Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 11)

• 18 662
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
Оставяте ли вечер да спят с ббоди с къс ръкав? В стаята е 23 градуса и се чудя дали ще му е студено ако го оставя по къс ръкав ,защото все пак ръчичките са отвити ,какво мислите,как спят вашите бебета ?

# 376
Меджик, помоли да пуснат и феритин на Божко, това е показател, който показва, че скоро ще падне хемоглобина и желязото, ако е нисък също може да не спи от него.

Мойте спят по боди с къс ръкав, брь панталон и чорапи, по голи крачета. Завивам с най тънкото одеалце и те са все отвити, но вкъщи е 25 градуса. Апартамента ни е доста топъл.

Меджик, редактирам, за да ти дам кураж със заспиването на Божко сам.
Днес до 15:00ч, майка ми гледа децата, съответно няма интервали няма нищо.... Втората дрямка била много рано, нямаше време за трета и така, след 5часа и 20 мин интервал преди нощния сън, мислех че ще се измъча докато заспят, Яна заспа за 5 мин сама, Сами заспа за 10 мин, малко мрънкаше, но пак си заспа сам.... Heart

Последна редакция: нд, 11 юни 2023, 21:25 от Lizi:) :)

# 377
Пламена от както е родена спи боса. От две седмици спи с ромпър с къс ръкав и късо крачолче. Завивам я с тънко одеалце,но тя се отвива и спи общо взето без него☺На вън вече е с къси гащи и тениска,понеже тук е вече 25,27,28 градуса

# 378
Борис спи с боди с късо ръкавче и муселиново тънко спално чувалче с крачета. Но от няколко дни тук е горещо и в спалнята е 26 градуса.

# 379
  • Велико Търново
Аз съм изгоряла на часовник и на пръстени, викам на ММ че не мога да се правя на необвързана. 🤣

Поръчах чадър за количката, че излизаме в 11 часа за кухнята и се прибираме към 13, люшка се малко на една сенчеста люлка, хапва и се прибираме за следобедната дрямка.

Мен за морето единствено ме притеснява драмите които прави когато сядаме навън да ядем. Но ако ще сме ол инклузив мисля направо да давам от нашата храна, така или иначе си изяжда кухнята и после иска пак от нашето.
Дано зареждането да ви държи дълго, поне до следващата почивка 🙂.

Аз за сега само през деня я оставям с къс ръкав, понякога даже махам панталоните. Но вечерта става пак хладно, но ние сме на 1- вия етаж.

# 380
Аз си мислех също за чадър за количката,но само той ми липсва като се замисля 😃
Пламинго да кажеш как е чадъра и дали малката прави опити да го хваща и дърпа.
В нас е доста топло през деня и вечер и абсурд с дълъг ръкав да я облека. Тя ще се вкисне.
На годинка нали пак имат децата кръвни изследвания? Надявам се тогава да изследвам и аз някой допълнителни неща при нея,но ще видим☺

# 381
  • София
Май имаха, забравила съм.
Малката спи по боди с къс ръкав и тънко клинче. Мятам пелена, но тя като спи отвита. Още малко и ще остане само по бодито.
И така, за нашето неспане диагнозата е три нови избиващи зъба. Четвърти долу вече драска, а горе са подути венците за съответно 7 и 8. Реве ми се.

# 382
Неизвестна, гуш... Disappointed
Драскай посред нощ  да се успокояваме Grinning

Lizi, и  Божидар  след 5 часа, само помирисва възглавницата, но после се започва през 30-1час ставане.
Ще попитам утре личната.
При нас има "преглед" на една годинка но не пускат изледвания, като в България. Само въпросник май попълвам...
Аз пуснах когато беше на 5++месеца, понеже тогава бяхме в България, нямаше как да са на 6, трябваше да пътуваме обратно. Та хемоглобина беше 137 и аз бях много спокойна. Всъщност съм сигурна, че не е анемичен. Гледам да не го приемам много стресиращо и да се притеснявам. Оправя се, няма да чета в Интернет, аз също може да имам, даже 100% имам липса на желязо, аз не се храня просто. Още 5кг и ще мога да казвам, че съм свалила 40кг...

