Пазаруване от Amazon - тема № 104

• 83 376
  • 807
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Обикновен Instant pot от UK как биха ми го таксували - обемна или обикновена пратка?
Габиели и ГГБГ
Някой ако е поръчвал скоро?

Instant pot имат намаление и в българския им сайт. Аз поръчах от него точно защото е доста тежък.

# 721
  • Варна
Миналата година по това време купих на сестра ми този Instant pot с капак за печене. Много е доволна и го ползва постоянно.
Предпочетох да го купя от амазон защото при проблем 2 години след покупката, знам, че ще реагират адекватно. За разлика от българските магазини, чийто сервиз е нещо, което не искам да си причинява.
По същата причина сега купих два Kindle Paperwhite отново от тук, освен и заради цената която отново е по-ниска.

# 722
5  кг минимум е 25 лв
138 лв е кукъра, после имам Еконт
и излиза към 175 лв
Май по-добре БГ сайта

# 723
10 кг ми беше преди няколко години Инстант пота на мама а беше 5,7 л .В амазон описанието беше ,че е по -лек ,но като пристигна го мерих в Еконт и беше 10кг.Ако купите 8 литровия и със запичащ капак доста ще тежи.Аз искам да питам ползващите ,запичащия капак тежи ли?

# 724
  • София
Паролата за пратката,кога се получава,когато стоката е Dispatched или когато е Out of delivery.
Имам мейл,че трябва еднократна парола,стоката е Dispatched, ровя из амазон и поща,не намирам никъде парола.
На Габиели по телефона ли я съобщавате,ако те не са звъннали вече за нея или я попълвате в бланката за пратката?

# 725
Да питам пазаруващите ски облекло на CMP понеже съм купувала на дъщеря ми 176 от раздела момичета , а тя е на 22години ,  нейното яке ми става и на мен .Искам да купя на себе си ,обаче оразмеряването е в английския амазон на UK 10 или  UK 12 това S и M ли е и 176 по скоро на S ли отговаря? Много странно е ,почти на всякъде и в страницата на марката има сто вида оразмеряване но не и такова 10 и 12 и т.н.

# 726
  • София
Да питам пазаруващите ски облекло на CMP понеже съм купувала на дъщеря ми 176 от раздела момичета , а тя е на 22години ,  нейното яке ми става и на мен .Искам да купя на себе си ,обаче оразмеряването е в английския амазон на UK 10 или  UK 12 това S и M ли е и 176 по скоро на S ли отговаря? Много странно е ,почти на всякъде и в страницата на марката има сто вида оразмеряване но не и такова 10 и 12 и т.н.

Всички CMP дрехи, които имам имат 3 размера на етикетите IT, DE и S/M/L. Според мен тези UK размери са си интерпретация на амазонци и си е тото да избереш правилния размер. Това ми прави впечатление по отношение на всички европейски марки, че се слагат UK номерация каквато им падне.

# 727
Аз искам да питам ползващите ,запичащия капак тежи ли?
Имам Дуо крисп и доста тежи, да.
Нямам личен опит, но казват, че сервизното обслужване на тази марка е доста добро. Аз моя го взех миналата година от Технополис на 319 лв.

# 728
Доставката на Нинджа 15в1 от Англия ни излезна 88 лева.

# 729
Лятото получих 2 комбинирани Пота с обща цена на доставка 150 лв. с ГГБГ - 29.700 кг. Значи по 15 кг. на Пот.
От Англия, забравих да уточня Simple Smile

# 730
https://www.amazon.de/dp/B00E6HAOAY?ref_=cm_sw_r_apan_dp_R102W9E … 7B&language=de-DE
20 Е четки за зъби Филипс

Скрит текст:
Знам,че е обсъждано,но тогава не обърнах внимание.
Имам поръчка,която ще изисква код при доставяне ( ползвам Габиели).
1.Колко време преди доставката изпращат кода
2.Къде точно в акаунта мога да го видя.Използвам мобилното приложение на Амазон,там изпращат ли го като бързо известие
3.Как го изпращате на Габиели
Не видях коментирано в първия пост.
Притеснявам се дали ще успея да реагирам навреме .
Благодаря !
Допълвам относно поръчка с код,ако на някого е полезно.
Още при направена поръчка изписа,че ще изискват код в деня на доставката.
Изпратиха го час- два преди доставката. На мейл,като същите мейли ги има в акаунта,отдел съобщения.
Намерих от сайта на превозвача ( Габиели )мейла на офиса в Германия и им го написах
Написах си ID номера и паролата( кода) за получаване на поръчката. Дори още на subject н амейла също го написах,да не губят време да го отварят.
Не са ме търсили,видях,че е доставена
Благодаря ви за помощта!

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 10:38 от Трапезица

# 731
  • София
И аз ще актуализирам за кода. След като получих мейл с него,се обадих в офиса на Габиели ,как да процедирам. Поискаха ми кл.номер,имена и кода. Те го предадоха на офиса в Германия.

# 732
Глави/накрайници за* четки за зъби Филипс

За втори път се заблуждавам, че някой пуска изгодна оферта на електрически четки за зъби.

# 733
  • София
Искам да се свържа със съпорта и въпреки натискането на бутон за разговор със сътрудник,си вися на Бота и това си е?
Някой да знае друга хватка за свързване със сътрудник на съпорта и да се прескача Бота?

# 734
  • София
Трапезица може би си права,че са натоварени. За първи път ми се случва да не кога да се свържа. Мисли,мисли и ме връща на Бота. Ще пробвам по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт