Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 26 555
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Тук си тръгвал, но Афра уж била в колата. Той снимал,  после отишъл да си почине и после се върнал да си довърши снимките с Орхан и Казъм. Тръгнал си с Афра. Снимки с нея няма. Обаче стражи на място има Joy

Половината екип вече е в хотела в Антеп. Има адрес и на къщата, в която ще снимат и на хотела. Пращат и там стражи на пост. Не с ракети, а с танкове трябва да ги карат на тези снимки. Няма измъкванка. Ама ентусиасти!

# 571
Бъзикат се из пространството, че отивали да снимат в Антеп, точно заради тези стражи.
Обаче вече е организирана група и в Антеп😂
Чакат ги стражите. Само да идат.

# 572
Да, точно в Антеп са се заредили стражите. Даже разпространяват точните адреси, разказват, какво се случва, че чистят, подреждат мебелите в къщата на Казъм. В още една също. Няма празно. Много ме забавляват. Чеснто казано коментарите са ми по-интересни вече от самия сериал. Даже и тази серия в петък не съм сигурна дали ще гледам.
Сега Пелин пак е на дневен ред. Попиляват я.

# 573
Момичета, а защо феновете са в чуденка има ли АфРам или не? Нещо Март бил харесал, после не..?

# 574
Щото са драма Куин. От мухата слон.
Не знам конкретния случай.

# 575
Аз си признавам, че нищо не знам за АфРам. Там където чета основно сериала бистрят. За тях от време на време коментират, но не съм обръщала внимание.

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 22:40 от Бл@гуна

# 576
Аз като гледам славата не му харесва много на Мерт , според мен и да има нещо , ще го запазят за себе си максимално.Вьнякакъв момент може и да обявят , че имат връзка .. но да си постват постоянно селфита, не мисля.Не е нужно и да доказват на никой нищо .
Лично аз се надявам да има нещо , че тая химия .. не е за изпускане 😂

# 577
Излезе и "писмото" на СейрО до ФерО

Фером, бивш съпруже, ново гадже Joy
Измамих баща си. Казах, че няма да избягам с Ферит. Когато се измъкнеш, ела при мен.
Аз ще залъжа леля Хаттуч и пак ще се забавляваме до сутринта. Много ми липсваш.

Сейрон Heart

хахахахах

# 578
Сега се взаимопризовават, да НЕ разпространяват спойлери, че иначе щели да променят финала, явно са ги заплашили, уж.

Много химия има, много.

# 579
Ами наистина се оливат със спойлерите, то не остава вълнение за епизода значи

# 580

Измамих баща си. Казах, че няма да избягам с Ферит. Когато се измъкнеш, ела при мен.

Сейрон Heart

хахахахах

Това е мега яко! JoyJoyJoyJoy
Как да не ти е кеф да ги четеш. Толкова са изобретателни

Бивши съпруже, ново гадже Joy Joy

Тези пък от новия сериал, голям зор да ги сравняват със СейФер. Главния бива, но актрисата....далеееече

За другия сериал, който гледах и който свърши вчера през цялото време си излизаха спойлери, за най-ключовите и завързани интриги. Даже за последния епизод си излезе направо целия. Не ми пречеше на мен честно казано. Даже този, който ги пускаше беше тагнал сценариста. Голям нахалник Simple Smile

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 22:42 от Бл@гуна

# 581

Сейрон Heart

хахахахах

Това е мега яко! JoyJoyJoyJoy
Как да не ти е кеф да ги четеш. Толкова са изобретателни

Бивши съпруже, ново гадже Joy Joy

Тези пък от новия сериал, голям зор да ги сравняват със СейФер. Главния бива, но актрисата....далеееече

За другия сериал, който гледах и който свърши вчера през цялото време си излизаха спойлери, за най-ключовите и завързани интриги. Даже за последния епизод си излезе направо целия. Не ми пречеше на мен честно казано. Даже този, който ги пускаше беше тагнал сценариста. Голям нахалник Simple Smile

Тя пък тая в новия филм, както гледа, айде в групата на Пельо и събрахме две разнородни скумрии.
Относно писмата, нали големи моралисти бе, лелелеле, ако може само салвет, бенки, тениски и възглавници с положителен тест за бременност да гледат. Grinning

# 582
# 583
Е Кязъм верно ли остави Сейран там 👿👿
Есме как го бие👏😂
Саффет чу за халвета и изпя на Тарък😂
Ферит с пистолета 😂😂😂👏

# 584
Есмеее🤣😂

Общи условия

Активация на акаунт