Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 15

• 25 627
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, има ли линк, от който може да се гледа на живо епизода (освен руската озвучка) ? Отворих страницата на стар тв, но за жалост не тръгва, а след „червените фенери” не мога да устискам докато го качат в ютуб 😁

https://www.youtube.com/watch?v=_F3fvsRAFF0

# 601
Kami_J благодаря много! 😊

# 602
Това бебе ако стане такова ще се казва Фуат сигурна съм.
Нямам търпение за епизода...

# 603
Може ли руският линк с онлайн озвучаване, моля?

# 604
Ах тази Ифакат, почна да плюе отровата си на погребението, че и да гони Сейран и даже вече я обвини за смъртта на Фуат.

# 605
  • Бургас
Може ли руският линк с онлайн озвучаване, моля?
https://turkru.tv/zimorodok-34-seriya-5.html

# 606
  • София
Страхотна игра на Мерт, страхотна! Hands Clap

Ето и Ферит се обвинява! Ужас.

# 607
Плачете ли вече?
Когато дойде горещата сцена някой да каже, че да си го пусна и аз Hands Pray

# 608
Пак  плача... Вече изпих една чаша вино, до края на серията не знам😭😭😭

# 609
  • София
Плачете ли вече?
Когато дойде горещата сцена някой да каже, че да си го пусна и аз Hands Pray
Направо не е за гледане.

Иффакат е просто ужасна. Дядото трябваше да е на мястото на устата, а не да се скрие в стаята си.
И другата, която е много противна, е свекървата на Суна- Сафетовата майка.

# 610
Да, Феро първо обвиняваше другите, но после каза, че той е виновен. Много е лошо да вмениш вина- Ифакат обвини и двете сестри в имението. Пък м.....та Зерин търси сметка къде била Асуман, заради нея били там. Ужас...Сейран не дава на Пелин да ходи в стаята на Асуман, Султан също я напада, появи се Ферит да защити Сейран, вика им че ще ги погуби и не може така да й говорят.

# 611
Леле! Каква ужасия са сътворили? Кошмар.

# 612
  • София
Феноменален Мерт!
Страхотна сцена на прошка между СейФер.

# 613
Еййй така пред лицето на смъртта лъсва образът както на душевния боклук, така и на свестните хора. И първи признак е кой в кого търси причините за смъртта - в другите или в себе си. Sad

# 614
Малкия куку- Сафетко, даже не осъзнава какво става, такова впечатление оставя. Евала на майстора, и Кязъм ме впечатли- засега, и Орхан си отвори устата, браво засега...Дъртия Сафо чакал Халис, Зерин и куку свекито чакали Асуман, та чак готови да се карат, че ги нямало. Зерин по-амбициозна от дъщеря си за съюз м/у Феро и скумрията.

За мен лично е срамно на погребение да търсиш кусури, било в живите, било в мъртвите...че не мога хубаво да обърна внимание и на детайлите.

Общи условия

Активация на акаунт