Пазаруване от Amazon - тема № 104

• 83 509
  • 807
  •   1
Отговори
# 510
Bisgaard имат хубаво намаление на детски обувки в немския Амазон. Нямам лично впечатление, ще видя как са, поръчах два чифта.

# 511
Bisgaard са с невероятно качество на зимните детски обувки. Особено тези с космата кожа отвътре. Само с тях имам опит. Но пък поне 4 сезона сме изкарали с тях.

# 512
Потвърждавам, лятото купих на детето за зимата ботуши техни, изглеждат изключително топли и непързалящи се и отзивите от Амазон бяха чудесни. Имаше някакво промо, май 10 от 25 евро, та излязоха под 40 лв. Не сме ги ползвали все още, де, та да не ги хваля прекалено.

Сега като гледам намалени има основно сандали, но не ме грабнаха чак толкова.

# 513
Аз поръчах маратонки/обувки. При нас зимата не е много студена. Миналата година зимни ботуши му обух веднъж, тези за дъжд и обувки въртях цяла зима.

Единия модел вече го няма, но другия става за есен за България:

https://www.amazon.de/bisgaard-Joshua-Trainers-Cobalt-cobalt/dp/ … aps%2C135&sr=8-23

Всъщност сега забелязах, че в момента за намалени предимно модели за момчета.

Имате ли предложения от Амазон за други подобни като качество марки? Без Рихтер и Геокс.

# 514
Привет!
Харесах си няколко неща от amazon.com, които се доставят от САЩ.
Според сайта цената за доставка е около 10$ и няма нужда да се предплащат данъци или такси.
Как стои въпросът с мито и ДДС при пристигане в България в този случай?
Конкретният артикул струва 50$.
Скрит текст:
Простете, ако вече е отговорно на този въпрос.
Благодаря! Simple Smile
Така пише, но ще ти начисли на checkout-а 20% от цената на продукта + доставката.

# 515
Ако продавачът е Амазон и пише, че няма такси, би трябвало да няма...

Благодаря!

Така пише, но ще ти начисли на checkout-а 20% от цената на продукта + доставката.
А директно в офис на куриер или пощенски клон ли ще пристигне тук?
Ще има ли нужда да се освобождава от митница и/или да се заплащат ДДС, мито или такси?

# 516
А директно в офис на куриер или пощенски клон ли ще пристигне тук?
Ще има ли нужда да се освобождава от митница и/или да се заплащат ДДС, мито или такси?
Не е ясно с какво ще я изпратят, докато не я изпратят. Може да се наложи да я вземеш от пощата. Не се освобождава от митницата, затова се плаща предварително всичко.

# 517
iglaushev, има и превозвачи от САЩ, които може да ползваш, ако не искаш да поръчваш до БГ адрес
Аз ползвам такъв
Скрит текст:
uShopr
и съм доволна, покупката ми беше доста скъпа. Много коректно отношение от тях. Изпълниха всичките ми изисквания
Предпочитам да поръчам до US/DE адрес и оттам с превозач. Имам си лични съображения.

# 518
  • София
Не гледам често в Амазон - как разбирате кога има % намаление в склада и колко често го пускат?

# 519
Не гледам често в Амазон - как разбирате кога има % намаление в склада и колко често го пускат?
Като гледаме често в Амазон Simple Smile Simple Smile
По Коледа, ЧП, разни техни кампании.. Обявява се на началната страница на склада.
Преди много го ползвах този момент за пазаруване, напоследък не си намирам толкова интересности..

# 520
Маратонките Kangaroos отговарят ли си на номерата? Интересуват ме по-специално мъжките, по-големите размери.

# 521
  • София
20% отстъпка на селекция от стоки в складовете

# 522
  • София
Здравейте, да попитам дали някой е ползвал тази паста на Сенсодайн и наистина ли е с най -много флуорид. Внезапно започнаха да ме болят зъби, които се оказват с изтрит емайл и искам поне малко да ги укрепя.
https://www.amazon.co.uk/dp/B07V6HD21Y/ref=twister_B0CKJ5FNHZ?_encoding=UTF8&th=1
Както виждате, цената на 1 бр. е по-добра от пакет 4 броя, което ми е странно. Излиза около 6,15 лв. Бих взела от бг търговец, за да не чакам доставка от Англия, но не намирам точно този вид паста.

# 523
  • Sofia
Тази паста е за възстановяване на емайла (уж), https://www.amazon.de/REGENERATETM-Special-toothpaste-clinically … Caps%2C123&sr=8-3 , също и някои от продуктите на Apa care.

# 524
Абсолютно за описания проблем бих препоръчала реминерализиращ крем или гел за след миене на зъби с хидроксиапатит. Апа кеър имат такива продукти и съм изключително доволна.

Общи условия

Активация на акаунт