Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 15

• 25 623
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Много силна сцена между Орхан и Гюлгюн.

Не мога просто да проумея Зеринка как бута дъщеря си към нещастието и унижението.  Чак
и  вика  потърпи. Все едно  Ферит,ще преспи една вечер и ще си събуди лудо влюбен в нея Joy

# 631
  • Бургас

Аааа.....майка и дъщеря....не моооога да ги дишам....гадиниии, безочливи

# 632
Дядото и Пелин🤮🤮🤮🤮 Боклуци долни👿👿👿

# 633
  • София
Серията не отива изобщо на добре.

# 634
  • Бургас
Серията не отива изобщо на добре.
Е как....нали си чакаме 2-те минути щастие, па макар сън или халюцинации Stuck Out Tongue Winking Eye

# 635
Гьозде, Емре, Мерт и Афра изнесоха серията на гърба си👏👏

# 636
  • София
Ега ти тежките сцени, честно! Гюлгюн и Ферит. Просто не е истина какво си причинявам за щастлива сцена от 2мин.

# 637
Ако е било след болницата вече трябваше да е  минала тази сцена ?

# 638
Защо рускините истерясват, че сцената от фрага нямало да я дадат. Емрулах го пращат няма да казвам къде. Дано да не е истина. Има време, де

# 639
  • София
Значи гадория след гадория. Дядото, Иффакат, Пелин, майка ѝ, Сафетови. Просто няма мира тази серия. Сега ще започне и драмата на Суна. Пелин си навира гагата в работите на Ферит и в телефона му. Scream Иде ми да спра да гледам, честно.

# 640
Айде Суна изгоря 😅
Сейран добре постави на място пачата Пелин👿

Тия рускини за какво ги слушате?

Аз съм ок с цялата драма. Очакваше се. Не може да го претупат и да се усмихнат.

Кязъм па абсолютно никаква поука не си взе от случилото се с Фуат 😒 малко да си беше оценил децата. Поне ни спестиха как ги ние като се върнаха.

# 641
Като видя Пелин 😡като си отвори устата искам да
счупя телевизора😠как може да е толкова нагла

# 642
Според мен сцената е ще е накрая и тая Пелин за да направи мръсно казва на Казъм и този отива в имението и я повлича за косата и право при Тарък и след това за другата седмица… Но знаете ли и какво разбрах тази седмица в доста групи влязох от интерес към гнусните спойлери нашата си е най най изказваме мнение и пишем кой какво мисли .

# 643
  • София
Според мен сцената е ще е накрая и тая Пелин за да направи мръсно казва на Казъм и този отива в имението и я повлича за косата и право при Тарък и след това за другата седмица… Но знаете ли и какво разбрах тази седмица в доста групи влязох от интерес към гнусните спойлери нашата си е най най изказваме мнение и пишем кой какво мисли .
Добре де, Ферит как ще го позволи това? Просто не ми стига акъл.

# 644
Закъснях за серията.
Лелята не е виновна. И тя не знаеше че Кязъм ще носи Суна във Сафетови. Гюлгюн е за Оскар. Началото на серията я изпуснах... Пелин каза на Сейран да излезе от живота на Ферит ако го обича. Че знае как ще свърпи тази история. Сейран обаче каза, че такава грешка веднъж е допуснала, няма да я повтори. И пита Пелин защо се страхува от нея, що е сигурна че накрая Ферит пак ще е с нея. Сейран е наясно че Ферит не е прочел съобщението и.

Общи условия

Активация на акаунт