При нас също е много топло Божидар спи на 24градуса, вчера през деня беше 26 в спалнята. На 24 спи с къс ръкав, до 12-1ч не го завивам , и последния път беше защото беше вир вода, изпотен. Сега пак е 24, не е изпотен и го завивам с памучна тънка пелена. И понеже знам, че ще отвие, върху нея застъпвам отстрани по едно одеало, малко по дебело. По този начин, на където и да се обърне другото одеало ще го завие Grinning
Действа, винаги е завит. През нощта става студено, сутрин до скоро пускаме парно.

Пердето на Томи типи прави стаята пълен мрак! Все едно няма прозорец. Пак се събуди рано днес, защоооо Disappointed Relieved

Божидар е изгорял до китките Grinning
Аз съм добре засега.

Plamingo, обмисляме другата седмица да излезнем и ние на заведение, за първи път откакто Божидар е по голям, а не в коша за новородено.
Обмисляме го, дали да си го причиним.  Нашите драми вече започват от вратата. Той не иска да седне в количка, цялата къща 5 апартамента, разбират всеки път от седмица насам, че ние излизаме И се прибираме! Изпъва се на струна и започва да пищи...като седне, точно след минута вече се ухилил Thinking
Давам всичко забранено, телефони, ключове, ако има пратки и писма долу във входа, всичко което може да го разсее за да седне...около 10мин му се моля.
На прибиране му е писнало и пак мрънка, поне не пищи.

Мисля, че 21ч е часа за заспиване на Божидар. Изпива млякото, оставям го в кошарата и просто заспива. Това е най голямото ми постижение Blush

# 383
Меджик, Яна и Сами се будеха на 30 мин, когато вкарвах ранния час за нощен сън, беше кошмар на кошмарите Joy аз ги слагах за нощен в 20:00 и те до 00ч се будеха така. Продължавай с опорството, нещата ще си дойдат на място. Иначе, ако не са спали достатъчно през деня или са спали прекалено много, се будят много рано, явно при тях това е признака за преумора.

Неизвестна, гуш... Disappointed
Драскай посред нощ  да се успокояваме Grinning

Lizi, и  Божидар  след 5 часа, само помирисва възглавницата, но после се започва през 30-1час ставане.
Ще попитам утре личната.
При нас има "преглед" на една годинка но не пускат изледвания, като в България. Само въпросник май попълвам...
Аз пуснах когато беше на 5++месеца, понеже тогава бяхме в България, нямаше как да са на 6, трябваше да пътуваме обратно. Та хемоглобина беше 137 и аз бях много спокойна. Всъщност съм сигурна, че не е анемичен. Гледам да не го приемам много стресиращо и да се притеснявам. Оправя се, няма да чета в Интернет, аз също може да имам, даже 100% имам липса на желязо, аз не се храня просто. Още 5кг и ще мога да казвам, че съм свалила 40кг...

При нас също е много топло Божидар спи на 24градуса, вчера през деня беше 26 в спалнята. На 24 спи с къс ръкав, до 12-1ч не го завивам , и последния път беше защото беше вир вода, изпотен. Сега пак е 24, не е изпотен и го завивам с памучна тънка пелена. И понеже знам, че ще отвие, върху нея застъпвам отстрани по едно одеало, малко по дебело. По този начин, на където и да се обърне другото одеало ще го завие Grinning
Действа, винаги е завит. През нощта става студено, сутрин до скоро пускаме парно.

Пердето на Томи типи прави стаята пълен мрак! Все едно няма прозорец. Пак се събуди рано днес, защоооо Disappointed Relieved

Божидар е изгорял до китките Grinning
Аз съм добре засега.

