Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 26 687
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, малко изостанах последните 2 месеца с гледането на сериала и следенето на темите. Не ми се връща да чета старите теми, понеже доста сте изписали, може ли някой да ми каже с 2-3 изречения какво се случи горе-долу в последните 10 епизода Joy? Скоро ще гледам да наваксам с епизодите, ама ми е любопитно какво съм изпуснала

# 136
язъм има добро сърце според мен, но и той като Халис иска на неговото да става... това си е манипулация и контрол над другите хора..

Баш добро да му е сърцето,дето искаше да изгори на живо ръката на Сейран на котлона?
Или по спомените на момичетата като деца непрекъснато ги пребиваше от бой?
Или заключеният с катинар шкаф и остатъците от храна,които те ядяха?
Не,едва ли сърцето му е добро
Но,има нещо,което забелязах в характера му-той може да бъде манипулиран,може да бъде воден за носа,може да се променя,стига  насреща му да стои играч
Ако Есме беше друга,а не Есме,всичко това щеше да бъде спестено на децата
Той мачка тогава,когато насреща му стои прегънат човек

И аз се замислих-къде ще снимат в Антеп?
И дали ще покажат,че е станало голямо земетресение в този район?

Kathleeen,трябва все пак да ни кажеш до къде си гледала и какво си видяла от филма
Случиха се толкова много неща,че с един набързо скроен разказ едва ли ще задоволим любопитството ти
Най-добре е да си пуснеш сериите,които си изтървала и тъкър-тъкър  да ни настигнеш
Успех

# 137
Писаха, че се били обадили да почистят конака. Стара сграда е, различно строена, би следвало да е оцеляла.

# 138
Като цяло и аз съм на същото мнение Вал може да бъде много манипулиран но Есме не го прави ако го настъпи яко ще влезе в пътя според мен и него много го е страх също забелязах 😅

# 139
Аз последно гледах до 23 епизод, епизода след като Феро започна работа във фирмата и където заведе Сейран във вилата и имаха 'червената сцена' и там където баща му признава какво е направил във фирмата с Фуат, това последно гледах. Grinning

# 140
Катлийн, аз ще ти разкажа с едно изречение.
В последният епизод имаше халвет. Най-накрая! Обаче гледай нецензурираната версия в ютюб. Има я в темата малко по-назад. Струва си.
Иначе нищо хубаво не се е случило или поне аз не се сещам, никой герой няма развитие. Има ново семейство психари с двама братя, за единия омъжиха Суна. Другия точи зъби на Сейран. Разведоха СейФер. Пело си е в сериала, седи си на терасата, Ферит й предложи да се омъжи за него, тя прие, но нещо не се случват нещата.
Убиха Фуат. Подозираме новия психар, който иска Сейран за жена. И така.
Та пак да кажа, гледай сцената с халвета, другото са гадости Grinning

# 141
В последният епизод имаше халвет. Най-накрая! Обаче гледай нецензурираната версия в ютюб. Има я в темата малко по-назад. Струва си.
Иначе нищо хубаво не се е случило или поне аз не се сещам, никой герой няма развитие. Има ново семейство психари с двама братя, за единия омъжиха Суна. Другия точи зъби на Сейран. Разведоха СейФер. Пело си е в сериала, седи си на терасата, Ферит й предложи да се омъжи за него, тя прие, но нещо не се случват нещата.

JoyJoyJoyJoy

Аферин, къз, бързо разказа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 142

JoyJoyJoyJoy

Аферин, къз, бързо разказа Stuck Out Tongue Winking Eye
JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy...телеграфно ,но е важното ....

# 143
  • София
Аз не мога да си представя каква би била причината изобщо Ферит да седне на сватбена маса с Пелин???? Акъл не ми стига. Преспа със Сейран, знае, че тя го обича, той я обича, и изведнъж се съгласява да се жени за Пело, вместо да хукне да търси жена си и да я спаси от шамарите, които вече ѝ бият и пред него.
Да не говорим за Тарък и Сейран. Суна да убие Сейфер? Едва ли, тя няма смелост да мъцне, че обича шофьор, камо ли да убие някой. Според мен Сафет ще се самоубие, само да не ѝ лепнат на нея вината и да я психясат в конака като снаха-вдовица.
Искам да вярвам на спойлера на Dincheva.95, че ще има бременност, сватба в Антеп и лелята ще я порази куршум, за да спаси Сейфер. Все пак и тя има да изкупува грехове за бездействието си.

# 144
Мише,причината може да бъде опит на Пелин за самоубийство
Знаем огромното сърце на Ферит и чувството му за вина спрямо това момиче
И аз искам спойлера на Dincheva.95,но в него няма да има място за Тарък,а той си е основният дразнител

# 145
Аз не мога да си представя каква би била причината изобщо Ферит да седне на сватбена маса с Пелин???? Акъл не ми стига.
Ами Ферит от ината си нали и предложи? Ама той си мислеше тогава, че всичко което хвърчи се яде... ама това е обещание все пак..
Има някакви спойлери, че ще се самоубива тази скумрия ама ще видим

# 146
Направо да мре тая гад мръсна 👿
С кеф ще изгледам епизод с погребението й😂 /казвам го, защото е измислена героиня от сериал, в реала не желая такива неща на хората /😂

Тия лудия за какво ще се самоубива? Нали има обувки, да получава оргазъм. Между другото да се сезира СЕМ за тази сцена, а не че двама влюбени са си легнали и сме видели един гол женски гръб 😳

# 147
Не е спойлер.
Имало две неизлъчени сцени с Орхан в епизода, които са качени в Ютюб. Чак сега са качили целия епизод, в него били.
 Едната била с Казъм и една с Ифакат. Рускините сега щели да ги превеждат и да ги качват.
Ако на някой му е интересно, може да ги види.

Относно спойлерите, не е ново, аз го писах. От сигурните, които се сбъднаха всички-сватби с други хора категорично няма да има. Simple Smile

Оказа се, че имало и още неизлъчени сцени в епизода, качени в ютюб на официалния канал. Коментират, че явно са снимали на пожар както се казва. Наложили са думи на СейФер, които уж казва, когато била на терасата, а тя в момента спяла. Емрулах е претупал работата. Сега ще ги вадят една по една.

Сега ги гледах. Звучат СейФер, които си говорят задъхано, а сцената е как Есме влиза в стаята и Сейран спи Joy

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 21:52 от Бл@гуна

# 148
Сега погледнах началото - Има сцена Сафет старши говори по телефона, Орхан влиза отвън, после с Кязъм говори. Явно бая сцени сега ги има, а снощи ги нямаше.
Нещо са объркали. Други пишат, че Буче е виновна.

# 149
Пак ли Буче на пангара😂😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт