Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 26 678
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
И аз забелязвам,че не се четем..

# 166
Вие бистрите спойлери, аз обаче гледах сцената на Саффет и Суна. Тези са нечовеци. Понеже го гледах само на клипче, а не във филма и не бях повлияна от емоциите съпровождащи момента да се стигне до сцената с обувката и крака на Суна се смях с глас. Уникални.
Как са успели да стоят сериозни, не знам! Саффет просто не мога да си го представя нормален, така се е сраснал с ролята.

Утре ще има фраг, може да повдигнат малко завесата какво предстои.

# 167
Добро утро,къзлар
Мрачен е денят и дъждовен,но пожелавам настроението Ви да е слънчево
Благодаря на всички,които намират новини за нас и ни ги предоставят
Благодаря на неуморните ни преводачи
Черпя всички с неделно кафе

# 168
Ако има бракове, то този на Сейран с Тарък може да стане, като Тарък заплаши пред Сейран, че ще убие Ферит. Той вече го направи един път, но за това знае само Ферит.
Ако Ферит се жени за Пелин, то 100% ще е под натиска на дядото. Все още Ферит стои уплашен и примирен пред вряскащия старец. Чудя се, защо не му се опълчи и да спре да му се подчинява. Поне да го заплаши, че ще напусне конака, а най-добре да го направи заедно с майка си.

# 169
Тоя сериал бил карма, карма, карма. Нещата се повтарят. Ще се прекъснат ли, ще се променят ли, няма ли ще видим.
Асуман прие съдбата на Ифакат, засега.
Да видим Гюлгюн дали ще последва съдбата на жената на Халис.

# 170
  • Яко в Матрицата...

Бурджу е написа буквално следното:

Това е чужд профил, който се опитва да получи взаимодействие. (Демек да му обръщат внимание и да коментират постовете му.) Не е на някого от екипа. Точно обратното. Няма никаква истина в написаното от него. Хвърля нещо, ако се окаже истина, казва, че е истина. Не вярвайте. Не пишете коментари. Не го цитирайте. И аз след малко ще изтрия коментара си. Вие също изтрийте своите. И нека да блокираме профила.

Има профили, които казват, че нямат никакъв достъп до спойлери и на базата на сериален опит или време за анализиране на начина на писане на сценария, наистина познават някои неща. По едно време доста четях в Туитър, но след хаоса миналата сряда, почти спрях. Има страшно негативно настроени профили, които каквото и да покажат все не им харесва. Да, имат право да критикуват, но поне едно хубаво нещо кажи... Страшно депресиращо взе да става там. Така че не ги четете много.

Бл@гуна, и аз това писах за Саффет и обувките. Даже отидох да изгледам сцената, че бях само на снимки. Аз например нямам гъдел на стъпалата, но повечето хора имат. И ако Берил е един от тези хора, не знам какво е било зад кадър JoyJoyJoy Между другото гледах откъси и от нейно интервю за румънския канал. Много хубаво говори, личи си че е чела книжки. Гледала сериала, била председател на фенклуба му Joy За Суна каза, че е човек, който няма семейство, само със сестра си чувства, че има такова. И заради това толкова много искала да създаде свое.

И един колаж от мамашките за günaydın Wink

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 09:29 от Reni 🧿

# 171
# 172
Аз мисля ме спойлера където споделих ще е верен но ще видим 😊

# 173
Аз чета 2-3 от тези анализатори и се чудя, Гюнгюр, как очаква от масата да схване идеята. То детайли, то препратки, то чудо. Леле. Тоя Гюнгер.

# 174
  • Яко в Матрицата...
Честно казано, много ми се иска така да извъртят историята, че да не ползват коза бременност. Нещо ново и различно искам, знам и че Гюнтер не обича клишетата. Дано да минем без бебета и т.н. Знаем, че турският сериален мачо е много надарен и всичко става от раз, но Ферит все пак е бамбашка Joy Ще му отива нещо друго.

Сташа, подкрепям. Много детайли има, които не знам как една домакиня, която си пуска сериала между прането и готвенето и само слуша някои сцени, как ще се ориентира за какво иде реч...

# 175
Аз тези, дето чета, не очакват този коз да бъде използван.
Но е бременна, да.

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 13:29 от stasha_s

# 176
  • Яко в Матрицата...
Аз тези, дето чета, не очакват този коз да бъде използван.
Дано, дано... Явно за няколко дни съм изпуснала нишката Simple Smile

# 177
  • София
Странно ми е да се пускат  непрекъснато спойлери...

Два сезона на Присъда, нямаше такова чудо...

# 178
Обаче Юсуф носеше ковчега на брата на Ферит, въпреки всичко...

# 179
Сега излязоха и другите неизлъчени части от епизода. Прави са хората да се дразнят, че дават екранно време на Буче, а тези са ги изрязали.
Дядото на гроба се сбогува с Фуат, това естествено не го гледах.
Вчера Орхан и Ифакат.
Орхан, дърт Саффет и Казъм. Саффет си говори по телефона и се хили, Орхан полудя и пак само Казъм отиде да го успокоява. Много силна сцена, то слаби не е имало явно, де. Освен, нали носителката на Оскар за най-безизразна физиономия.
Коментират, че за Орхан е било най-трудно да снима, защото няколко дни преди това е погребал баща си. Sad

Гледах и сцената, в която Казъм удря Сейран. Ужас! Вчера четох интервю на ГГ от друг сериал. Имало е плесница и при тях. Наложило се да снимат 6 дубъла, накрая токова му била изтръпнала бузата и толкова го боляло, че като го отвъртяла последният път му текнали сълзи и сцената станала супер. А снимали толкова, защото тя не искала да го удари силно, имат си и техники да не се млатят все пак до припадък, но си изяждат по някой шамар. Никак не е лесна актьорската професия.
Дано Казъм от първи дубъл да е успял, че милата Сейран не ми се мисли.

Обаче как този кльощав мъж я качи на рамо Сейран не разбрах. Тя е много финна, но все пак са равни на кг според мен, а и тя е по-висока.

Общи условия

Активация на акаунт