Plamingo, обмисляме другата седмица да излезнем и ние на заведение, за първи път откакто Божидар е по голям, а не в коша за новородено.
Обмисляме го, дали да си го причиним.  Нашите драми вече започват от вратата. Той не иска да седне в количка, цялата къща 5 апартамента, разбират всеки път от седмица насам, че ние излизаме И се прибираме! Изпъва се на струна и започва да пищи...като седне, точно след минута вече се ухилил Thinking
Давам всичко забранено, телефони, ключове, ако има пратки и писма долу във входа, всичко което може да го разсее за да седне...около 10мин му се моля.
На прибиране му е писнало и пак мрънка, поне не пищи.

Мисля, че 21ч е часа за заспиване на Божидар. Изпива млякото, оставям го в кошарата и просто заспива. Това е най голямото ми постижение Blush

# 384
  • София
Рева близо два часа, успокой се след Нурофен и заспа права милата докато я носех да и измия лицето. Не знам какво беше това чудо, ебаси зъбите.

# 385
  • Пловдив
Набързо да питам.. Мисс, дай отзив за рожденния ден, на мен ми стана интересно 🙂

# 386
Хих не беше зле момичета. Всъщност аз се опитах да не отида, казах на жената, че не ми е добре ама тя взе с ме убеждава и така де отидохме. Отварям вратата на градината вътре 2 машини за балони, много хора, деца, играчки, двора пълен... И Божидар влиза с вик " Иееееи". Имаше питка, Божидар изяде цяло парче сам. И още искаше. Много много му харесва сред деца, дърпаше ги за дрехите да прегръща. Бори се за играчки, не си ги дава. Хубаво беше не съжалявам, с грешно впечатление съм останала.

Отивам да доспивам, при нас е 5:20, за трети път приспивах сега....

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 09:29 от Miss AG

# 387
  • Велико Търново
Ще кажа, не съм се замисляла дали ще го дърпа 😃😃, но ще видим.

Неизвестна, поне вече знаете от какво е неспокойна, те пък много избиват наведнъж, горките деца. Добре че като пораснат няма да помнят какво им е било, ние да му мислим сега 😃.
Че и да пия не мога 🤣.

Мисс, ако не си пускала изследвания след тези в БГ, е хубаво да пуснеш за желязото. Понеже до захранването си набавят нужните витамини от кърма/ АМ и е често срещано след захранване да спадне хемоглобина.

Аз както и да я завивам тя се върти ту на едната страна на кошарата, ту на другата, няма да я опази ☹️. А тази нощ щях да убия ММ, събуди ме за да ми каже че Виктория спяла на обратно, по ширина. Ами да, така си спи, той като не става нощем няма как да знае ...

Joy Joy, драсни някой ред как сте 🙂

# 388
Неизвистна16 не си сама,и при нас вече втора вечер е същото полужение. Заспива в 9 до 23ч се буди 4 пъти миналата вечер и на 4я път не искаше да заспи до 2:30 друсане и не и не . Събуди се в 6. Тази вечер беше същото заспа в 9 и до 23 се събуди 10000 пъти с изтеричен рев. Към 1:30 дадох доза нурофен и си спа до 6:30 преместих го при мен и приспахме още час. И на мен вече ми се реве ,не знам дали са зъби виждам,че горните венци са подути ,но не виждам прозиращо зъбче,а няма как просто всеки ден да давам нурофен ,еххх

Аз исках да попитам какви кремчета ползвате за дупето ,аз в началото ползвах судо-крем първия месец само,защото се подсече и от тогава ползваме Бепантен ,но ми се ще да разнобразим с някой друг ,защото Бепантена съдържа и алкол иначе от както ползвам него нямаме проблеми никакви не се е подсичал повече

# 389
  • София
Аз ползвам Павловича мас.

Общи условия

Активация на акаунт