Мамо, вече ритам с ръчички и крака, но до ДЕКЕМВРИ вътре ще стоя - ТЕМА 4 (2023)

• 38 089
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, някой да знае дали за ФМ в Оскар пускат придружител? Blush

# 481
Момичета, хапвате ли си люто? Аз обожавамм гледам да го ограничавам, но пак си хапвам малко подлютени храни. 😀
Valerita честитоо за добрата новина! А освен по телефона да съобщават резултатите, изпращат ли ги нагледно някъде?

# 482
Да, получих си ги и по мейла, включително ще ги изпратят и на следящия АГ. Резултата пише "Негативен" за изброените изследвани аномалии и под него, с болднат текст пише пола.

# 483
Здравейте, някой да знае дали за ФМ в Оскар пускат придружител? Blush

Последния ни преглед ММ влезе с мен при д-р Арабаджиева.
Като цяло съм виждала доста мъже да влизат в прегледите,така че би трябвало да няма проблем.

Валерита,честито. Нека само такива хубави новини да има тук 💓

# 484
Валерита, честито!

За люто съм чувала, че не е хубаво. Не знам защо. Аз не обичам толкова.
Много сладко обичах, но сега не знам какво ми става не близвам сладко, освен плодове.

# 485
  • София, България
Супер новини, Valerita Hug Браво!

Maniesh, пускат мъже на ФМ в Оскар Simple Smile

# 486
Момичета,вие продължавате ли да имате болки в корема ?
Аз днес влязох в 9гс. , вчера попътувах малко повече , от София до морето ( Благославях Бойко за хубавата магистрала ) карах си бавно ,но си ме сви корема ниско долу,може и от умора.
АГ си ми каза до 6 но шпа-та на ден 3х2 , но само ако ме боли, а не всеки ден и без болка,та от вчера за пръв път съм на тази доза.
Болките са си ниско долу,не са силни , но постоянни.
Та се чудя вие така ли сте или пиете постоянно нашето вълшебно хапче и покрай него не усещате неразположения?

# 487
diorgg , но шпа не те ли успокоява ? Аз от 5 г.с . съм все с някакви болки и дискомфорт  ниско долу ,но не постоянно ,най - често вечер   .
   Valerita , честито за хубавата новина ! Все такива да чуваме ! 🤗

# 488
diorgg , но шпа не те ли успокоява ? Аз от 5 г.с . съм все с някакви болки и дискомфорт  ниско долу ,но не постоянно ,най - често вечер   .
   Valerita , честито за хубавата новина ! Все такива да чуваме ! 🤗

Попринцип ме успокова, но от вчера след като приключи шофирането ми, си остава "тъпата" лека болка. Или минава за 30мин и пак се появява. Иначе и аз съм от самото начало с тях , почти всеки ден,но минават с едно или две но шпата и готово.
Ясно ми е,че е от растежа на матката,оформане на вече започналата плацента,но като всяка от нас,която има повече свободно време за почивка , може би е и малко вглъбяване и повече мисли за съответния дискомфорт.

# 489
  • София
Валерита честито страхотна новина! Да ги нашарим малко 😁.

Лютото може да предизвика спазми и контракции, за това не се препоръчва, аз съвсем лекичко люто хапвам.

Diorgg за съжаление след пътуване и стоене прав си боли понякога. Пиеш си но шпа и ще се успокои. Ако са като менструални на лекар.

# 490
Благодаря ви, прекрасни Heart

Diorgg, моят АГ ми е казал да си пия нош-па и без болка, защото имало и безболезнени контракции, които не се усещат.

# 491
  • София
Valerita, честито за малката принцеска! ❤ Изненада е, защото по вкусови предпочитания си приличаме и явно народното поверие не познава винаги Simple Smile) Затова аз още не се настройвам нито за едното, нито за другото.
Peanut, абсурд да се наложи да се върнеш на работа. По мои изчисления, от сега да ти тръгнат да текат 6-те месеца, няма шанс да се върнеш на работа. В средата на 8-ми си вече в майчинство. Ако евентуално има несигурност от седмица, аз бих се върнала за малко 4-ти или 6-ти месец примерно и пак да изляза.

# 492
Момичета аз да ви питам вие в горещото как смятате да оцелявате, ние вече пускаме климатик понеже сме на последен етаж и стане ли над 20 градуса става като парник. Не знам обаче дали не е вредно климатик докато сме бременни, вентилатор ли е по-добре? Вие какво мислите 😁

# 493
Момичета, обадиха ми се за резултати от Вижън теста! Вторник дадох кръв, а днес в Събота - резултати, изключително бързи! Слава богу, всичко е наред! По телефона ме питаха дали искам да знам пола, но тъй като бяхме в Икеа, предпочетох да ни го изпратят. Е, прибрахме се и не можахме да чакаме, веднага го отворихме и изненада! Момиче! Sparkling Heart

И на мен днес ми се обадиха! Теста го направих в понеделник! Всичко е наред! И ние ще имаме момиче! Направо ще се пръсна! 💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓

# 494
Здравейте, момичета 🌸 Отдавна не се бях включвала, сега живот и здраве сме на фетална и рбхс при др Мирчева и се надяваме всичко да е наред, но друго нещо ме притеснява и реших да ви попитам дали се е случвало на някоя от вас, от няколко дни имам болки (дори не мога да опиша къде точно са, но ще се опитам) точно към ануса но отстрани в мускулите, когато се движа не се усещат толкова, но седна ли за малко и после трябва ли да стана болката е ужасна. Наблюдавах се за хемороиди, но нямам , а и болката е отстрани точно и от ляво и от дясно и при допир в кокалите си я има..

Общи условия

Активация на акаунт