Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 26 579
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Тези са се усмихнали на сватбата, за разлика от нашите 😁

Не, тя казва "Да" и после вика олее какво направих и се обръща към него и му вика: кажи не 😂 ще е забавен сигурно

# 496
Певицата Демет Акалин в Twitter се разбунтува срещу сценария на телевизионния сериал "Yalı Çapkını":
📌"Ние сме против насилието над жени, а вие използвате насилие в любимите ни сериали? Наистина ли сте луди"
Тези са се усмихнали на сватбата, за разлика от нашите 😁

Не, тя казва "Да" и после вика олее какво направих и се обръща към него и му вика: кажи не 😂 ще е забавен сигурно
Новият сериал на канал TRT 1 "Който падна сам, той не плаче / Kendi Düşen Ağlamaz" се готви за среща с публиката. Сериалът ще разкаже историята на Ализе, която се опитва да попречи на баща си да се ожени повторно след смъртта на майка й. Поредица от забавни приключения я кара да се омъжи за мъж, когото не обича, но...

# 497
Тези младежи веднага ги кръстиха : СейФер от Али експрес Joy

На Буче/Пелин  пак са и набрали феновете . За Сейран като припаднала , за Асуман и Гюлгун след погребението никаква медицинска помощ нямало Сега цяла болница са наели
Но реално , Ифакат раздава разни хапчета , а се вижда , че жените са в тежко положение и не могат от леглото да станат Но то толкова неща пропуснаха Останахме си с неразкрити истории и гадостти , че само да разкарат Пела всичко се преживява Grinning

# 498
# 499

Мерт ще се вкисне с тази черна тениска еййй...

# 500
Днес цял ден са снимали в къщата на Пелин и караваната на Ифакат била там. В Корханови няма жив човек.
Режисьорката е казала в интервю още в началото на сериала, че Халис ще е до края и на втори сезон.

# 501
Значи до края на сезон 2 Сейфер няма да са заедно ли? Щото тоя каза докато съм жив, няма да си с това момиче.
Аа, Гюнгюре
На гроба на брат си каза - по спомен - отидох за Сейран, ти ме последва, сега, дано като отиде за Сейран, пак някой от тяхните не умре, че не ми се мисли.

# 502
Аааа, чакай. По последните спойлери ще се извърти, но не е от потвърдените. После ще го чета. Уж на РД на Ферит ще има развитие. Не им обърнах много внимание. Бая са разнопосочни.

# 503

Халис ще погребе и той всички и така ще се кютне...

# 504
Анализ- първи епизод.
Епизода започва с нощна атмосфера, която крие мрачни тайни. В стаята на Ферит се открояват купи, медали и фигура на астронавт. Свикнал е да печели  през цялото време. Фигурата на астронавта- някой (Ферит), който е чужд на мястото, където се намира, без чувство за собственост. Мястото изглежда негово, но не е неговото жизнено пространство. За него това е просто спирка, гара. Това е място, където Ферит вижда себе си над всички останали и гледа на всички от "космоса". На снимките виждаме хората, които имат най-важното място в живота на Ферит- мама, татко и брат. Момент на победа (семейство) и една детска снимка на "самотно" момче, което стои в градината. Акцентира се върху самотата на Ферит. Във всички снимки виждаме обобщение на фалшивия живот, който Ферит е изградил дотогава. Цялото минало на Ферит е тук- успех, семейство, самота. И тогава се появява светещата табела с надпис- "играта приключи". На земята има фигури на слон и кон, същите има в стаята на Халис. Ясно е, че Ферит е отражение на Халис. Модел на самолет- знак за желанието му да избяга. Многократно се подчертава, че Ферит не чувства никаква принадлежност към това място, това място засега е само четири стени. Зелена светлина зад леглото- представлява както младостта, така и богатството. Това е най-подходящият цвят за описание на Ферит Корхан. Зелен цвят- самоважен, настоятелен за онова, което смята за правилно, гонещ онова, което желае, властен, манипулативен, арогантен. Син цвят- лоялност, преданост, сериозност, меланхолия. Цвят все още не появил се, но ще се появи, носейки следите на основната личност на Ферит. Ферит има и двата характера в себе си. Засега доминиращ е зеления цвят (характер). Жълта светлина- символ на свобода и независимост. Тази светлина осветява часовник, който тиктака- свободата е на път да свърши. Предметите вече са ни казали какво ще се случи от началото до края.
 Следва Латиф...

# 505
Добро утро! Тази вечер ще чакаме новия фрагман дано е по добър и от първия

# 506
Добро утро!
Чакаме още гифчета, xBlackRosex

# 507
Добро утро!
Чакаме още гифчета, xBlackRosex

На сцената на гробищата съм тъкмо съм започнала да пека момента в който и целуна ръката.

НОВО

Най- смешното ми беше ,че Абидин нали обичаше като мъж не като Ферит не стига,че стоя и чака на готово на Ферит през цялото време сега се крие като мишка от него.Едно съболезнование не го показаха да изкаже.Нали е много мъж къде му е мъжеството?

# 508
Гюнайдън Kissing Heart

Това било предсмъртното писмо на Пельо Grinning

Мамо, вече не издържам. Видях Ферит и Сейран да се любят. Ферит винаги се отвращаваше от мен и не позволяваше да го докосвам. Но галеше лицето на Сейран. Мамо, аз никога не съм била в тази позиция.
Аз умирам, и ти ела след мен, да се срещнем в ада.

Днес на летището ще имат снимки, а от петък започват да снимат в Антеп. Честно казано, чакам с нетърпение да се върнем в топлата атмосфера там.

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 08:41 от Еванджелин

# 509
Да, най- хубавото е, че няма да виждаме противния дядо известно време.

Общи условия

Активация на акаунт