Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 26 624
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Аз пък взех да се притеснявам, че Бучето /моята слабост Smiling Imp/, ще си поиска такава сцена, щото сигурно й е харесало, докато киризеше на балкона Head Band

https://www.instagram.com/reel/CswlWUPAKer/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D

И с право се притесняваш ! Тази връзкарка , като нищо ще си изпроси  една сцена с гол Ферит ,както в началото. Ще го понапият малко и  готово. Сутринта ще си скубе косите..

# 361
Търо какво заплашва Орхан🤬
Дъртият не се спира бе👿👿
Кязъм само пистолет не е развявал, честно 😱

# 362
Аз пък взех да се притеснявам, че Бучето /моята слабост Smiling Imp/, ще си поиска такава сцена, щото сигурно й е харесало, докато киризеше на балкона Head Band

https://www.instagram.com/reel/CswlWUPAKer/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D

И с право се притесняваш ! Тази връзкарка , като нищо ще си изпроси  една сцена с гол Ферит ,както в началото. Ще го понапият малко и  готово. Сутринта ще си скубе косите..

# 363
Всички чакаме автогара, а то май на финала  на 35 епизод ще е

# 364
Само този не бяхме подозирали за пистолет. Казъм гледа като н@сран

# 365
Само този не бяхме подозирали за пистолет. Казъм гледа като н@сран

Кязъм че е лош, лош е .. ама май като види тия пистолети да се размахват от Тарък и семейството му се запича 😂

# 366
Кой е на леглото, дето щеше да ляга Ферит?
Сейран май прави опит за бягство?

# 367
В старанието си направят героите с дълбоки психологични проблеми ги превърнаха един по един в глупаци

Сейран понеже е много умна най- много Тарък да я причака като избягва

# 368
# 369
Офффф, оф!

Най-много ми е интересно от този фраг, защо Тарък връща Сейран в резиденцията?
Другото беше предвидимо.

И браво на Баран! Въпреки отрицателната роля, приятно ми е да го гледам в кадър.

# 370
Май СейФер ще бягат.
Дядото му даде ултиматум в предния епизод и, мисля че Ферит е взел решение. В стаята на Халис и на Гюлгюн, сякаш се сбогуваше с тях.
Ясно е, че и този път нещо ще ги препъне. Да видим какво.

# 371
В чия стая е Ферит?

# 372
Не е ли стаята на брат му и Асуман?

# 373
При Асуман. Сакото е на брат му. Явно наистина се сбогува с всички.

# 374
От къде го извадиха този Тарлък?  Не мога да го изтрая и другия сезон. Като трън в очите ми е. Сигурно с Пельо свикнах,тя милата си е от пра ерата до Ферит.  Лудостта й и манията  оправдани. Този го спуснаха с парашут.  Пистолети,  следене,заплахи,  сякаш Сейран е негова собственост .  Да ми го дадат на мен,ще го линчувам:smiling_imp:

Общи условия

Активация на акаунт