Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да откажа поръчка от Amazon?
Как да деактивирам преобразуването на валута за плащания, след като вече съм маркирал, че ще платя в евро или в левове?
Как мога да се свържа с отдела за обслужване на клиенти на Amazon?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да откажа поръчка от Amazon?
Можете да откажете поръчка, като посетите https://www.amazon.co.uk/gp/css/homepage, влезете в профила си и отидете до „Преглед на скорошни и отворени поръчки“. Ако има бутон „Редактиране на поръчка“, можете да го промените или анулирате. Всички поръчки могат да бъдат променени или анулирани, преди парите да бъдат изтеглени от вашата карта. Можете също така да опитате да се свържете с чата за поддръжка и да поискате отмяна на поръчката; въпреки това, средствата ще бъдат деблокирани след приблизително 45 дни, в зависимост от вашата банка.
-
Как да деактивирам преобразуването на валута за плащания, след като вече съм маркирал, че ще платя в евро или в левове?
-
Как мога да се свържа с отдела за обслужване на клиенти на Amazon?
-
Как мога да върна артикул на Amazon?
-
Какви са складовите стоки на Amazon?
. Гледам, но то няма такъв сайт "Amazon.eu"..това значи ли че мога да се регистрирам във всеки един европейски сайт на Амазон, примерно Amazon.de? Ако да, като добавя gift картата наведнъж ли трябва да я изхарча или може на части? С превозвач ли поръчвате, или с директна доставка? Всякакви други насоки и препоръки ще са ми много от полза...
аз пълня на 1/3 (това е правилото за хрупкав ефект) и правя по няколко кошнички и всичко свършва за секунди - 3ма тийнейжъри отглеждам от мъжки пол