Пазаруване от HМ, тема 63

• 45 160
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
Моята е М и ми е малка. По принцип съм между М и Л за рокли , блузи,  за пуловери вече...знаете, че са много уголемени и дори С взимам
Но..на мен ми е малка, едвам я закопчавам, за мен е умалена дори. Много странно как различно ни стои, все едно етикетите са объркани.

# 631
По повод връщането, днес звънях защото минаха 10 дена и все още нямам известие за върната пратка, а пратка която не беше приета преди 2-3 дена вече е обявена като върната по мейла. От кол центъра ми обясниха, че пратките се връщали в чужбина, затова се бавело и рядко се случвало уведомлението преди 10-12 ден от връщането…

# 632
Сега видях, че Плюс нивото ми е актуализирано до 31.12.24 Simple Smile
По-големият сутиен дойде, супер ми е!

# 633
И моят идва утре, дано съм улучила този път.
Тъкмо се бях притеснила, че ще изкарам морето със старите бански, но напразно- идват и двете пратки, та ще спя спокойно.😂

# 634
Момичета, някоя има ли код, който няма да ползва? Харесах някои неща, които ги няма във физическите магазини и ще трябва да ги поръчам онлайн. Обаче няма да мога да се възползвам от 10% отстъпка...
Благодаря предварително Simple Smile

# 635
Момичета, някоя има ли тези сандалки или подобни да сподели как е подметката, може ли да се върви без да се утрепеш, че съм вече отвикнала на високи, а ми трябва нещо такова за една рокля и панталони да не се влачат по земята. Цената е доста намалена и затова се загледах, има моят номер, но от снощи се чудя и не смея да поръчам

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1134273003.html
Също и да питам имате ли мнения на клиенти. На мен са ми изчезнали и не мога да прочета споделено нито на нашият сайт, нито на чуждите, просто няма нищо за мнения.

# 636
Еспедрилите обикновено са много удобни, малко нетрайни предвид материалите
Сега и аз ги искам

# 637
  • Mostly in my mind
Много добра цена, ама това червено...трудно съчетаемо.

# 638
Ами аз го имам червеният панталон, че и червена ленена някаква ризка купих това лято, имам с какво. А една черна дълга рокля ми се влачи пак от НМ, с красиво нагоре паднали ръкави, дантели някакви, бе...не помня кога съм я купила и ни веднъж сложила, но имам червено лачено, тънко коланче и червена чанта също за нея също купени, бе...ама като се влачи..ни веднъж не съм я облякла. Ще поръчам, пък..каквото - такова. Не мога вече на високи обувки, мен подметката ме притеснява, иначе..цвят и модел ме устройва.
Благодаря за отзива, а имате ли мненията да ви излизат, на мен защо ми ги няма((

# 639
Имам еспадрилите в черно - много са удобни, няма опасност от падане Simple Smile И дъждове ги валяха, държат се. Не запарват.

Последна редакция: сб, 22 юли 2023, 11:02 от GERy@K

# 640
Имам ги в кафяво същите. Удобни са. Пришки не са ми правили. Не ги нося често да си призная, че съм отвикнала. Тази година още не съм ги и вадила...

Последна редакция: сб, 22 юли 2023, 16:44 от teta75

# 641
И аз много им се чудя на тия червени сандалки, имам 2 рокли подходящи за тях, ама тия затворени пръсти дали не спарват? Иначе и при мен ги няма мненията.

# 642
Влизам и излизам от профила и тогава оставям мнение

# 643
И аз ги загледах, но първо затворените пръсти, второ червено почти нямам, не мога да ги комбинирам с нищо.
Мнения, ако е за отзив - търсете като си отворите поръчките.

# 644
Благодаря, момичета)) Поръчах ги, пък ...за 13лв ще видя.. Червено върви за мен на всичко, а и те не са официални, та..Това, че отпред са затворени ме устройва, че с тази платформа да не ми се пързалят и излизат напред пръстите. Платът е проветрив, не вярвам да спарява, не са подплатени отвътре с онова противно нещо (имам едни червени чехли и се видях в чудо) На НМ са дървени за мен обувките , а с тази височина пък и каква съм спъната ...подметката ме притеснява, че не се огъва, не е мека и т.н.
Мнения мога да оставям, проблем ми е, че не виждам мненията на другите да описват артикула как им се вижда. Също и в чуждите сайтове не ми излизат, а преди и там си гледах да се ориентирам, сега нищо нямам никъде и се дразня.

Общи условия

Активация на акаунт