Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 26 546
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
То дим без огън няма. Значи е вярно. И какво - отива да каже на Сейран в очите ли?

# 661
  • София
А тоз симпатяшко, ако ще дава СейФерския пръстен, да го дава, че отивал в сериала на Бурак и Ханде

Скрит текст:
Ама вярно, дека е пръстенО? Sweat Smile

# 662
Ферит отива в Антеп, за да предложи брак на Сейран. JoyWear Ring

# 663
  • София
Ферит отива в Антеп, за да предложи брак на Сейран. JoyWear Ring
Е как ще ѝ предложи, ако е женен за Пелин?

# 664
Утре и аз имам рожден ден😊... с удоволствие бих го празнувала с Феритчо щом и той ще има😄🎂🎉😄😄

# 665
Еми няма да е женен за Пелин. Обаче, ако са толкова скоро разведени не може пак да се жени за нея. Или?
Това, че женен ще ходи в Антеп предизвика отговорите на монтажиста и режисьорката, демек  не са иситна. Ама и режисьорката с нейните коментари... Ще се женят, ама кога не е ясно. Ясно е, че няма да е в този сезон. Сватби няма да има.

# 666
Има снимка на Мерт и Ерсин от летището, така че още в следващия епизод Ферит ще е при Сейран.

# 667
Той Ферит, че ще е в Антеп е ясно, въпросът е с Пелин какво се е случило. Феновете трещят, защото пускат спойлери, че ще се оженят. Аз не вярвам.

# 668
Той Ферит, че ще е в Антеп е ясно, въпросът е с Пелин какво се е случило. Феновете трещят, защото пускат спойлери, че ще се оженят. Аз не вярвам.
И аз не вярвам. Нищо няма да се случи между тях повече - сватби, годежи.. тц.

# 669
Обаче Тиутър пак ври, заради това от днес. Има нещо вярно явно.

# 670
  • София
Еми няма да е женен за Пелин. Обаче, ако са толкова скоро разведени не може пак да се жени за нея. Или?
Това, че женен ще ходи в Антеп предизвика отговорите на монтажиста и режисьорката, демек  не са иситна. Ама и режисьорката с нейните коментари... Ще се женят, ама кога не е ясно. Ясно е, че няма да е в този сезон. Сватби няма да има.
Аз сватба на Ферит и Сейран в този сезон не държа да има. Да са заедно, да има бебе и да обмислят бъдещето. Сватбата най-лесна.

Цитат
Ще се женят, ама кога не е ясно
Това СейФер нали? Не Пелин?

Именно, де. Ако се жени за Пелин, с кои очи ще ходи в Антеп, какво да иска там, Сейран да го изчака да изкара един брак с Пелин ли?

# 671
Честно казано нищо бе разбирам нали неможеше да се ожени толкова бързо след развода ?

# 672
То мани, че Феро отива, лошото е, че Търо е там. Пък му голям пистолета, малко му акъла, добре че не му е къс фитила, че ще стане голяма беля.

# 673
Е, Те ще го хванат кога ще се върне. Как го хванаха за излитането 😂
Да не вземе да се върне набързо, след ден-два снимки. Стражите на летището и обратно да го качват на самолета.

# 674
  • София
И аз не вярвам. Нищо няма да се случи между тях повече - сватби, годежи.. тц.
Между кои? Сейфер или Ферит и Пелин.

Чета ви и не мога да схвана за сватба на Пелин и Ферит ли намеквате или за събиране на Сейфер?

Общи условия

Активация на акаунт