Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 26 660
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Есме пак се насмете. Голяма патка е👿
Феро как се усмихна като видя Сейран на вратата❤️Душичка❤️

# 211
Суна може и настина да утрепе Сафет, знае ли човек. Сега в ИГ напомниха, че нападна и баща си. То нали всичко е паралели в този сериал. Само че нападението е било в 9 епизод, а сега нямаме скоро епизод да свършва на 9.

# 212
Благодаря за превода. Flowers Hibiscus

Естествено изгледах  някои моменти с български превод.  Чудя се този Халис  на главата ли си е паднал?  
 Кязъм го е страх от Саффетовите.  Сигурно му минава през ума,че може да са посегнали на Фуат.  Но не мога да схвана как не си го мисли Халис? Само той не се усеща при условие,че ги познава и вижда жаждата за отмъщение. Ферит получи  бележка,която е многозначителна, а стой спокоен  и няма да каже на никой ?

Конкуренция  на Бучето  ли прави с тази физиономия?   Кязъм иска да спаси поне Сейран от ръцете на онези. Предполагам,че все пак ще опита.  Преди се надявах Халис  да играе някаква игра,сега май спи зимен сън. Едва ли обвинява Сейран  за всичко,  като параван пред останалите. Твърде без характерно ми се струва, поведението му.
Единственото което,  ще направи  за да защити Ферит е да го държи далеч от Сейран. Сякаш това е достатъчно при тези новодошли психопати.
Чудя се дали ще умре Саффет или Суна ? Суна според мен ще превърти:cry:

Кязъм я изпрати в ада. Как ще прежали дете?

# 213

Само се чудя какво спечелиха като орязаха 4-5 сцени от епизода? Не можаха ли по късно да дадат повторението на Чоп Адама?

# 214
Е, Сафет ще умре, нали знаем, че е гост-актьор. След 5 дни може майка му. Както е станало със сина и жената на Халис, а да не са Фуат и Гюлгюн.
Ферит даде жертвата с брат/брата на Хаттуч/, кой ще е ранения/Сафет ага/?

# 215
Суна не знам дали ще убие Сафко ,но знам,че 36.5 му е края от кой ще е въпроса.
Сега Ферит ще живее в страх да не загуби всеки който обича а страховете на хората се сбъдват винаги за съжаление.

# 216
От всичките спойлери, които излязоха най-ме кефи, как Ферит ще зареже оная скумрия на сватбата и ще тръгне за Антеп... видях сега и други спойлери, но понеже съм от телефон и нямам това като "скрит текст" и не мога да го сложа....

# 217
Благодаря за преведения епизод

След всичките спойлери ,снимки на сета имам чувството,че накрая и сценаристите не знаят как ще завърши сериала Все пак са много сериите и не винаги всичко може да бъде смислено

Диди прекрасни гифчета Благодаря

# 218
Феновете са забелязали,че има паралелни сцени между Орхан / Гюлгюн - СейФер това и аз съм го видяла само,че Феро не е мекотело като татю...

# 219
  • София
От всичките спойлери, които излязоха най-ме кефи, как Ферит ще зареже оная скумрия на сватбата и ще тръгне за Антеп... видях сега и други спойлери, но понеже съм от телефон и нямам това като "скрит текст" и не мога да го сложа....
А мен пък изобщо не ме кефи факта, че изобщо се стига до сватба и сядане на сватбена маса. За пореден път не се е опълчил на дядо си и фамилия.

Благодаря за превода! Flowers Cherry Blossom

# 220
Благодарим за превода 😊😍

# 221
Кязъм я изпрати в ада. Как ще прежали дете?

Собствената й майка я прежали, та този, който ги е отглеждал и инвестирал в тях като стока ли няма да го направи?
Халис ага и той мега драматична реч дръпна на гроба на Фуат, а с държанието си е на път да загуби и Ферит. Всички са сган  безчувствена. Ужасни просто!
Показателна е сцената, в която ги дърпаха за да ги разделят. Нали знаете притчата за жените, които спорели, че са майки на едно дете и как цар Соломон е разбрал, коя е истинската?
При тези няма жал. Има "чест, семейна гордост, пари"

Еве, Галка, Лазурит, много ви благодаря за превода! Hug

Диди, много готини гифки, нямам търпение да покажеш тези от халвета Wink

Ако се стигне до сватба и Ферит зареже Пелин на масата, съм сигурна, че тя ще гледа със същата физиономия, с която гледаше, когато й предложи и когато гледаше през прозореца.
Ама много яко го е измислил Гюнтер. Не се сещам за нещо по-жестоко. Може би да я зареже на самата сватба? Не, това, което видя през прозореца ми се струва по-гадно Grinning

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 19:51 от Бл@гуна

# 222
Изгледах епизода и с бг суб. Отново благодаря , момичета !
И усещам ,че започвам да се дразня  яко.  Как ти ще жертваш детето си ? Някой писа , че в Кязъм имало нещо добро - няма ! Само  алчност и страх!  Как цели 4 жени  немогат да му се опрат на  тоя надут пуяк. Само като го гледам как се пъчи и ми завира булгура. Вярно традиции , травми от детството   ама защо  причиняваш същото и на децата си. Това ли е бащината обич?!
Халис! Много смел го раздава , много авторитетен ,ама Сафетови му склониха главата. Ти ще имаш сметки за разчистване - лични , и ще позволиш това да влияе на щастието на внука ти ! Къде е този силен и могъщ Корхан? Та той нищо не прави,за да  се справи с врага си ?  Разделяме децата , защото видиш ли на Сафет внук му си харесал бившата снаха. А Ферит можел да умира от любов , ама какво значение има. Така ще пазим семейството. Така ще пазим Ферит. Пълни глупости ! Сега много хитро прехвърли вината на Сейран , за смъртта на Фуат.  А на Хатуч се сърдим , че общува със Сафет !
Тия тримата старци , да вземат да се съберат в Антеп и да си разрешат проблемите на местна почва Ще се бият ли , ще се гърмят ли - тяхна си работа !
Време е сценариста да ги разреди малко !

Каквито и да са мотивите на Ферит , ако се стигне до сватба - няма да го разбера. След всичко , което преживяха е време да се опълчи вече на деде. Стига толкова мачкане !

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 19:10 от Kami_J

# 223
Не искам да ги изпращат в Антеп тримата дърти гадняри. Да им ядат халвата и на тримата! Единия да го гръмнат, другия да умре от мъка, третия от инфаркт. Тази серия ще я гледам. Писнаха ми вече!

# 224
Не искам да ги изпращат в Антеп тримата дърти гадняри. Да им ядат халвата и на тримата! Единия да го гръмнат, другия да умре от мъка, третия от инфаркт. Тази серия ще я гледам. Писнаха ми вече!

Нека е в Антеп ! Те нали са много по традициите . Където е започнало там да свърши. Далеч от младите. За мен няма значение начина , важното е да не се върнат оттам.
Тоя филм и кръвожадна ще ме направи вече !

Диди, гифките са топ !

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 19:22 от Kami_J

Общи условия

Активация на акаунт