🔥 Survivor България: В очакване на нов сезон 🌴

• 54 033
  • 452
  •   1
Отговори
# 435
  • София
То и в нашия турски сезон беше така и въпреки че имаше някои интересни моменти между участниците, цялостно сезонът не беше харесан. Самите игри освен, че бяха безкрайни, всеки ден изглеждаха почти еднакви. Рядко разнообразяваха.

# 436
Ивайло Крушарски от Survivor 6 ще е водещ на новото спортно реалити по БТВ: "Денят, който промени живота ми".
Започват кастинги в 7 града, от които ще се изберат 76 души и после ще  се отсява.

# 437
Каква беше ключовата дума ако форумец влезе в игрите?  Хем аз го предлагах, а вече забравих. Примерно да казва, че ще се раздаде на 108%.   То вече е късно за уговорки де.

# 438
    Имаме ли форумец в игрите на 108%?

# 439
    Оппа, обърках темата. Нищо де, то важи и за сървайвър Wink само дето за него надеждите да има продължение са още по-малки.

# 440
    Светослав Бърканичков от "Survivor" 4 влиза във "Фермата" 10, заедно със сина си Джулиан.
    (От 30 август на Voуo, от 31 август по bTV)

# 441
    • SF
    Тоя Бърканичков не беше ли и в един Биг Брадър, заедно с Джино Бианкалана, когато живееха в една битова къща. Може и да бъркам Биг Брадъра.
    Той беше и в Сделка или не, когато още Румен Луканов беше водещ.
    Бръмчи си човекът по риалитита.

# 442
    Може би имаш предвид Борис Братухчев от Биг Брадър 5
    Скрит текст:
    И аз първо за него помислиx. Те с тия фамилии...

# 443
    • SF
    Да, объркала съм се. Мерси!

# 444
    Бърканичков е /беше футболист. Запомнила съм го с една победа в Сървайвър, много ценна за племето си. Държаха едни кобилици и от двете страни им добавяха тежести. Той победи по-млади и по - яки от него съперници.

# 445
    Победи две нацепени батки, от онези с бутафорните мускули.
    Бърканичков "държа" 208 кг, съперниците му изпуснаха на 160, мисля.
    Но Бърканичков имаше издръжливост и здрава, жилава мускулатура, изградена от спорта, а не напомпана в някой фитнес с бог знае какви добавки.

# 446
    Помниш от 2009, леле.. Аз игри изобщо не помня. По-скоро от социалната игра, ако е имало някаква изцепка, някой ако е правил мизерии или мръсотии, това помня доста Grinning Ама постижения в игрите.. абсурд.

# 447
    • София
    Помниш от 2009, леле.. Аз игри изобщо не помня. По-скоро от социалната игра, ако е имало някаква изцепка, някой ако е правил мизерии или мръсотии, това помня доста Grinning Ама постижения в игрите.. абсурд.

Това и аз го помня. Smiley

# 448
    • София
    Впечатляващ си беше:

https://survivor.btv.bg/videos/geroizam-s-208-kilograma.html

Другият му запомнящ се момент беше с речта му "и тн"

https://survivor.btv.bg/videos/rechta-na-barkanichkov-i-t-n-i-t-n.html

Преди няколко години участва в Стани богат и ми се стори надградил след края на футболната кариера:

https://www.btv.bg/shows/stani-bogat/videos/stani-bogat-12-09-2022-1-chast.html

# 449
    • София
    И освен тази победа, помня участието му в един съвет, на който всички умряха да се смеят на начина му на говорене. Повтори около 200 пъти и т.н., и т.н.

П. П. С Ния сме писали заедно, явно не само аз помня тази реч. Joy

Общи условия

Активация на акаунт