В топли януарски дни, МАЙ-чето навън стои!

• 13 857
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
  • Varna
lusmar, Бепантена е на Roche, аз го имам от приятелката ми от Англия и е страхотно, но тук съм проверявала в Санита и Марешки и го нямаха- всъщност през май юни проверявах, сега може и да го има вече.

# 256
Честит рожден ден Руми!!   bouquet  bouquet
Честито и на мъжете на Анита и Таня!
От здраве да не се отърват и тримата рожденници!!

ВИФ-стягай се ,пий нещо,че е много гаден вируса.Мен ме беше съборил..много зле бях.Що не пиеш Изопринозин хем е за имунитет!
Кабранска много сладък Ивко.Чак нашия татко дето спеше ,стана да види какво става  Party
И Калоян на Даниеле мноогоо хубав  Flutter

# 257
ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН РУМИ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МЪЖА НА ТАНЯ И НА АНИТА! ДА ВИ СЛУШАТ МНОГО!

Добре завърнали се на болничките и Сиска, моите съболезнования за дядо ти!
Не мога да смогна тези дни да се добера до компютъра. През деня сме по разходки, а вечер мъжо се е наредил и  участваше в някакъв он-лайн турнир и от него не мога да се вредя! Сега отивам да ви дочета.

Весел ден на всички!

# 258
Честита месечинка на мъниците!
Честит рожден ден на Руми и на мъжете на Анита и Таня!
Да са живи и здрави и мнооого, много щастливи!

Аз се опитвам да кача няколко клипчета от доста време, ама нещо нета ми беше ужасен. Та успях да кача 2, ако ви се гледат.. :

Тук Лео викаше АМ-АМ, на 7 месеца. Ама вече не иска  Cry
http://www.youtube.com/watch?v=mo-f-FcIyUI

А тук се борят с татко му и скачат по спалнята преди лягане  Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=dPtfjs7TbKA

как прави ЗДРаВЕЙ на Коледа  Wink
http://youtube.com/watch?v=zbI93Rja62o

Калоян мнгоо сладък, бре   Heart Eyes Hug
А Ивчо как се смее... направо ме разтопи, по едно време се хилих и аз. Ама трябваше тихо, че да не събудя набора... Ама не успявах съвсем, та през нос съм се смяла  Joy Голям сладкиш, цунки мунки от нас!

Последна редакция: вт, 23 яну 2007, 14:27 от crazybrat

# 259
  • София
люба, смехът на ивчо става за звън на телефон, както казва моят мъж  Joy  Heart Eyes Peace

# 260
Ей,ако знаех,че ще има толкова фенове,щях да ви пусна по-рано запис на постоянното кикотене на Иво....макар,че да ви кажа на мен понякога ми идва в повече-например снощи,като 1 час се опитвах да го приспивам,а диването се хили ли ,хили като напушено с трева..... Mr. Greenи пълзи на заден .....ама и спалнята край има и аха ,аха да се приземи.....ама щом има  почитатели-ще ви го пусна пак/обещавам да има и вариант за мобилен телефон-той татито ни вече го е записал/И за да не си помислите ,че сме несериозни-ето ви и една сериозна снимка:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=97100&photo=68
За Лео също просто нямам думи...абсолютен сладур......но най съм впечатлена от играта с татито....Крейзи и ти мила си имаш две дечица Wink....ама са толкова сладки...направо ми напълниха душата...
Аз да се похваля съм добре-но днес си давам почевка от разходките...и от домакинската/да се възползвам,че татито и днес го няма/,но от утре ще трябва да направя една офанзива-че свеки се прибира в събота .........та да не правя лошо впечатление Mr. Green

А,честито на месечковците.....И на татковците-на Анитка и на Таня!Да са живи и здрави и моного послушни/особенно татковците/

Последна редакция: вт, 23 яну 2007, 15:38 от Анонимен

# 261
Лео току-що падна от леглото - прескочи решетката  #Crazy 1 метър е, направо ще ми се пръсне сърцето...  Tired Егаси ужаса.... Направо пускам тъпата кошара за продажба!  #Cussing out Плака много малко, гушна се в мен и поцока. Сега гледам се хили и си играе...дано няма последици  Praynig
Какво се даваше в този случай? Арника 1 гранулка ли беше? newsm78
Егаси ужаса изпитах, не го пожелавам на никого!

# 262
Имам да чета още 2 страници, но искам първо да честитя рождения ден на Руми, а ще пиша после.

Руми, Честит Рожден Ден! Бъди все така силна, усмихната и обичана! Нека мечтите ти да станат реалност и ако искате още едно бебе - ти пожелавам да се зарадваш скоро на едно мамлко момиченце.

