12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ 2

• 65 292
  • 762
  •   1
Отговори
# 450
  • На планетата Земя
Марулета, не задавай този въпрос, че ................ Simple Smile

ИТ масово в училищата се преподава колкото да не е без хич, затова. А явно изпитните материали ги пише друг умник,

# 451
Аз все си мисля,че в петък ще излезнат оценките.Но това не ми пречи да проверявам постоянно дали пък не са ги пуснали.Дано утре излезнат.

# 452
  • София
Аз пък нищо не проверявам, защото дори да не съм снимала бележката с кодовете.
Ако я загуби, да се оправя. Joy

# 453
Майка ми, на 70,живее на село, три пъти ми звъня от сутринта да пита за резултатите. Казах, до 09.06 , ама тя да си пита.

# 454
  • Пловдив
И аз нямам код, в девойката е. Тя ще има честта да си провери резултатите.

Теди, и аз зърнах младоженците. Да са здрави и цял живот разбирателство да има.

По някаква случайност и аз видях поста на Наташа1 или нещо такова и ми направи впечатление изключително високия резултат по АЕ В2.  И докато си кажа на ум - Брей, гледай какво става, все пак можело... И ми дойде реда в банката.  И после вече го нямаше... Все още чакаме.

# 455
  • Б
Може би първо ще напишат някакви общи приказки и след това резултатите ще излязат. Или не са за показване .

# 456
Аз също нямам кодовете, така че ще чакам тя да ме информира.
Да вземат да ги пуснат днес, че поне това да ми отпадне и да мога да се концентрирам върху 7 клас, защото там ще ми е нужна бъчва.

# 457
  • На планетата Земя
Бунова, в колко ги викат седмокласниците в понеделник?

# 458
Аз код имам,но не влизам там,а тук в темата имах предвид ,че проверявам.😃

# 459
  • Wonderland
Няко правил ли е матура информационни?
В нашата гимназия, която се води “елитна” миналата година са се явили 7 деца, а средния им успех по ДЗИ ИТ (ПП) е 3,67. Това ме кара да мисля, че изпита не е лесен.

# 460
По заповед на Министъра на образованието и науката срока за проверяване е от 22.05.2023 г. до днес 07.06.2023 г. Тоест и да са готови по-рано те не могат да ги обявят преди да приключи срокът за проверка! Ще излезнат утре 08.06.2023 г. към 14:00ч.!

# 461
А защо понеделник, не е ли във вторник?

Бунова, в колко ги викат седмокласниците в понеделник?

# 462
  • София
Работите отдавна са проверени.

# 463
Няко правил ли е матура информационни?
В нашата гимназия, която се води “елитна” миналата година са се явили 7 деца, а средния им успех по ДЗИ ИТ (ПП) е 3,67. Това ме кара да мисля, че изпита не е лесен.
Синът ми беше на тази матура и каза, че момче от ТУЕС било напуснало, още щом видял зададеното. Друг казал, че това е "къса клечка", а моят беше супер разочарован. Чакаме резултатите.

# 464
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Ха, направо невероятно, днес синковеца се сети, че чака резултати от матурата и ме пита дали са излязли! Казах, не са, най-рано утре, сигурно и той отиде да си подремне.
Иначе и аз проверявам и за НВО на малката, и за матурите тук, но не очаквам да ги пуснат днес, не че не ми се иска.

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 15:36 от Не съм

Общи условия

Активация на акаунт