Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 26 546
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Уаууу.... жените Корханови май ще възстават! Sunglasses Леле, многообещаващо нещо се задава...

# 586
Есмее ти си на ход

# 587
Дами , моля ви която разбира повече да преведе малко .. нищо не разбрах

# 588
Бомба!

https://twitter.com/dreameleri

тук има части на английски.

# 589
Ферит: "Първо правило на мъжеството: не може да пожелаеш ничия жена или дъщеря" и му опря пистолета в главата 😂😂🖤

На Мерт и с пищов му отива да играе 😂🌹

# 590
Ферит май се е сетил за това какво може да направи Кязъм и е отишъл до Сафетови да наблюдава или?
Е, все пак ни изненадаха. Въпреки спойлерите 😁

Мен ми е интересно какво Сейран му казва, че излезе с такава физиономия от стаята.

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 23:56 от stasha_s

# 591
Че обича Ферит, влюбена е в него и ако трябва ще умре за него

# 592
Казва му, че обича Ферит и би умряла за него.

Интересен епизод се задава и фраговете са много добри. Изобщо не мога да разбере кое действие след кое е.

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 00:07 от Linasss 🌹🐑

# 593
Какви идиоти са Пелин и Тарък? В очите им се казва и продължават бе 👿 Тази пък чак с хапчета ще се самоубива. Язък, че майка й влезе и пак ще мине метър. 😂

# 594
Ферит с Ифакат отишъл да й обяснява на тая, че не я иска. Странно.

# 595
Интересно , майката на Пелин като я хваща баш в крачка .. как се стига чак до болница?
Нещо според мен ще се преструват тия двете.Зерин веднага ще измисли план.

# 596
  • Бургас
Казва му, че обича Ферит и би умряла за него.

Интерес епизод се задава и враговете са много добри. Изобщо не мога да разбере кое действие след кое е.
Като се сглоби с първия фраг, горе - долу става ясно....Кязъм я води при Тарък, малкия обаче подслушва и изпява на брат си, че тя е била нощта с Ферит. Тарък я качва в колата и я връща на баща и, давайки му пистолета, за да изчисти честта и /все пак е разведена а е била с "чужд" мъж/ Есма  разбира и побеснява...Някъде там са и разговорите на Тарък с Орхан и Ферит с пищова...Само защо пак Ифакатица е закарала Ферит при другите две усойници....дали хапчетата са преди или след срещата - това на пръв прочит не ми стана ясно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 597
Е, хапчетата трябва да са след разговора. Да не са отишли да им казват, че няма да има годеж 😁

# 598
# 599
Тоя па Тарък я върна, защото е спала с Ферит ли😂 Добре е направила и тя и той😂 Айде сиктир, достатъчно тормозят Суна👿

А вие видяхте ли Саффет като чу за секса 😂 Очите му светнаха, егати откачалника😂

Общи условия

Активация на акаунт