Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 15

• 26 171
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
Емруалах бей какво е писал пак?

Тц, нямало да е във втори сезон. В този фраг очакват нещо, макар да ми е странно на мен.

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 13:55 от stasha_s

# 511

Okaayyy Scream

Привет, междувременно Hug Flowers Cherry Blossom Animal Paw Prints

# 512

Страхотно и след тези сцени ни очаква майко мила заради тази Пелин и пилешкият и мозък…

Okaayyy Scream

Привет, междувременно Hug Flowers Cherry Blossom Animal Paw Prints

# 513
  • Бургас
Ееееее... защо ни развалиха кефа....
Колкото и нереално да бъде, все пак извадено от контекста е....меко казано красиво, дългоочаквано....за жалост ще си остане и бленувано, но поне визуализирано! Heart

Може би това е Абдеста - пречистването на Ермулах!

# 514
Ехх бе знаех си нямам търпение за епизодааа 😍❤

# 515
Ееееее... защо ни развалиха кефа....

GrinningGrinningGrinning

Точно това очаквах от откъса, за мен беше очевидно. Много са сладки Heart Eyes

# 516
Доживяхме и Сейран да му вярва, и да пуснат червените светлини. Много ми хареса, какво му казва, много ми хареса как са го заснели и как те го изиграха. Сега, ако се окаже, че е и истина....
Малко странно, докато е женена-не ща. Уж е много принципна, а сега разведена, той на път да се жени, погребали са току що брат му....
Но са много силни в изпълнението. Много! Сериозна химия има между тях.

Еве, признах те!
Корхан джуниър, добре дошъл!

И дърт гъз, когато разбира, какво се е случило. А дано! Joy

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 14:28 от Бл@гуна

# 517
Ohaaa, сега какво, AFS ли ще имаме? 👀😂🫠😅❤️‍🔥👩‍❤️‍💋‍👨......🤰🏼🤱🏼👀⏳и аз като Emrullah bey да почна да говоря. 😂

# 518
Какво е AFS?

# 519
Какво е AFS? От Моето име е Ферия ли? Там каква беше историята, че съм забравила?

Сещам се само за Always, Forever and Seriously

Предишният път червените светлини бяха май, когато Ферит я сънуваше с червената рокля или греша?
Ох, как искам да е истина, не, толкова, че ще има ....., а заради диалога и нещата, които си казаха.
Сега и фрага ако пуснат... и епизод, ако има....

Навсякъде пишат наистина от 20.00часа. Да видим

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 14:45 от Бл@гуна

# 520
  • Дубай
Много хубава сцена, но не беше сега моментът... Иначе химия-физика топ... Предвид факта Феро колко тъжи за брат си, едва ли му е до това, но уви..... Явно аз съм с грешните настройки.

# 521
Както написа един блогър: "Мисля, че този фандом е готов джаир джаир да изгори" Heart Eyes

Емрулах вика, продължението довечера Stuck Out Tongue Winking Eye

Ив, няма подходящ момент за такова нещо, просто се случва, без да е планирано.
Четох мнение, че физическата близост много помага за преодоляването на такива тежки моменти.
Нека Катето и Джули кажат, те ги разбират нещата Kissing Heart

# 522
В Т са писали - "заради спойлерите, веднага след трейлъра в сряда вечер са заснемали секс сцена, докато имаше гражданска война тук, ахахаа, имаше сет в имението до сутринта".

# 523
Само да ни спестят боя на Кязъм и всичко остянали ужасни  спойлери:confused:

То не е времето,но кога ако не сега? Като ги оженят за други ли ? Confused

# 524
AFS e After Fight Sex 🥸

Но, като се замисля, на второ четене в предния фрагман сутринта като се събуждат прегърнати в леглото и двамата са в дрехи. Сейран изглежда стресната, когато Ферит я целува по челото (даже все едно се е изпотила от кошмар/сън, кичурчетата около лицето са залепнали..). Да не се окаже сън на Сейран. 😅 По-рано през деня Ферит поглебва брат си, няма ли да е малко странно. 😅

Общи условия

Активация на акаунт