Пазаруване от HМ, тема 63

• 43 951
  • 767
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
В потрес съм от новите им цени. Ако не е някаква грешка ще имат много поздрави от мен за "качеството", което предлагат в последно време.

Бобчи, получих очилата. Много са симпатични са и стоят добре. За тези пари са идеални даже. Ама моя кифльок ги сложи два пъти и вече не искала очила. А мрънка от месеци да ѝ купя, защото аз нося целогодишно и тя искала. 🤦🙃

# 106
В моята кошница не забелязвам повишени цени, но имам обувки основно, и детско малко.

Прегледах и дънки малко, има и на нормалти цени около 40 лв...
Може и бъг да е...

Не виждам какво съм извъртяла, показа се линк с блузки за над 70 лв  коментирах си го...че не ми е ок като цена на мен. Пък ако може да не ми коментираш мнението, още по добре ...

# 107
В потрес съм от новите им цени. Ако не е някаква грешка ще имат много поздрави от мен за "качеството", което предлагат в последно време.

Бобчи, получих очилата. Много са симпатични са и стоят добре. За тези пари са идеални даже. Ама моя кифльок ги сложи два пъти и вече не искала очила. А мрънка от месеци да ѝ купя, защото аз нося целогодишно и тя искала. 🤦🙃
Ще взема значи, има два чифта-едни от ДМ  и едни от ВУ, винаги едните са в чантата според тоалета. Тя сама си избира дрехите и ме изумява със стил, но все пак й наливам акъл.
Бъг ще да е, казвам ви.

# 108
  • Бургас
И моята е така. Че и сама се облича и редовно клина и чорапите са на обратно. 😄

# 109
Не вярвам да е бъг. След излагацията с Първи юни, всичко мога да очаквам вече.

# 110
Дева, донякъде съм съгласна, но такива цени за ХМ, ми не е реално. Аз имам тенискаТоми Хилфигер за 30лв дагоева, няма шанс да им дам толкоз пари за тениски. Пари, които не ми падат от небето, налЕ...

# 111
  • Бургас
Сега ще надуят цените и после ще пуснат лятното "намаление".
Аз вече само за малката пазарувам от тях. Ако увеличат и детското минавам на Next . Техните дрехи поне са много по-хубави, само цените им не ми харесват. Ама ако НМ смятат да ги настигат по пари с това ниско качество им удрям хикса.
Съгласна съм с Бобчита. Къде по-качествени марки има за същите пари. НМ паднаха на едно ниво с Пепко и Синсей, пък парата като Кучи. 🤣

# 112
Бобчи, съгласна съм. Бест сикрет имаха 10 % на детската секция за първи юни. НМ с голям зор 15, и то в магазините?!

# 113
Харесах рокличка и две детски хавлии от НМ, ама не ми се дават 70 лева на редовни цени. Ще чакам следващо намаление, дано го дочакам.

# 114
Може и да си въобразявам, но днес в мол София ми се сториха, че подреждат като за разпродажба.

# 115
Може и да си въобразявам, но днес в мол София ми се сториха, че подреждат като за разпродажба.
Същото щях да напиша и аз. Явно ще е тези дни. В дамското големи парцали, на бебешкото ми се стори, че ще има хубави неща.

# 116
Чакаме бебе през август и съм на нисък старт за дрешки 😂 Дано и в детското също да има попадения.

# 117
В детското мернах дежурните трикотажни роклички, но не съм разглеждала подробно.

# 118
Аз съм си харесала едно сако, само цената му не ми харесва Simple Smile
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1140844002.html
Мерих го вчера в реала, по- хубаво стои от на снимките.

Иначе бях отишла специално да меря това https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1082177012.html, но горното ми хареса повече.

# 119
Дали някой има инфо кога ще пускат големите намаления по магазините?
Миналата година беше през първата половуна на юни 10-13-ти там някъде, а за тази?

Общи условия

Активация на акаунт