Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 26 540
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Според мен Пелин се опитва да вземе хаповете, майка ѝ я хваща (забележете, че Зеррин говори с някого по телефона), когато влиза в стаята. Най-вероятно Ифакат така и така е трябвало да ходи там, или Зерин специално се е обадила да ѝ каже, че Пелин се е опитала да се самоубие. После викат и Ферит съответно.

Но пък и това е мнооого логично [така чакам петък🤯🫨]
Е, хапчетата трябва да са след разговора. Да не са отишли да им казват, че няма да има годеж 😁

# 601
Най много ми хареса Есме. Събуди се и как налагаше Кязъм. Супер.

Ферит: Правило номер едно е никога да не се доближаваш до чужда съпруга Smile

# 602
# 603
Ее, Търо, какво се прави..нали и с 4 деца я взимаше...или очакваше девствена да я вземе след като е била женена?!

# 604
# 605
  • Бургас
Ама може ли да е такъв душко-добродушко наш Феритчо Heart Eyes Кво ходи да се обяснява с лели, майки и цял Истанбул, че бил в нейното /на Пелин/ положение, че не може да живее без Сейран! Ами само това ли? Аде холан...брат му умря, те сватба се канят да вдигат. Ама нали филм да става Joy
Оня, нафталинения пък от завист, че внук му има повече кураж от него, поне инфаркт да получи, та да се свършат мъките на младите!

# 606
Ама може ли да е такъв душко-добродушко наш Феритчо Heart Eyes Кво ходи да се обяснява с лели, майки и цял Истанбул, че бил в нейното /на Пелин/ положение, че не може да живее без Сейран! Ами само това ли? Аде холан...брат му умря, те сватба се канят да вдигат. Ама нали филм да става Joy
Оня, нафталинения пък от завист, че внук му има повече кураж от него, поне инфаркт да получи, та да се свършат мъките на младите!

Много съм съгласна с написаното.
То бива обгрижване на безизразната мумия, ама това от страна на сценаристите е много. Достатъчно и изтърпяваме бледата физиономия.Да отиват с майка си в Лондон и да ни оставят на спокойствие.
Много ми хареса определението за другия противяга в сериала: нафталинения. До кога ще влачи бастуна до масата, за да крещи и удря който му противоречи. Гаден деспот.

# 607
Ферит хубаво взе пистолета на Търо , но да не попаднем  в другото клише Отпечатъците на Ферит да са на пистолета на Тарък И ако е достатъчно кръвожаден Лисунгербоб   , Тарък стреля  и ето ти Ферит в затвора 2 сезон
Сейран незнайно къде
Лошото е , че насилието продължава с пълна сила Сейран привикна , но и всички гледащи

# 608
Добро утро момичета !! Втория фрамаг ме грабна да видим какво ще сътворят но мисля че хапчетата са след разговора !

# 609
Не вярвам да стигаме до такива тъпизми да вкарват Ферит в затвора. Нали все пак уж по действителен случай. Едва ли в реалния живот е имало такова нещо.

# 610
Този Кязъм как не се спря бе? Продава дава все едно става въпрос за стадо овце..Нямам думи и сетила се Есме да се прави на майка.Смях!
Ферит хвана оръжие това е единственото което очаквах и не ме шашна спомнете си как накара Абидин да го прибере още тогава бях сигурна ,че и той ще изпадне в такава дилема.

# 611
Динамичен фраг. От всички само Саффет щастлив.
Тарък очаквано заплаши Сейран, Есме неочаквано се сети, че е майка. Пелин пак е в центъра на играта. Ферит любовта му дава сила и криле. Търо е като кошер зли оси, Ферит го разръчка и сега очакваме ответната реакция.

Признавам си, че до последно не вярвах в тази простотия със самоубийството. Ама и това ще мине.

Работник от сета е казал, че ни очакват огромни изненади. Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 09:16 от Бл@гуна

# 612
Динамичен фраг. От всички само Саффет щастлив.
Тарък очаквано заплаши Сейран, Есме неочаквано се сети, че е майка. Пелин пак е в центъра на играта. Ферит любовта му дава сила и криле. Търо е като кошер зли оси, Ферит го разръчка и сега очакваме ответната реакция.

Признавам си, че до последно не вярвах в тази простотия със самоубийството. Ама и това ще мине.

Работник от сета е казал, че ни очакват огромни изненади. Simple Smile
Hands Plus1
Само добавям. Сейран очаквано се съпротивлява.
Спорен ден! Flowers Four Leaf Clover

# 613
Не знам защо всички си мислят че ще гръмнат Сейран на СФ като всичко сочи към Ферит както казваше Емир К глупоста на смелия 😂

Чакаме рекламата днес и честит празник на всички деца💓

Пела все чудя на кой ми напомни сега с това си действие и ако кажа ще има такива които ще се смеят но и образа и ми напомня на нея същата без разлика
Симай - Север - Юг. 🤦‍♀️ А в началото симпатизирах и на двете няма много разлика... 😂🤷‍♀️
Голям смях само да привлече внимание... 😂😂😂
Тарък и той пълен откачалник.
Мисля че летището ще е последна сцена.
Срещнах спойлер че Ферит щял да падне на колене и да плаче от шок
То вече му стана хоби да плаче на момчето така че няма да е ново за нас ще е ново че ще си кажем пак ейваллах Мердо. ❤️🤷‍♀️

# 614
Здравейте Благодзаря за фрагмана и споделеното

https://www.startv.com.tr/dizi/yali-capkini/foto-galeriler/35-bo … um-fotograflari/4

35. Bölümün Konusu;

Seyran’ı Ferit’ten koparan Kazım, soluğu Seyran’la beraber Saffet Ağalarda alır. Pelin ise gördüklerinden sonra Zerrin’i çok endişelendiren bir hamlede bulunur. Ferit, Tarık’ın karşısına çıkar ve ona rest çeker. Tarık ise bu reste Orhan’a gözdağı vererek karşılık verir. Sonrasında ise Seyran’ın geceyi Ferit’le geçirdiğini öğrenince Seyran’a kendisini Kazımlara geri götürmeyi teklif eder. Ferit, tüm olup bitenlerden sonra kendini çok yalnız hissetmektedir ve Seyran’a tekrar beraber kaçmayı teklif eder. Seyran ise hiç beklemediği birinin ziyaretinden sonra önemli bir karar verir.

С гугъл

Развеждайки Сейран от Ферит, Казъм си поема дъх със Сейран в Saffet Aghas. Пелин, от друга страна, прави ход, който много тревожи Зерин след това, което вижда. Ферит се изправя срещу Тарък и го спира. Тарък, от друга страна, отговаря на тази почивка, като сплашва Орхан. По-късно, когато научава, че Сейран е прекарала нощта с Ферит, той предлага на Сейран да го върне при Казъм. Ферит се чувства много самотен след всичко случило се и предлага на Сейран отново да избягат заедно. Сейран взема важно решение след посещението на човек, когото не е очаквала.

Общи условия

Активация на акаунт