Искам бебе след спирала

• 569
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте имам 2 деца с предишния си партньор,до януари тази година имах спирала(2годи я носих)вече съм с друг човек в живота и искаме бебе но вече 5 месеца нищо?!

# 1
Ако сте под 36 г. правете опити 12 месеца и ако не се получи потърсете репродуктивен специалист.
Ако сте над 36г. пробвайте по естествен начин само 6 месеца и след това идете на репродуктивен.

Такива са съветите на лекарите

# 2
Ако сте под 36 г. правете опити 12 месеца и ако не се получи потърсете репродуктивен специалист.
Ако сте над 36г. пробвайте по естествен начин само 6 месеца и след това идете на репродуктивен.

Такива са съветите на лекарите
На 32 съм,но преди това ставаше от почти първия опит😒
Години ли е?До мъж ли е?Или спиралата която имах незнамм

# 3
Ако искате пуснете спермограма.

Изследванията за жена са доста по инвазивни. Затова е добре да изчакате сполучлив резултат преди да се подлагате на какво ли не

# 4
  • София
При констатирана, около 3 дневна, примерно, овулация, и съответните действия покрай нея, ама точно тогава, а не принципно, след 6 месеца опити - потърсете специалист за някои изследвания, иначе написаното, че бързо става- …ами, не, не винаги е когато искаме, макар че има жени, които забременяват “на момента”, в който поискат=и работят затова.

# 5
При констатирана, около 3 дневна, примерно, овулация, и съответните действия покрай нея, ама точно тогава, а не принципно, след 6 месеца опити - потърсете специалист за някои изследвания, иначе написаното, че бързо става- …ами, не, не винаги е когато искаме, макар че има жени, които забременяват “на момента”, в който поискат=и работят затова.
Да прегледа ме моя АГ предписа ми клостилбегит
За 3 месеца по схема

Общи условия

Активация на акаунт