Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 26 579
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
И на мен не ми пречат спойлерите. Единствено в тази група участвам и коментирам. В последствие като гледам епизода пак ми е интересен и намирам неща, за които никой не се е досетил.
Само дъртия и тая с 50% поглед, ако могат да се появяват мах за по 10 секунди на епизод 😁

# 481
Мише, последния път, когато споделих спойлерите, че Казъм ще пребива Сейран на улицата и т.н. доста момичета тук реагираха, че им е писнало от спойлери, че били гадни, че не искат да ги знаят, че не се случвали. Абсолютно съм съгласна с това и за мен не е проблем. Наистина си има мега гадни и наистина много от тях не  се случват.

# 482
  • София
Мише, последния път, когато споделих спойлерите, че Казъм ще пребива Сейран на улицата и т.н. доста момичета тук реагираха, че им е писнало от спойлери, че били гадни, че не искат да ги знаят, че не се случвали. Абсолютно съм съгласна с това и за мен не е проблем. Наистина си има мега гадни и наистина много от тях не  се случват.

Да, ама и доста се случват, да не кажа повечето. Споделяй, моля те, пък било то и в скрит текст, ако наистина има момичета, които не искат да четат.

Не мога да не го споделя. Smiley

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 17:50 от missence

# 483
Аз съм абсолютно "ЗА" за спойлерите
Оказва се,че ако не 100%,то поне 85% са си истина
Когато ги прочета и си направя цялостна представа за серията,решавам дали да гледам,или не
Това,че са гадни спойлерите не прави серията пълна с цветя и рози
Затова и аз апелирам да споделяме кой,каквото намери
Благодаря на всички за информацията,която получаваме на готово

# 484
Малко за разведряване на обстановката
Ферит Корхан ❤️
https://www.instagram.com/reel/CpzJ2onorbj/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==

# 485
Нервната ми система, когато започнах да гледам сериала и след последната серия Joy

Ако искате сутиен като на Сейран от ХМ, ама бързо ги изкупили Simple Smile нямам идея дали ги има при нас.

Излиза клип от болницата, обаче нали има кадри, в които все едно този, когото карат на носилката гледа към лекарите. Та на клипа е сниман как мъкнат оператора в носилката и той снима тези, които го бутат, тъкмо се взривиха, че е или Орхан, или Халис, то пък се оказа оператора.

# 486
Малко за разведряване на обстановката
Ферит Корхан ❤
https://www.instagram.com/reel/CpzJ2onorbj/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
Ох , много е добро!Много яко клише разбиха с тая сцена.И Мерт го изигра много добре .

# 487
Аа Мерт е уникален с брадата ❤️❤️❤️

И аз не съм против спойлерите.

# 488
Шанлъ Казъм и сие ли бяха? Не им помня фамилията

Мерт на снимки

След 2 дни започват да снимат тук уж било къщата на Шанлъ. В сряда са на летището.

Тук Ферит и Тарък приключват разговора в парка

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 20:57 от Бл@гуна

# 489
Някакъв нов сериал... всички говорят, че приличат много на Ферит и Сейран, а някой казват че това са бъдещите им деца 😄
https://www.tiktok.com/t/ZGJxM23x3/?t=1

# 490
  • Манчестър
Здравейте,аз също нямам против побликуването на спойлери,друго си мисля,дали този опит за самоубийство на малката змия няма да е изценировка и естествено дирижирано от голЕмата кобра,незнам тази е готова на всичко...

# 491
  • София
Някакъв нов сериал... всички говорят, че приличат много на Ферит и Сейран, а някой казват че това са бъдещите им деца 😄
https://www.tiktok.com/t/ZGJxM23x3/?t=1
Как се казва и кога ще започне?

Здравейте,аз също нямам против побликуването на спойлери,друго си мисля,дали този опит за самоубийство на малката змия няма да е изценировка и естествено дирижирано от голЕмата кобра,незнам тази е готова на всичко...
И да не е инсценировка, важното е Ферит да не каже "евет", другото си е за нейна сметка.

# 492
Нали писаха, че и Зерин няма да я има през новия сезон?

# 493
  • София
Нали писаха, че и Зерин няма да я има през новия сезон?
Да, засега писаха за Зерин, Саффет, Хатуч и Асуман.

Намерих заглавието: Kendi Düşen Ağlamaz , ама ще е по TRT1, прилича ми на дневен сериал, комедия.

# 494
Тези са се усмихнали на сватбата, за разлика от нашите 😁

Нищо чудно наистина да са го фейкнали това самоубийство 👿 вещици 👿👿

Общи условия

Активация на акаунт