Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 15

• 26 168
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
Докато пророчествам близостта на СейФер , то взел , че дошъл малкият Корханчо JoyHeart

Както написа един блогър: "Мисля, че този фандом е готов джаир джаир да изгори" Heart Eyes

Емрулах вика, продължението довечера Stuck Out Tongue Winking Eye

Ив, няма подходящ момент за такова нещо, просто се случва, без да е планирано.
Четох мнение, че физическата близост много помага за преодоляването на такива тежки моменти.
Нека Катето и Джули кажат, те ги разбират нещата Kissing Heart

Но как я попита и как му тя отговори HeartHeart

# 526
Чакайте да видим първо дали е истина.
Ако не е, ми е интересно, кой ще го сънува. Би трябвало да е Сейран.
Емрулах да не се прави, защото даде малко аванта и после с голямата секира.
На палатката смях и забавления, в края на епизода мъка и сълзи. Мхм, парен каша духа

Емрулах: Пак си свърших работата JoyJoy

# 527
# 528
  • Дубай
Съгласна съм с Вас, никога не можеш да планираш подобно нещо,но защо трябваше Фуат или който и да е да гушне букета, та Сейран реши да е с Ферит.... Предвид, че погребението на Фуат е било сутринта и мъката на Феро за мен е странно, иначе нямам против близостта и подкрепата, която си оказаха двамата....

# 529
  • София
Много хубава сцена, но не беше сега моментът... Иначе химия-физика топ... Предвид факта Феро колко тъжи за брат си, едва ли му е до това, но уви..... Явно аз съм с грешните настройки.
Напротив. Доказано е чисто психологически, че човек в периоди на огромна мъка или еуфория т.е. двете крайности, има нужда от физически контакт от този тип. А да не говорим, че Ферит има нужда от доказателство, че тя е негова, нещото, което ще бъде константа в живота му и няма да се изплъзне между пръстите му. Ако и бебе е направил, значи с един куршум два заека- решава се проблемът с развода. Нито Кязъм, нито Корханови ще гъкнат, за последните е дългоочакван наследник, който вече може да дойде само от страна на Ферит.
Прекрасна сцена. Sparkling Heart

Какво ѝ прощепва той преди да се извини?

# 530
Седя и се хиля от щастие и всичко живо ме наблюдава
Полудях...тези двамата бисмилях вече...

# 531
  • София
Последно в червена светлина беше стаята когато лежеше до нея и ѝ каза, че я обича т.е. не беше сън.

# 532
Айде, малко фъстъче с панделка Heart Eyes

# 533
  • София
Айде, малко фъстъче с панделка Heart Eyes
За мен той си реши проблемът с развода. Развод йок при бебе.
Отпада и спойлерът с доказване на девственост. Ферит няма да го позволи в никакъв случай при това положение.

# 534
Мише, прошепва й, че за всичко, което я е накарал да преживее й се извинява и после казва, че много я обича.

Ааа, да, точно, когато й каза, че я обича смениха светлината с червена. Дано да е истина.

Пак анкета пуснали: Joy
Ще се случи ли
Няма да се случи

# 535
  • София
Мише, прошепва й, че за всичко, което я е накарал да преживее й се извинява и после казва, че много я обича.

Ааа, да, точно, когато й каза, че я обича смениха светлината с червена. Дано да е истина.

Пак анкета пуснали: Joy
Ще се случи ли
Няма да се случи
Нямат друг шанс Сейфер, трябва да се случи. Първо, за да може Феро да не откачи от преживяната загуба и второ, за да спасят връзката си/ брака си.
Мерси за превода! Flowers Cherry Blossom

# 536
Нищо не е решено Те са разведени И Кязъм ще избухне точно за това , че са били заедно след развода и Сейран няма чест и достойнство А Ферит няма да е свидетел сигурно

Има спойлер , че сезона ще завърши в Антеб

# 537
  • Бургас
Аз съм така, за вас - не знам! Ха да видим довечера ще има ли отказали се да гледат, за балкона - да не говорим Joy
Сън ли бе или пък не.....ще си получим порция красива, Сейферска лИбов! А и когато една душа си отива....винаги се замества с нова, така че надежда прокрадва се в мен

# 538
М, той Кязъм откъде ще знае кога са били заедно, преди или след развода?

# 539
  • София
Кязъм няма как да знае кога точно са били заедно. Ако тя е бременна, какво ще направи Кязъм? Ще вземе наследника на Корханови? Дядката няма да го позволи, още повече, че само Ферит може да им даде така чаканото бебе Корханово. Корханови няма да позволят детето да се гледа извън имението. Ако изобщо има период в Антеп, то ще е докато се разбере и обяви бременността. След това нито развод ще има, нито Сейран ще е на друго място освен в имението в очакване на наследника. Бебето е спасение не само за Сейфер, то ще е балсам за Гюлгюн, дядото, Орхан и всички в имението.

п.с. Еве, писали сме заедно. Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт