Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 15

• 26 156
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
  • Дубай
Рядко в турските дизита са голи след самия акт, все пак имат цензура...Ще вземат да ги глобят или накажат за непристойно поведение 😆
И аз мисля, че Хатуч е за подкрепа на Халис там, каквото и да е казал е най-голямата и любов, винаги я заболява когато нещо не е наред с него

# 556
Актьорът играещ Фуат изпратил планина от сладкиши на гробището, на което цял ден снимали погребението.

На снимачната площадка казали, че Докуган бил първият, който изпратил почерпка на собственото си погребение. (на това на героя му, де)
Голям образ е този.

По информаиця на Бирсен.

Ох, за голотата в турските сериали, докато разбера, че цялата работа е целувка, прегърдка, голо рамо на актрисата и най-много гол до кръста актьор бая време ми трябваше. И сутрин огащени до шията. Joy

Реална снимка. Той цяла караванка изпратил и надписа отгоре ме уби.

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 16:47 от Бл@гуна

# 557
Във "Фара" , Демет и Енгин бяха.

# 558
  • София
И да знаят ден и час на зачеване, едва ли някой ще ги пита. За Корханови е важен наследникът, а за Кязъм, при наличие на бременност, вече нищо не е важно, защото няма как да я пласира на Тарък с Корхановия наследник в корема и не, защото Тарък ще я върне, а защото Ферит и цялата рода Корханова няма да го позволят.

# 559
  • Яко в Матрицата...
Много професионално изпълнение, чак истинско, разкошна сцена Heart Eyes

Не се косете за детайлите след това. Облечени, разсъблечени... Важното е, че Феро бей се извини Grinning

# 560
Аз също се замислих за детайлите и изгледах и двата фрамага и края на миналия епизод тази бяла тениска е още от гората тоест тя след болницата отива при него после на погребението е цялата в черно така че не ходи само веднъж ще има бебе според мен !!!

# 561
Търо гепва Сейран бременна с корхановият наследник.
Агата стяга войската и обграждат имението на Саффет и започва нова троянска война.

# 562
Обачее делувките им нямат нищо общо с целувката на летището.Или доста са се отпуснали или са тренирали в реала.Много страст има между тези двамата.Че са добри актьори спор няма , ама май не е само това.

Аз си мисля , че си е реалност , но дали ще стигнат докрай .. загадка.
Все си мисля , че най-гаднярските спойлери няма да се случат.

# 563
  • София
Търо гепва Сейран бременна с корхановият наследник.
Агата стяга войската и обграждат имението на Саффет и започва нова троянска война.
А не, бе! Ферит откачаше само от мисълта, че онзи е около нея, а не ми се мисли каква реакция ще има, ако я вземат с детето му. Направо ще ги разкости. Smiley

# 564
Ние може да си правим планове за внуци и халвет,но тази сцена много ми напомня за Ромео и Жулиета
Вечерта,преди зазоряване
Тъмни облаци са се надвиснали и не носят нищо добро за финала на този сезон
Колкото и да сме щастливи,когато са заедно,не може да се отрече,че една душа си отиде напразно и безмислено
С времето,с годините не се знае кой и кога ще повдигне този въпрос,ако станат семейство.Когато има семейни кавги може винаги да се намесва името на Фуат и защо той си е отишъл толкова рано.Когато се разказва семейната история на внуците,със сигурност от някои ще се премълчава причината за неговата смърт,а други със злоба ще обясняват заради кого
На кино можеше да ни спестят това
В реала ни е достатъчно

# 565
С "Катюшите" ще напада . "Пентър" Ердо дето купи от Путин тия как бяха- С- 200 ли беше?

# 566
  • София
VAL*, серията ще е много тежка, аз нямам съмнение в това и не очаквам нищо друго. Миговете на интимност между двамата ще им дадат сили и отправна точка да се борят, но изобщо не очаквам цветя и рози след тази нощ, даже и при евентуална бременност не очаквам да им е лесно.

# 567
И всичко това е заради техните тъпи, мюсолмански традиции.

# 568
Казвам се Фара е по опозиционната телевизия. Те за това са и така извергнати. Готин филм и аз го загледах с рейтинг 2,3...дали е случайно....? Те бяха от малкото не пуснали лозунгите на Ердо.
Няма място за сравнение и факта, че Демет от отдавна се е доказала и хич вече не й пука кой я дъвче по медиите. Афра е още млада има време.
Във "Фара" , Демет и Енгин бяха.

# 569
  • София
И всичко това е заради техните тъпи, мюсолмански традиции.
Ние, на Балканите, сме си такива. Любим и мразим силно.

Общи условия

Активация на акаунт