12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ 2

• 65 287
  • 762
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Без да имам никакви лични впечатления, но от споделеното от младежа през последните две години, материята по ИТ са чисти "ала-бализми" Laughing и трудно ще се намери преподавател, който да вкара всички тези разнородни модули и материи в система от знания и да подготви ученици за изпит...
Това е единственият предмет, който хич и изобщо не можа да го привлече.

# 466
  • София
Те работите на децата може и да са проверени отдавна, но сега явно се проверява работата на тези, които качват данните в системата 😆

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 22:38 от Peruanka

# 467
  • 1st floor
Някой знае ли дали има някъде обявени таксите за СУ? Дори и за миналата година ми вършат ориентировъчно работа. Търсих, но не открих.

# 468
  • София
Някой знае ли дали има някъде обявени таксите за СУ? Дори и за миналата година ми вършат ориентировъчно работа. Търсих, но не открих.
Около 600лв, в сайта им е трудно за намиране, да не кажа невъзможно. Пиши в гугъл, излиза линк с pdf.

# 469

Ей тук цъкаш на точките 1.1 и пр:
https://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/priem/godishni_taksi_za_u … bnata_2022_2023_g

# 470
  • 1st floor

Ей тук цъкаш на точките 1.1 и пр:
https://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/priem/godishni_taksi_za_u … bnata_2022_2023_g
Хахахаха, аз цъкам заповедите горе,  въобще не забелязах, че точките са сини и са линкове. Смятай, ако почна бЕлото какво ще е...Joy
Благодаря! И на Клеми също!

# 471
Намирането на инфо с сайта на Софийския е малко сложно

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 08:55 от Наоми

# 472
  • София
Аз цъках по заповедите, въобще не съм се светнала, че 1.1, 2.2. са линкове! Ще им се незнае и тъпотията! А можеше просто да напиша "Такси балавър", "Такси магистър" и т.нат.

# 473
  • Б
Влязох в школото и имаме  съобщение от днес - завършва! Имате ли и вие такива съобщения? Щом завършва матурата е взета ли?

# 474
  • София
Неее. Joy Това излиза всяка година в Школо.

# 475
Интересно, на мен никога не ми е излизало 🤔😂

# 476
  • София
Когато ученикът няма поправителни изпити, означава, че завършва 12 клас.
Аз това го генерирах на моя клас още преди две седмици.  След това се генерира електронният дневник и се разпечатва на хартия. Пази се 50 години.

# 477
  • София
Виж в раздел "Дневник", после в раздел "Рез." /резултат/

# 478
  • София, Младост
Тематично:

# 479
  • В светлината на слънцето
Виж в раздел "Дневник", после в раздел "Рез." /резултат/

И при мен не излиза. Ама аз съм с два броя и вторият още учи, та пушек се вдига.

Общи условия

Активация на акаунт