаха, че е др вариант по-евтин на но шпа.
Ще си правим компания за жалост не по нещо хубаво, но ще минем през това. Аз бях изключително притеснена първите 2 дни, но започнах да се стягам.

Мен ме изписаха, вече съм вкъщи продължавам но шпа 3х2 и утрогестан 3х2 и молитви 🤞🤞🤞
Днес на прегледа се видя, че от 2,7 см дължина вече е намаляло до 1,6 и дълбочината каза че е под 0,5 см вече, та обнадеждих се, попрочетох много жени са минали през това, ще минем и ние и аспирини, акарди и др антикоагуланти само след изследвания, че на мен ми направиха поразия- докторите имат съмнение, че от акард е станало

# 188
Момичета да ви попитам,тъй като Аг ми препоръча и да сменя интимния си гел,защото понякога някои са много агресивни и особено сега може да причинят бактерии.Каза да разгледам има доста модели за бременни,вие сменили ли сте ги какво ползвате ако може да кажете мнение

# 189
Момичета да ви попитам,тъй като Аг ми препоръча и да сменя интимния си гел,защото понякога някои са много агресивни и особено сега може да причинят бактерии.Каза да разгледам има доста модели за бременни,вие сменили ли сте ги какво ползвате ако може да кажете мнение

Аз ползвам обикновен сапун без аромат.

# 190
Tinydevil Да сега и аз се поразрових малко и се успокоих за но шпато. Много се радвам за теб, че положението се е закрепило и вече си си вкъщи. Аз имах големи страхове да не ме вкарат в болница, въпреки че после като се замислих щеше да е донякъде по лесно, че едвам си намерих кой да ми бие инжекциите и то аз трябва да ходя добре, че е на 150м растояние жената.
Следващия ми преглед е чак на 9.06 и ми стана малко странно че поне след седмица не ме извика да видим как е положението с отлепването, разбирам че няма как всяка седмица да съм на преглед, но този страх е по-голям от мен. Иначе до тогава ще гледам много да се пазя, работата ми е на бюро дано да няма повече проблеми и всички с отлепвания така да се закрепят здраво бебчетата ни, че да няма и спомен от отлепването.
Намерих си един много готин сериал, и мисля че сега му е времето да го изгледам и да се радвам на почивката си. 😀
Anito_m Аз от преди си имах много проблеми с гъбичките около 2 години се лекувах и още от тогава се мия с бебешки сапун, правя на пяна на ръцете от него и така се измивам.

# 191
Аз ползвам SebaMed медицински е, единствения мисля на бг пазара който е с PH 3,8

НИА, почивай стриктно само до ВЦ ставай, а тази жена ако е възможно да идва при теб най-добре, за да си спестиш ходенето. За мен беше мн травмираща болницата понеже ми е 1ви път, но бях в добри ръце. По колко пъти на ден имаш инжекции?

# 192
Anito_m аз използвам гинексид гинекологична пяна.

# 193
Аз ползвам този
Сестра ми миналата година беше бременна и тя ми го препоръча. Закупих си от Лили.

# 194

Като гледам и аз съм била така в 8 г.с по ПРМ, при АГ излиза 7 г.с и 3, 1.32 см. .....лекарката ми не ми е казала да изостава притеснително... Моят цикъл е 31 дни, сигурно и това има значение, предполагам...

Общи условия

Активация на акаунт