Най -после да си купя свестни препарати за чистене!

• 43 340
  • 385
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Момичета, а какво ще кажете за ТОК-а, аз освен от пастата, санитарния гел и омекотителя, съм супер доволна и от ТОК-а, той е по-универсален и покрива донякъде пастата и санитарния гел!

А дали действа с/у мухъл? Пробвала ли си?

# 121
  • Някъде на път....
Момичета, а какво ще кажете за ТОК-а, аз освен от пастата, санитарния гел и омекотителя, съм супер доволна и от ТОК-а, той е по-универсален и покрива донякъде пастата и санитарния гел!

А дали действа с/у мухъл? Пробвала ли си?
Ами не, не съм ползвала срещу мухъл, сега сме в ремонт и пръсках с него по тапетите, много лесно се свалят, а нашите бяха 3 вида тапети един върху друг. Не видях да пише, че действа срещу мухъл и затова не съм пробвала. А може и нещо да съм пропуснала  newsm78

# 122
И аз изпробвах препаратите - домакинската паста и санитарния гел. Прекрасни резултати!  Петна от мазнина се махнаха с един замах от печката! newsm10 За сребърните прибори не е чак толкова добро, но има вероятност аз нещо да се бъркам и приборите изобщо да не са сребърни.  Laughing В банята оставих гела да действа половин час, изплакнах и сега там ухае на чисто и хубаво.

Реших да стана дистрибутор  Mr. Green , така че ако има някой от София, който се интересува от продуктите, нека пише.

Някой писа по-нагоре, че можело и зъби да се избелват с пастата. Моля ви, не опитвайте от нея - вкусът и не е много приятен.  Laughing

# 123
  • Някъде на път....
................
Някой писа по-нагоре, че можело и зъби да се избелват с пастата. Моля ви, не опитвайте от нея - вкусът и не е много приятен.  Laughing
Защо бе, аз си мих зъбите с нея веднъж,е, вярно доста щипе, но пък мисля, че добре ми се отрази, след седмица пак ще си ги измия.  Peace
А от санитарния гел се чудя дали да не си намажа корените на косата, нали пише, че ще се отрази добре!  Thinking

# 124
  • Countryside
Еййй зарибихте ме с тези препарати Peace
Поръчах си пастата и абразива и нетърпение ги очаквам, че да се разчистя newsm75  newsm79  newsm28

# 125
Майка ми си взе домакинска паста, санитарен гел и препарат за прозорци.
Каза, че е супер доволна и аз да не остана по-назад, си поръчах веднага същите неща. Grinning

# 126
И аз изпробвах препаратите - домакинската паста и санитарния гел. Прекрасни резултати!  Петна от мазнина се махнаха с един замах от печката! newsm10 За сребърните прибори не е чак толкова добро, но има вероятност аз нещо да се бъркам и приборите изобщо да не са сребърни.  Laughing В банята оставих гела да действа половин час, изплакнах и сега там ухае на чисто и хубаво.

Реших да стана дистрибутор  Mr. Green , така че ако има някой от София, който се интересува от продуктите, нека пише.

Пастата маха мазните петна ,не само от печката ,но и от текстил лично го пробвах а колкото до зъбите да полират се стават едни такива гладки има вкус на сапун hahahaАз също съм дистрибутор и си правя експеримени с продуктите в смисъл ползвам ги и за цели който не са упоменати ,като открия нещо ново ще докладвам !А както и препарата за стъкло ,наистина  огледалото в банята не се изпотява Whistling!Вие как го разреждате 1:4к или 1к към 500мл. вода? newsm78

# 127
  • Някъде на път....
...................
Аз също съм дистрибутор и си правя експеримени с продуктите в смисъл ползвам ги и за цели който не са упоменати ,като открия нещо ново ще докладвам !А както и препарата за стъкло ,наистина  огледалото в банята не се изпотява Whistling!Вие как го разреждате 1:4к или 1к към 500мл. вода? newsm78
Е, значи ставаме 2  Wink - и аз съм дистрибутор и имам почти всички препарати, ползвам ги за всичко, което е упоменато. А препарата за стъкло да ти кажа честно, го разреждам 1 капачка към 500 мл. вода - нали така трябва?

# 128
...................
Аз също съм дистрибутор и си правя експеримени с продуктите в смисъл ползвам ги и за цели който не са упоменати ,като открия нещо ново ще докладвам !А както и препарата за стъкло ,наистина  огледалото в банята не се изпотява Whistling!Вие как го разреждате 1:4к или 1к към 500мл. вода? newsm78
Е, значи ставаме 2  Wink - и аз съм дистрибутор и имам почти всички препарати, ползвам ги за всичко, което е упоменато. А препарата за стъкло да ти кажа честно, го разреждам 1 капачка към 500 мл. вода - нали така трябва?

Знаеш ли мисля че това го прочетох на самата опаковка 1капачка концентрат и 4 капачки вода,но е мн вероятно и аз да съм в грешка защото съм си заплес Mr. Green Sick

# 129
Ама вие наистина ли и зъбите си миете?!?!
Вразумете се,бре хора!Дадох ви линк по-горе да проверите съставките-мутагенни и канцерогенни сред тях!То бизнеса си е бизнес,ама...Тая г-жа дето е дитрибутор има ли разре6ителни някакви?От къде и идва стоката?Такива евтини био-продукти няма нигде.

# 130
И аз не мисля, че са изцяло Био, но това не означава, че не бих пробвала-особено за фурната и керамичния плот, защото ползвам Зебрата, а пък за плота ако щете вярвайте никакъв препарат не помогна да премахна онези лилаво-кафяви петна, които се появяват след готвене по контурите на котлона и изтърквам само и единствено с телта на гъбата и то ръцете ми окапват от търкане, та бих пробвала тази паста, вече бях намислила да сложа от Зебрата в/у плота, но не знам как ще му се отрази.Иначе всяко почистващо средство не ми влияе добре на ръцете, те и от сапуна ми се изсушават.Но зъбите не бих си мила с никой препарат, с който си почиствам фурната или мивката, не знам, но не ми звучи нормална тази "универсалност".Дано не съм досадила...
Хайде сега ако кажете и откъде мога да си поръчам пастата, живея в Бургас, ще съм благодарна!

# 131
И аз се включвам с коментар за тая паста.На Коледа  ми подариха тоя продукт и бях скептично настроена,докато не видях резултата в къщи.Водата ни е от кладенец и е страшно варовита.По тая причина и всичко много бързо се захабява. Бях се отчаяла ,че всичко, което е порцеланово(тоалетна чиния,мивки) трябва да се сменя. Но реших да изчистя с тая паста, и ооо-чудеса лъсна ,като ново! И най големия куриоз при мен е ,че приятелката ми от Добрич ми го подари при положение ,че офиса им е във Велико Търново. На всички го препоръчвам ,няма да съжалявате. Сега ще търся офиса тук, за да си купя и от другите продукти. Сега пролетното почистване с тия продукти ще си го направя.

# 132
На пастата пише,че може с нея да се
мият зъбите 2-3пъти месечно.Премахвала
зъбният камък.Верно ли е това? ShockedАко някой
е пробвал да сподели моля,щото мен ме е
страх.

# 133
  • Paris
Страшно съм зарибена, особено за пастата.
jelanie разбрах, че за Бургас дистрибутор е пухчо. Давай да поръчваме.
Като че ли не бих си мила зъбите с това newsm78

# 134
И аз така мисля.Въпреки,че това го
пише в брошурата.Затова питах
някой пробвал ли е?

Общи условия

Активация на акаунт