Пазаруване от HМ, тема 63

• 45 153
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
В реала днес се възползвах от офертата за допълнителни 10 %. Имаше още по- намалени неща, доста от тях не бяха и с новите етикети. Приятно ме изненадаха на касата 🙂
Тениска и бански за младеж и карго панталон за майка, да се прави на модерна 😜

# 616
  • София
И аз снощи в реала купих суичър, който така и не го намалиха, пък вече няма време да чакам. Използвах само картончето за 10%, но поне с тези двойни точки отново съм плюс ниво.

# 617
Аз продължавам да съм разочарована от тях 😁 парите вече 16-17 дни ги няма по сметката, а за капак им писах имейл, на който уж пише, че отговарят до 24 часа, еми 3-ти ден нищо! Не го очаквах от тях!

# 618
  • София
Като изключим, че и на мен не ми отговориха в рамките на 24 часа, се оказа, че грешката си е в мен. Платила съм с друга карта и тотално съм изключила, а парите са си били върнати там още миналата седмица.

# 619
Аз продължавам да съм разочарована от тях 😁 парите вече 16-17 дни ги няма по сметката, а за капак им писах имейл, на който уж пише, че отговарят до 24 часа, еми 3-ти ден нищо! Не го очаквах от тях!
Добре де, обади се по телефона и искай да говориш с някой по-нагоре да те свържат.
Преди нещо бях ядосана на една поръчка, но не за пари, та бях яхнала метлата и ми се обади някакъв не помня какъв, ама не да казва размери на модели.
Пробвай.

# 620
Като изключим, че и на мен не ми отговориха в рамките на 24 часа, се оказа, че грешката си е в мен. Платила съм с друга карта и тотално съм изключила, а парите са си били върнати там още миналата седмица.
Аз имам само 1 карта, и е невъзможно да са преведени по друга 😁 днес пак има писах, ако пак не получа
отговор, май и аз ще яхам метлата и ще звъня скоро!

# 621
  • София
О, разбира се, аз за мен казвам, защото скоро също писах, че не съм си получила парите. Animal See No Evil

# 622
Работни са дните, ако не бъркам. Та може да не са закъсняли....което не значи, че не трябва да ги подсещаш...

# 623
Работни са дните, ако не бъркам. Та може да не са закъсняли....което не значи, че не трябва да ги подсещаш...
То и в работни дни вече са 12-13 , имам връщания и към други магазини подобни на HM, и връщат много бързо. Ще ги проверя днес.

# 624
Пренасочвах сутринта от служецен адрес до домашния ми, че лимоните дошли сутринта. Явно не успях от профила в еконт, звъннах на Гоше, каза ще даде на колегата пратката. Викам в пон.ще да е доставката, пък получих смс сега че днес щяло да е.
Нищо де....втори път ще дойде, няма как..в недела се прибирам защото.

# 625
“Ветровката” смятам, че е точен размер. Показвам спрямо лист А4 доколко можах да я сгъна. Има под качулката и от вътре едно копче с къса лента, с което може да се свие самата качулка, но то за прибиране на цялата дреха май не става.

Скрит текст:

# 626
Аз си поръчах по-голяма. Дано не седи зле

# 627
За мен е уголемена поне с един размер. Доста е широка.

# 628
Брех, дано не ми седи като чувал

# 629
Аз съм М и такава поръчах. Можеше да е една идея по прибрана наистина, обаче S не знам дали нямаше да е леко тясна.

Общи условия

Активация на акаунт