Пазаруване от Amazon - тема № 104

• 83 418
  • 807
  •   2
Отговори
# 90
  • Бургас
а аз търся Приорин, знам че излизаха добри оферти преди време, затова и питам тук.

# 91
  • Sofia
За цитруси или твърди плодове?

За твърди плодове. Загледах Kuvings и май ще поръчам.

# 92
Имам kuvings от преди 7-8 год, изкарва невероятни количества сок от твърди плодове.
Съмнявам се модела да се продава още и затова не пиша номера му.
Фината мрежичка много трудно се почиства, но според мен това е валидно за всички изтисквачки.

# 93
  • гр. София
Аз имам една сокоизтисквачка Russel Hobs за твърди плодове и зеленчуци купена от английския Амазон и със сменен щепсел. Ако някой има интерес - продава я, ползвана 2-3 пъти и зарязана.

# 94
  • Варна
Март 2015г си купих обикновена Филипс . Ползвам я и за цитруси като си правя миксове, работи си безотказно и доста често. Имам мелница за отпадъци на мивката което прави почистването елементарно и бързо. "Цедката" не е мрежа а е метална, която с грапавото на гъба светва за минута/ако не е остави да засъхне естествено/.

# 95
Малко късно се включвам но да обясня за пощенския код който искат. Това е адреса на който е регистрирана картата. И като натиснеш да плащаш се прави проверка и ако не съответсва я отказват. По този начин ограничават покупкуте да са само с Английски карти. Много рядко може да мине номера но в повечето случаи не става.
аз щях да си поръчам комплект за scrapbook , много ми хареса , съдържа всичко но заради този код , не ми е ясен много за пръв път се опитах да поръчам но не го разбрах .
Ако може някой да ми го обясни ще бъда благодарна.

# 96
  • here and now
Моята сокоизстисквачка е такава https://cecotec.es/es/licuadoras-y-exprimidoras/juicelive-1500-pro
Отпадъка е сух, взема всяка капка от плода(зеленчука). Но е тежка, чисти се трудно (особено мержата вътре) и не е особено компактна.
Ползвам я само зимата, ябълки, цитруси, нар...

# 97
  • на Мелмак
Приорин съм купувала на чудесна цена, но със следене.

# 98
И без промоция цената на Приорина е двойно по-ниска в Амазон - в Бг за същите пари се продават 60 таблетки, а в Амазон - 120.
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B00E63ACZK/ref=ox_sc_saved … WKAKR8XB7XF&psc=1

# 99
колко лева е доставката до България

# 100
  • Сф
Зависи от продукта. На предпоследната стъпка пише.

# 101
при поръчка от amazon de , където сумата е в евро , а в картата има бгн , може ли да се осъществи плащането въпреки това?

# 102
Да,повечето плащаме с левови карти.

# 103
Да,повечето плащаме с левови карти.
благодаря

# 104
Момичета,
Някакви съвети - имам поръчка с доставка до Бг, в статус излиза доставена, но не съм получила нищо.
Fan куриер, виждам че в Бг доставят еконт.
Сега ще им звъня да видим на кого са я доставили, но какво е положението с амазон, в случай че еконт не успеят да ми я намерят? Ще следвам стъпките в акаунта на недоставвна пратка, но ако все пак на някой му се е случвало, ще съм благодаряна да сподели

Общи условия

Активация на акаунт