Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 26 555
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
С преводача е малко кофти, пускм го пак

Откъсвайки Сейран от Ферит, Кязъм си поема дъх заедно със Сейран при Сафет ага. След това, което вижда, Пелин от своя страна прави ход, който много тревожи Зерин. Ферит се изправя срещу Тарък и му дава отпор. Тарък отговаря на този отпор, като сплашва Орхан. След като разбира, че Сейран е прекарала нощта с Ферит, Тарък предлага на Сейран да я върне при Кязъм. След всичко случило се, Ферит се чувства много самотен и предлага на Сейран пак да избягат заедно. След много неочакван посетител, Сейран взима важно решение.

# 616
  • Дъблин
Не вярвам да стигаме до такива тъпизми да вкарват Ферит в затвора. Нали все пак уж по действителен случай. Едва ли в реалния живот е имало такова нещо.

Този сериал по действителен случай ли е?

Добро утро! И честит празник, мили пораснали деца!

Тоз 2ри фрагман егати и лудницата е ! Охххх да идва петък, чее едвам се диша вече!

Благодаря за превода за озета!
Дали е възможно изненадващият посетител да е Пилито? И след това да се натравя с хапчетата ?
Аз си мислех за нея, кой друг би бил толкова изненадващ?
Ама въпросът е, как ще отиде до Сейран?

Прекрасен ден!!!!

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 10:56 от gery2852

# 617
Доста отдавна излезна от истинската история.Само първоначалната идея е истинска , после вече яко художествена измислица.

# 618
Направо са ми писнали с тия резюмета. /Еве❤️/ Те направо в 90 % от него разказват фрагментите.
Явно спойлерите, че Орхан ще отиде при Сейран и ще й каже за заплахата на Тарък са истина. После ще занесе писмо от нея. Обаче Ферит няма да се откаже, виждам го, че не дава заден.
Дори да се стигне до сватба с Пелин, ще избяга.

# 619
Теро, ние хубаво лежим на спойлерите, че Феро ще изостави Пельо на сватбата, ама да не ни готвят някоя супер изненада и да каже евет Grinning
Тогава ще видим, кон боб яде ли, магаре раван върви ли Stuck Out Tongue Winking Eye
Да се молим, да завършим сезона позитивно, че ще има да скубем коси 3 месеца:sunglasses:

В туитър се майтапят, тази била неспособна и да се самоубие, с хапчета пробвала. Хората пиели миша отрова Joy

# 620
Ако искат тотално да разгневят всички зрители да ги оженят😂То е ясно, че няма да ги бъде. Продължавам да не разбирам колко прост трябва да си да се буташ така на някого, който изобщо не те иска. Между другото такива идиотки като Пелин не съм срещала в реалния живот. Чак па такава глупост 😳 Вие?

Еве, дефинирай позитивно според оня кретен Гюнгербоб.. 😳😂

# 621
Аз съм срещала, за съжаление.

Когато поиска, Гюнтер пише много хубави сцени, аз съм доволна от него Sunglasses
То е ясно, че с този рейтинг се подготвят не за един, а за няколко сезона още и ще има треш и недомислици.
Сега като го написах, пак ме хвана страх. Напълно възможно да ги оженят.
И да не е сега, наесен първите епизоди, ама баре лятото да си изкараме рахат Smiling Imp

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 12:04 от Еванджелин

# 622
Ееееееее, как Пелин никой НЕ Я ИСКА ?!?!?!

Ферит ѝ отиде "на КРАКА " и ѝ направи предложение ....какво повече от това ???? Представиха се в конака ...
, че на Ферит...... не му сече брадвата  на едно място ..фАнИ едно ,пУсНи друго ......

# 623
Аз ако съм ще завърша сезона в оня магазин за баклава и с едно бебе. Какво лошо има да свърши добре, пък после да последват гадостите от на Ферит решението да отиде при нея?

Факт, че пише и много добри сцени. Но в някои ситуации като набута клишетата му се напрягам 😂

Тая бездарница Буче да не е негова близка?

# 624
Ееееееее, как Пелин никой НЕ Я ИСКА ?!?!?!

Ферит ѝ отиде "на КРАКА " и ѝ направи предложение ....какво повече от това ???? Представиха се в конака ...
, че на Ферит...... не му сече брадвата  на едно място ..фАнИ едно ,пУсНи друго ......

Ферит кряка и вряка , че няма никога да се ожени за Пелин Отиде и и предложи брак
Сейран каза предната серия , че никога няма да пусне ръката на Ферит и хоп вече я пусна
Така са героите тук За какво им ги слагат тези гръмки думи, серии да стават 

Чудя се в следващия сезон как ще ни представят героите , ако не се оженят СейФер

Сейран , няма да е Корхан и ще започне друг сериал Grinning

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 12:45 от KrasiAnna

# 625
  • Бургас
Празник е! На децата ни! Но и на всички, които са запазили детето в себе си! Да ни е честито!        
Усещам, че духовете ще се бунтуват поне до утре, след този почти разказан ни епизод. Но с наближаването на финала, все повече ме обхваща паника....Ами ако от много любов и страх, се стигне до масата, че и  вземе да каже "евет" туй нашто мОмче? Кво пра'йм? Както изглежда, Бучето/Пело продължава да се радва на екранно време и безкрайни разговори с Ферит.
   Тук са в имението , май след заминаването на Сейран. А тя е облечена в същата риза когато гълта хапчетата.
Ифакат и Ферит са в техния апартамент след това, защото тя е вече с черна тениска.

С тези поне ще се посмеем, па макар и през сълзи! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 626
Ако Ферит се ожени за Пелин, после няма мърдане ... не мисля че ще ги оженят.. аз мисля, че Ферит отива при Пелин след като е разбрал, че се е натровила вижте и лицето колко е бледо... или от това, че ги е видяла заедно и е пребледняла чак.. нз ама четох някъде, че в този сезон ни бременност ни сватби ще има... така че..

# 627
Ако не ги оженят с Пелин (силно се надявам!) , каква ще е ролята й във втори сезон?
Какво все ще се върти да мъти води ли? Дано Буче я няма втори сезон.Искрено се надявам след този разговор в който Ферит като приятел й обяснява , че не може фа живее без Сейран , тя да си каже .. край , стига толкова.И просто да си тръгне с мами за Лондон.
Нейният образ е отдавна изчерпан.

# 628
Ако не ги оженят с Пелин (силно се надявам!) , каква ще е ролята й във втори сезон?
Какво все ще се върти да мъти води ли? Дано Буче я няма втори сезон.Искрено се надявам след този разговор в който Ферит като приятел й обяснява , че не може фа живее без Сейран , тя да си каже .. край , стига толкова.И просто да си тръгне с мами за Лондон.
Нейният образ е отдавна изчерпан.

А аз се надявам Буче да си каже сама, че не става за актриса и доброволно да напусне сериала.

# 629
Интересното е, че и Сейран и Ферит дори не споменаха това предложение за брак. Вече 2 серии не се чува и дума от тях, поне да го обсъдят😅

Общи условия

Активация на акаунт