# 263
Арника 5 или 9 сн -5 гранули в малко вода....и го гледай за необичайно поведение-сънливост,липса на апетит,температурка............а не може ли да се вдигне решетката или нивото на кошарата да се свали???...ако не може-не го оставяй вътре без надзор-постилай му на земята и го заграждай-там най-трудно може да се нарани

# 264
  • София
Честит рожден ден, Руми!
Желая ти много любов, сбъднати мечти и всички вкъщи много да те слушат!

Изгледах всичките клипчета, абе тия майски, голяма работа са Grinning Ивчо много сладичко се смее, а Лео и той е много напред с материала.
Да ви се похваля, от днес имам кола Laughing Mr. Green Sunglasses Кой като мен, това си ми беше една от мечтите и се осъществи Sunglasses А днес Румчо издържа геройски чакането и процедурите в КАТ и дори не пропусна да си поцока там. Mr. Green
Само дето сега малко ме е страх, че нямам голям тренинг, но смятам свеки като дойде да гледа Румен, да започвам с тренировките, че засега не ми стиска да возя Румчо. Това ще стане като задобрея...
Софиянки, можете да си дадете номерата на телефоните, да ви пускам по един SMS като излизам с колата  Wink Wink
Крейзи, мерси за линка към статията за заушката, много страшни работи са написани, аз мислех че е по-безобидна болест. Сега ще бъда по-предпазлива.
Уф, това с падането е много кофти изживяване за майката. Крейзи напълно те разбирам, обаче щом Лео си играе, значи няма причина да се притесняваш Peace

# 265
Крейзи-прежимяла съм тоя ужас няколко пъти..  Shocked Моя син такива салта правеше и така е падал от там...Даже направихме надстройка на решетката-кошарата беше дървена...При вас не може ли нещо такова да се направи..Иначе Кабранска ти е казала другото,пиши после как сте  Hug

# 266
Кабранска, благодаря за бързия отговор. Ще му дам сега, въпреки, че мина време...
Бабъл, Мимозка, мерси за подкрепата  Hug
Кошарата ни е с много ниска ограда, не може да се сваля дюшега и това винаги ме е дразнело в нея!  Tired
Ние затова си взехме и надуваема... А уж не го оставям в дървената, само за по 5 минути... ама вече няма изобщо!  #2gunfire НАдстройка изобщо не ми хръмва как да направим  Blush
Иначе му слагам на земята чаршаф и отгоре олекотена завивка. Одеве я бях сгънала на две и добре, че падна на нея... та мааалко поне е олекотила удара  Tired
Ох, да не ви занимавам повече с нашите летежи! Има къде-къде по-интересни неща около вас!
Я бързо да пишат всички четящи  Crossing Arms Днес сума ти народ засичам да чете, пък никой от тях не се разписва  Naughty Ще се строяваме  Mr. Green

Хайде, лека и безаварийна от мен!
Олче, какво става с Вели? И аз да питам - още ли стачкува?
Лусмар, как е дупето на малката буболинка? Още ли е зачервено, дриска ли?

# 267
Сори, мацки, незнам защо се публикува 2 пъти, ама сега не ми дава да изтрия едното ...  Blush

Последна редакция: вт, 23 яну 2007, 18:03 от crazybrat

# 268
  • Бургас
 newsm59 Румя, желая ти здраве, щастие, късмет и много сбъднати мечти!
Ние сме болни. Нашият татко ходи на превръзка в петък и по пътя хванал вирус и решил да ни го донесе. Та се тръшнахме и тримата, охкащи, пъшкащи, кой сополив, кой гърло го боли, температури - 3 дни беше лудницата пълна. И естествено най-зле бяхме в събота, когато докторите почиват. Ей, евала направих на педито ни - когато и да и звънна винаги отговаря, търпелива, спокойна. Вчера прегледа Жасмина - има леко зачервено гърло. Каза, че е против АБ, ако не се налага и се лекуваме с Осцилококцинум, Хомеожен, вит. Ц и разни други илачи. Вчера и днес вече няма температура, мисля че се оправя. От всички аз май бях най-зле. Два дни едвам се мъкнех из къщи, добре, че майка ми идваше да гледа Жасмина поне през нощта. Днес съм по-добре, още съм хремава, ушите ми са заглъхнали, боли ме малко гърлото и ми става лошо, но се оправям.
видях, че Сиска и Божа най-после са се прибрали, дано всичко лошо да е минало вече, съболезнования за дядо ти.
Десиив, добре завърнали се и на вас.
Иночка, Бетинка е невероятна, как стои само, тя май е готова да прохожда.
Ние се обзаведохме с още един зъб - и станаха 8. Баща и одеве и казва: "Ами като си почнала вади ги всичките до годинката и повече да не се занимаваме с тия зъби"  Laughing
Леле, Крейзи, какви са тия акробатски умения на Лео  Shocked Как успя да пескочи?
Bubble, че стито ти возило, със здраве и безаварийно да си я караш.

# 269
Крейзи- надстройката е още една решетка висока примерно 45 см ..не помня нашата колко беше..Тая решетка  в двата края имаше нещо като щипки,с които се хваща за оригиналната решетка.То не е точно щипки ама се чудя как да го обясня.. newsm78  подобно на пръстите на тоя емотикон  Peace и така тия пръсти се нахлузват в/у  старата решетка..Мале ,че обяснения...
Таня 79- оздравявайте  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт