12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ 2

• 65 300
  • 762
  •   1
Отговори
# 435
Аз съм на червено..ама повече от чаша не мога..заспивам...май съм извън всякаква категория тук😃😃

# 436
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Аз съм на червено..ама повече от чаша не мога..заспивам...май съм извън всякаква категория тук😃😃

Ама това е повече от чудесно! Една чаша и айде лека нощ! И аз искам така - една чаша сутринта, една чаша вечерта и то времето си минало, а аз даже съм го проспала!
Което ми напомня, че моето няма проблеми със съня, може да спи като пор по цели дни и никакво вино не у е нужно! Smile

Хайде, не остана вече, както се казва, дано ако не днес (което не ми се вярва), то утре да ни зарадват с добри резултати! Simple Smile

# 437
  • София
Я малко за изтрезняване да ви питам за РЕВОЛЮТ - банката, от която захранвате картата, взима ли ви такса за превода, че моята ми взима 2 лв. За другите карти в семейството от други банки няма такса - все едно е плащане на ПОС терминал.
Писах им, че ще ги докладвам в комисията за финансов надзор.

# 438
  • тук-там
Как ще взима? Аз зареждам от кредитната. Ако вземе, все едно ме чарджва за плащане с кредитна карта.

# 439
  • София
И аз зареждам от кредитната, не ми взима. Но пък се оказа, че аз за доста неща нямам такса или е минимална - примерно все тая е от какъв банкомат тегля, такса нямам (не от кредитната, де, от спестовната, или както се казва, там), а за превод ми взимат 50ст и то само в "друга банка", към същата - нищо. ММ не ми вярва, ама аз и извлечения съм му показвала, за доказателство. Явно много съм пърхала с мигли последния път, като ми преиздаваха картата, след като преди време за пореден път някаква банка купи друга и аз пак се оказах "чужд агент"  Joy

# 440
Няко правил ли е матура информационни?

# 441
  • Разград
Здравейте, мили мами. Включвам се , като майка на единадесетокласник. Дали има някой явил се на ДЗИ по информатка?

# 442
Съученичка на моя приятелка се яви на ДЗИ Информатика (ПП) миналата година и е скъсаха и на редовна, и на поправителна сесия. Не е за подценяване изобщо.

# 443
Съученичка на моя приятелка се яви на ДЗИ Информатика (ПП) миналата година и е скъсаха и на редовна, и на поправителна сесия. Не е за подценяване изобщо.

А някой знае ли кога може да се кара друга матура, след като си скъсан по първоначалната избрана? След скъсване на редовната задължително ли се кара поправка на същата матура?

# 444
  • София
Да. Поправителната сесия е на същата матура.

# 445
Най-добре да проверите в училище, защото ми се струва, че е възможна промяна.
Чл. 138. (1) Зрелостник, който не се е явил или не е положил успешно някои от изпитите по чл. 132, ал. 2 или някои от изпитите по чл. 132, ал. 3, по свое желание получава удостоверение за завършен втори гимназиален етап на средно образование, което дава право на професионално обучение. Удостоверението за завършен втори гимназиален етап не дава право за продължаване на образованието.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(4) Зрелостниците по ал. 1 полагат само задължителния държавен зрелостен изпит или държавния изпит за придобиване на квалификация по професия, който не са положили успешно. При всяко следващо явяване на държавен зрелостен изпит по профилиращ предмет зрелостникът може да сменя избора си на учебен предмет при условията на чл. 134, ал. 2.

# 446
  • у дома
Аз познавам дете,което миналата год два пъти го скъсаха на ДЗИ ПП по ИТ и тази год ходеше на уроци по ае ,за да се яви ма ДЗИ ПП по ае,та явно може,но не съм го вижфала последните няколко месеца.

# 447
  • вкъщи
На всяка следваща сесия се подава заявление с избор на предмет, можеш да смениш предмета , естествено с друг профилиращ.
 И ние имаме скъсан два пъти на информационни технологии,, в друго училище цял клас. Масово по половин ,една точка не им е достигнала за Среден.

# 448
Леле, цял клас?!  Някой ,,добре " си е свършил работата.
Нещо за оценките на матурите? Моя приятелка сънувала, че днес следобед ще ги пуснат.

# 449
  • вкъщи
След като в понеделник ме подведоха и аз Вас, не питам повече, защото явно нищо не е сигурно. Чакаме ...

Общи условия

Активация на акаунт