Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 15

• 25 706
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
Гледам сега клипът и се замислих от къде тръгнахме и стигнахме до тези с пистолетите. Така ли не можа да измисли друго сценаристът. Хич не ми се връзва Ферит, дето си живее животът и друго не знае, да воюва с тези с пистолетите.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 22:05 от stasha_s

# 61
Според мен ще убият Абидин. Беше много "на прощаване" това "Много те обичам, Суна" като слязоха от колата.

# 62
Момичета, благодаря, че ни радвате и превеждате!

Изгледах епизода на един дъх.
Мислим, спорим, говорим, че са променили сюжетните линии на Фуат и Суна. Но добре са направили. Добре са направили, защото така или иначе целия сериал е пълен с подли хора - Халис, Ифакат, Орхан.... Кязъмови... Наистина не знам от къде да започна. Този епизод ми припомни, че хората, които обичаш са най-важни. Че трябва да внимаваш какво изричаш, какви мисли имаш, защото в един миг всичко се преобръща и това може да са последните ти думи към този човек. И вместо да му кажеш, че го обичаш, изричаш думи от яд, които смачкват.
Аз просто не мога да проумея как може да кажеш на собствения си внук "Ти си най-мръсният човек в тази къща." Да, Фуат имаше своите  "завистливи мисли", но на нас зрителите не ни показаха нещо лошо от него. Нито един път не видях да прави нещо лошо на Ферит. (като изключим, че изпрати Сейран на срещата в кафенето, опитвайки се да натопи Ферит). Определено Халис е най-мръсният, подъл човек.

Суна, ами не съм убедена дали е истински влюбена в Абидин. Дали пък наистина не следва сюжетната линия от началото? Дали във втори сезон ще я видим по друг начин? Ще се откаже ли лесно от любовта си? Тя ли ще тръгне на психолог? Въобще не знам какво ще се случва.

Абидин - голям страхливец. Какво направи и той? Отиде пиян да отвлича булка, без план. Надява се на Ферит. И накрая "Много те обичам, Суна" и се предаде по бързата процедура на Тарък.

СейФер, големи душици. Но тях в отделен пост, като асимилирам по-добре епизода. Heart

# 63
Да го убиват Абито, хич няма да ми липсва.
Сега пак се прицелиха в Хатуч. Тя ще умира и Сейран ще слага колието, то ще я спаси от дъртия гъз и неговия гняв.
Този пак го гласят за новия внук. Тъкмо освободиха място в имението. Бил се подписал при режисьорката и на официалната страница, и на сценариста.

И на Саффет младши му точат ножа, нещо в 36та серия ще му се случи. Търо и Пело твърдо ще мътят водата.

# 64
Това не е ли същото момче, дето вече беше качвано, че ще е новият внук и после изтриха информацията?  Това дали не стана, заради актьора, играещ Фуат, и решението му да напусне и отложиха влизането на новия внук. Симпатяга изглежда.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 23:15 от stasha_s

# 65

Joy Joy Joy
Ох, бях забравила за едничкия недостатък на великия Ферит Корхан, да не може да цепи дърва Smirk Joy
Благодаря за превода на епизода Heart
I.V , и на теб за темата Heart

Сега и за Сафет младши ли ще ревем Simple Smile
Сладурче си е той.

# 66
То, аз не мисля, че някой точно заради Фуат, рева. По-скоро, заради играта на останалите, заради самите сцени, музика, заради това, до какво ше доведе самата смърт.

# 67
Аз си ревах за него Smile, наистина. Исках да го видя как подрежда живота си и се бори с комплексите си.
За мен си беше важна част от пъзела, нищо че не му даваха реплики.
Винаги съм смятала, че този образ ще търпи развитие и изчаква своя момент. Е, подведох се Smirk Да видим как ще запълнят тази празнина.

# 68
Да, този е същия. За това написах, че пак го спрягат. Според мен всички спекулации са само, защото се е подписал на профилите на режисьорката и сценариста.
Хатуч горката само казаха, че се  е отписала от официалната страница и вече й приключиха участието.
Социалните мрежи са новия начин да покажеш, с кого си във връзка, с кого си скъсал, в кой сериал ще играеш Grinning
Иначе му пожелават добре дошъл в най-веселото и приветливо семейство в Турция.
Твърдят, че новият персонаж, който ще влиза в сериала, ще е лош. Търо ще ни се стори като плюшено мече.

Джули, цепенето на дърва на Ферит е нещо неописуемо. Така не съм се смяла отдавна. Гледах и не вярвах на очите си. И Гюнтер чат-пат има попадения. Ако е негова идея, де.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 23:36 от Бл@гуна

# 69
# 70
Тъкмо щях да напиша-дано не е лош
Тези никакъв процент на съотношение добри- лоши не спазват
95% на 5% си е направо психо трилър,не драма

# 71
А ако се водим по зададената линия, че Суна ще влезе в семейство Корхан, да не би да я оженят за другия внук на Халис, който ще влиза в сериала.

# 72
След изгледаният преведен епизод Халис незнам на кой повече трябва да е бесен ня себе си за грозните думи към Фуат или сърдит на Ферит то бива злоба ама чак толкова….смятам че умишлено неговата раздяла с Фуат е с тези думи грозни дано обвини и себе си за смъртта  му или по скоро сценариста да реши така

# 73
# 74
Привет.  

Благодаря за новата тема.  Flowers Hibiscus

Нека бъде  топла,уютна, споделена,  позитивна...

Благодаря ви за превода на епизода Flowers Sunflower

Очаквам две неща първо нещо лошо да се случи с Абидин.  Което няма да ми хареса,защото твърде много свикнах с този образ.  Сякаш Ферит няма да е същия без него.  Истинско дуо, приятели са, освен многобройните  качества на Абидин.

Второто. Дядото със сигурност, ще обвинява Ферит.  Не мога да разпозная в него човек търсещ вината в себе си. Той  дори на осъзнава своите грешки и негативите,които е нанесъл. Няма да има смелостта  сам да се изправи  пред  себе си,вината си, съвестта си.  Да се сблъска с болката и гнева си.  Дори да се измъчва, ще е  тайно . Не би могъл да застане и да признае винаха си пред другите.  Затова най-лесно е ,   друг да му е виновен. Той  ще е казал и направил всичко за доброто на другите.

Мисля,че  ще се държи зле с Ферит,  ще обвинява него. След шамара към Фуат и покъртетелната  сцена в болницата,  която прекърши Кязъм. Виждам само фалш и празнодумство в Халис. Пълна глупост е да вини Ферит, защото реално погледнато  инцидент може да стане винаги. Не може да вмениаваш вина на човек за подобно  събитие, нечовешко е .
Дори едното събитие  да е вследствие на другото, не е справедливо.  
Реално ако инцидента е дело на Тарък, Халис  е виновен за омразата на Саффет.  Но какво да направи  с тези болни и луди хора?
Доброто сърце и разума биха надделели, за да не търсят вековно отмъщение за миналото.

Общи условия

Активация на акаунт