Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 51

• 68 993
  • 814
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Докато разглеждах колички не съм видяла да се предлага покривало за крачета или чувал към коша 6+, поне към по-скъпите колички, изключвам полските танкове. Т.е към високия клас колички всичко се купува отделно.
Явно... Току що гръмнах още 170лв за чувалче за високия им клас 🙄

# 631
С тия убити цветове язък им за всичко останало.
https://bebemax.bg/produkt/bebeshka-kolichka-easywalker-harvey5/

Честито, Харви 5  вече и при нас.

Ако някой ще я гледа на живо, нека сподели впечатления.
Цената тук е като цената в чужбина, само дето там са и двата коша.

# 632

Честито, Харви 5  вече и при нас.

https://bebemax.bg/produkt/detska-kolichka-easywalker-harvey-5-premium/
Бежовия не е зле.

# 633
А и премиум ли имало .. като цяло не е моята количка и марка, но евала за лекотата и маневреността. Предстои ми да ида до магазина и мм, ако ги види и се лепне пак за тях не знам как ще се спасявам този път. Предния път за тройката слушах сигурно над седмица, че това ще е количката. Sweat Smile

# 634
Аз съм се влюбила в Джими, ама защо не я намалят Sad((( И в чуждите сайтове не излиза кой знае колко изгодно след като се сложи и доставката.

# 635
Докато разглеждах колички не съм видяла да се предлага покривало за крачета или чувал към коша 6+, поне към по-скъпите колички, изключвам полските танкове. Т.е към високия клас колички всичко се купува отделно.
Явно... Току що гръмнах още 170лв за чувалче за високия им клас 🙄
Тонът ви е сякаш някой тук е виновен каква количка сте избрали и какво има или няма в комплекта…
Иначе чувал и покривало са две различни неща. Покривалото единствено пази от вятър и евентуално от дъжд, в случай че е водонепромокаемо.
Чувалът топли и изключва необходимостта да се влачат одеяла, да се навлича със сто ката бебе и т.н. Има универсални чували, които пасват на всички колички - цените започват от 50лв., така че ням нужда да давете 170лв.

# 636

Нали трябва да сме джендър неутрални 🙃 в скоро време сигурно ще се забрани да има бебешки неща в розово/синьо, подготвяйте се психически 😅

# 637
А искам да попитам термо чувала къде се слага в коша за 6+ или вътре в коша за новородено?
Няма ли да стане много топло, ако е вътре?

# 638
По принцип и в коша за новородено може да се сложи термо чувал, има по-малки, които се събират, но не го намирам за нужно. Не живеем в Сибир все пак. Аз говоря за седалката за 6+ месеца.
Относно цветовете, това е актуалното в момента, не мисля че има нещо общо с “джендър”. Убити, неутрални, пастелни цветове. Аз лично ги обожавам, но хубавото е, че има много избор на пазара за всеки вкус.

# 639
  • София
На Харви Премиума цветовете доста ми допадат. Аз съм решила да я взимам, но понеже имам време ще чакам до Черния петък да видя какви намаления ще имат. Иначе от днес в mypram я има с 13% намаление. Ако някой я пробва на живо, ще се радвам да сподели, понеже Бургас ми е доста далече, а които магазини питах в София, казват че евентуално началото на новата година да я чакам.

# 640
  • София
Какви "джендър" цветове за бебешки колички и дрешки ви гонят?! Сериозно ли допускате, че на някой му се ражда момиченце и родителят решава "ааа, не, не, аз ще го трансформирам в момченце"?? Сигурно има някой и друг такъв психопат, но за щастие, все още психопатията е аномалия, не е нормата.
Мен лично супер много ме е яд, че бебешките и детски дрешки са предимно синьо-розови. Все едно други цветове няма, та непременно трябва да е в синьо момченцето и в розово момиченцето. Изборът ми се смалява, защото видиш ли, бих искала да си облека детето в зелено или жълто, ама такива дрешки са много по-малко (и пак добре, че вече има) Simple Smile
Супер са цветовете на Харви-то, много повече ще носят на зацапване, на избеляване и т.н. И няма да се чува "е, да, ама цветът е много претенциозен и ако второто ми е от другия пол няма да мога да я ползвам" Simple Smile

# 641
Специално за дрехи има достатъчно цветове, не са само сини и розови /но това не е темата/.
Неутрални цветове за колички могат да бъдат и други цветове - бяло, жълто, оранжево, червено и др. които да стават и за двата пола, но просто Харвитата не ги правят. Затова всеки се ориентира към бранда и модела, и съответно цвета, който му харесва.

# 642
Здравейте,

Планираме да закупим количка на Easywalker Harvey Premium 3 от този сайт https://bebino-bg.com/. Знаете ли дали е надежден сайта, понеже цените им в момента са доста добри.
Здравейте ,надеждни са, даже вчера си взехме количката ,която поръчахме в края на юли и от суеверие пожелахме да ни съхраняват при тях. Много точни и коректни. Цената беше много изгодна ,поръчах Харви 3, защото цветовете повече ми допаднаха от премиума , както и от тези на Харви 5
Взехме я в комплект с 5 подаръка за 1699 лв.

# 643
И аз съм избрала Easywalker, просто не мога да им сравня маневреността с друга до момента, много са лесни за бутане. Просто в магазина тук са много неприятни и криви продавачите ( попадам на различни, не съм си набелязала някой умишлено )😄 За Бургас говоря, а и доколкото разбрах за нови модели изобщо нямат чувалчета и чанти, всъщност и за стари нямат като цяло. Освен някакви последни бройки черно чувалче, но не било сигурно. Аз си харесах тъмно синя или сива и мисля в комплект с чанта и чувал от сайта на bebino, цената е супер. Но звънях и казаха, че имат само няколко бройки, едва ли ще ги има до черния петък.

# 644

Честито, Харви 5  вече и при нас.

чудя се аз и не двоумявам защо давате пари за скъпи колички казала съм го и на други мами мои приятелки от гъзария да покажете че имате възможности за това не за друго ми моята количка р на Чиполино Камеа с покривало до горе и съм супер доволна и аз и мъжът ми и какъв е смисълът да се дават много пари за количка то каквато е за 300 такава е и за скъпите една и съща работа вършат викам на моите приятелки избивате комплекси не се обиждайте ма дори и да имам възможност няма да дам толкова пари за количка а някоя ползва ли Чиполино Камеа

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 12:15 от viara1912

Общи условия

Активация на акаунт