Пазаруване от Amazon - тема № 104

• 83 473
  • 807
  •   1
Отговори
# 600
На  това яке Geox https://www.amazon.co.uk/gp/product/B08SVQB93G/ref=ppx_yo_dt_b_a … s00?ie=UTF8&psc=1  е намалена цената на размер 18. Спомням си, че номерацията им беше доста объркана. Някой има ли такова? Ако може да сподели подробности! Нося предимно 14-16 по анг. номерация или 42 по немската. Дали ще е огромно?

# 601
  • Бургас
Добро утро! Някой дали може да ми помогне от кой Амазон мога да купя тези обувки, не знам как се търси по снимка, моля да ме извините 🙏

# 602
Нося предимно 14-16 по анг. номерация или 42 по немската. Дали ще е огромно?
Голямо ще Ви е - между XL и XXL е размерът.

# 603
  • Mediterraneo
Добро утро! Някой дали може да ми помогне от кой Амазон мога да купя тези обувки, не знам как се търси по снимка, моля да ме извините 🙏

Точно същия модел ли? Съвсем наскоро поръчвах на марката от испанския Амазон. 32 евро бяха на Прайм дей

# 604
  • София
На  това яке Geox https://www.amazon.co.uk/gp/product/B08SVQB93G/ref=ppx_yo_dt_b_a … s00?ie=UTF8&psc=1  е намалена цената на размер 18. Спомням си, че номерацията им беше доста объркана. Някой има ли такова? Ако може да сподели подробности! Нося предимно 14-16 по анг. номерация или 42 по немската. Дали ще е огромно?
Имам същия модел, но в късия вариант. Пишеше размер 6 и си е точно UK6.
Така че това би трябвало да е точно UK18.
Моделът е втален и прибран, може да не е чак огромно, а само големичко Simple Smile

# 605
  • Бургас
Да, точно същия модел издирвам, намерих в немския за 94 евро с доставката, с испанския амазон не можах хич да се оправя Sad .  Има ли код, който мога да ползвам да намаля, извинявам се, ако не съм намерила информацията, боса съм в онлайн пазаруването в Амазон, тийнката ми задададе задача обаче точно за тези обувки .
Справих се с код за 5 евро и поръчах Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 12:34 от natalito78

# 606
На  това яке Geox https://www.amazon.co.uk/gp/product/B08SVQB93G/ref=ppx_yo_dt_b_a … s00?ie=UTF8&psc=1  е намалена цената на размер 18. Спомням си, че номерацията им беше доста объркана. Някой има ли такова? Ако може да сподели подробности! Нося предимно 14-16 по анг. номерация или 42 по немската. Дали ще е огромно?
Имам същия модел, но в късия вариант. Пишеше размер 6 и си е точно UK6.
Така че това би трябвало да е точно UK18.
Моделът е втален и прибран, може да не е чак огромно, а само големичко Simple Smile
Не е нито втален, нито прибран моделът, може да е втален само за малките номера. Ако действителният номер е 14-16 UK, това ще е огромно. Поне на мен ми беше огромно, нося 14-16, повече към 16.

# 607
  • Сф
А при мен проблемът с якето Геокс от немския амазон е, че поръчвах 44, а ми пращаха 48, поради не знам си каква причина и техните разбирания кой италиански номер на кой немски отговарял

# 608
Мъжки шорти Адидас - 10 паунда. Намаля ги и кодът.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0BNM33XJK/ref=ox_sc_saved_i … 5A1OLE&th=1&psc=1

# 609
De'Longhi Nescafé Dolce Gusto Mini Me за 25 паунда. Пристига без капсулите. Поръчах 2 бр. като нови с еднакво описание, че са с оригиналната опаковка. Едната беше с капсули, а другата не.

# 610
Мари-ана, с английски щепсел ли са?

# 611
Колко излезе транспорта на кафе машините?  С превозвач предполагам ги получихте.

# 612
Извинявам се, че чак сега отговарям. Получих 4 бр. като всяка беше с различна цена на доставка с Габиели - от 17 до 19 лв. Само тази с капсулите беше 24 лв. Следете ги - явно като изтича трайността на капсулите и периодично ги намалят. Тази, която получих с капсули/като нова/ само на едната кутия изтичаше след месец, а другите - след няколко месеца. Другата /като нова/ дойде без капсули т.е. не беше коректно описана в сайта.
С английски щепсел са.

# 613
Другата /като нова/ дойде без капсули т.е. не беше коректно описана в сайта.
С английски щепсел са.
На  details  /вдясно от състоянието/ като се кликне, си е описано, че пристигат без пакетите кафе. Може би по-скоро  тази, която си получила с кутиите, да е изключение.

# 614
Тези, които са останали в момента, както и тези, които взех с описание "Много добро" беше ясно описано, че са без капсули. Обаче на двете, с описание "Като нови" пишеше само, че пристигат в оригиналната опаковка т.е. с еднакво описание пристигнаха в различен вид. Като цената на първите две беше еднаква - около 18 паунда, а на вторите две /като нови/- 22 паунда. Едната "като нова" пристигна в същото състояние като тези с "много добро", но за по-висока цена.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 11:40 от Мари-ана

Общи условия

Активация на акаунт