Сняг навън не ще да завали, а ЮЛЧЕТО годината преполови!

• 8 857
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
Честити месечинки на Ема ,  Георги ,Ния, Божидар, Анджела !
Честит рожден ден на Ели! newsm59 smile3525 newsm51 nbirthday newsm67  bigdance2
Много здраве, щастие, любов  на теб и цялото ти семейство!
 Ева от 2 дни се буди много рано 6.30-7 часа. КАква е тази работа не зная. Нещо си измества режима. А вечер заспива в 9 и понякога последното хранене е в спящо състояние.Два дни и давах сок-ябълка и морков и се върнаха коликите. Спирам го засега. Вчера цял ден плака. НА всичкото отгоре започна много да се върти в леглото и да се обръщ и такава цицина и се е появила на главата. Преди малко пак се халоса. Трябва да слагам нещо на решетките.
Съникет, какво стана с обривчето?
 Ева никога не е спала при нас.  Слагам си я в леглото, биберона и, пускам музикалната играчка и тя сама си заспива.
Отивам при Ева, че е като пумпал вече, ще излези още някоя цицинка.
И аз имам да свалям още, не знам колко, защото не се меря, но дрехите са ми още малки.  А диети не мога да спазвам, все си мисля да започвам да спортувам нещо.
Всички боли майчета и бебчовци да оздравяват бързо.  Ст.г. нещо ново при вас? Как е Цвети? Дано и мине бързо на душичката.

# 166
ние днес ставаме на половин годинка   bigdance2 сега с батито ще отидем да се по4ерпим, а на бебко ще купим подараче
  bouquet
на Ема, Ния, Божидар и Анджела Пожелавам да са здравички бебенца и много да радват мама и тати

# 167
Здравейте момичета!Влизам да ви почерпя за моя ден ден,еййй остаряваме бавно!
И който е на диета да не гледа!Аз съм от утре та днес ще хапна!
http://images13.snimka.bg/001964615.jpg
Снощи си я правих тая торта!
Мерси за пожеланията! Hug

Свеки ми подари сътринта стягащ лосион за тяло,душ гел стягащ,чантичка за козметика и едно бюстие като на.......

Мъжо вика да се стягам и да ме карал в европа да поработя!Ха ха!
А той сутринта ме събуди  Blush Blush Blush .... и по едно време вика малеее крии се че Юлето гледа!
 Mr. Green

Хайде оставям ви за сега може да ви надникна по някое време!

Обаче да ви кажа на моя рожден ден никога не е било толкова слънчево и не мога да си го възприема без сняг,но кво да правя ще го празнувам!

Хайде бай!

# 168
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честито на днешните месечинки! Много здрави да растат и да слушкат!
 nbirthday на ЕЛИnewsm67!
Jorjito, как така развалено пюрето? Лоша работа! Коя марка?
Betta, честити да са й новите придобивки на Яна!
Sunnycat, ходихте ли на лекар? Има ли подобрение?
Cveta80, напълно е възможно да са зъбчета.
Mgizdova, обиколник за леглото е добро решение!
С тези диетиии...стискам ви палци да се справите. Аз за сега не мисля да се подлагам на подобен род изтезания. Всички дрешки от преди бременността  ми стават, макар че “ма'ам” шоколад като за световно. В тази връзка доста се порадвах на Диди и репликата  “днес изядох почти един цял шоколад” - аз излапвам цял за отрицателно време Rolling Eyes. А за спортуването и топене на мазнини в период на кърмене и аз знам , че е противопоказно, понеже при разграждането на мазнините вредни съставки попадат в кърмата.
За падането на Вяра малко се поуспокоих. То голям рев беше!!! Ама мънинка си е отново много весела и енергична. След папкането на морковче, малко се запече /вчера е акала само веднъж - това никога не е било/ и цяла нощ пръцка, та май втората храна ще е тиква, а не картоф.
Спирам вече, че дълго стана. Хайде и днес на разходка! Чудно ще е временцето!
Успешен ден на всички! Бързо оздравяване на мами, татковци и бебета!

# 169
Честито на днешните месечинки!

Честит Рожден Ден, Ели!
  newsm51

Бета, честити придобивки и успех днес със захранването!

Ясмин днес спа до 7  newsm44 - ако си промени така режима ще ми е идеално за работа.

Аз за спортуването знам, че може по малко - без да се претоварва организма - ходене, упражнения за стягане, тн..

И ние днес сме по разходки - тук е към 12 гр, слънчево, пеят птички...ех искам да е пролет вече  Simple Smile

# 170
Днес Анджи става на половин годинка!!!  party023
Черпя ви виртуално   cook Misc Baby Bottle newsm64 cheers cook cook
Изобщо не усетих кога мина времето Thinking!
 newsm59,Ели!

# 171
Здравейте и от мен!  Grinning
Дайте малко идеи за папане, щото нещо четох, четох... жълтъци, меса, глутени, каши... и се обърках тотално!  Crazy
Калина хапва така:
9,00 - 140 мл. АМ
10,00 - 1/2 плодово пюре
12,00 - зеленчуково пюре + АМ
15,00 - 140 мл. АМ /веднъж сварих 2 ябълки, пасирах и добавих 30 мл. АМ и много й хареса, всичко омете и пак ще правя/
16,00 - 1/2 плодово пюре
18,00 - 140 мл. АМ
21,00 - 140 мл. АМ
Мисля си другата седмица да започна да въвеждам жълтък, след още 1-2 седмици - месни пюрета и след това - каши. А глутена кога?  newsm78 И за бисквитките Плазмон да питам - те защо и кога се дават? За да е по-хранително млякото ли? А ако й стига в чист вид?  Thinking
Ох, много ще съм ви благодарна, ако кажете как храните вие децата си...  Laughing

# 172
  • София
Честито на днешните месечинки! На Ели Честит Рожден Ден! Да сте здрави, щастливи и много усмихнати!

Незнам за вас, но мен това време много ме "притеснява". Ако сега е 15 градуса, какво ли ще бъде лятото?  Shocked Аз си спомням, когато бях дете, колко обичах да се събудя сутринта и да видя един пухкав, хубав сняг. Пързалки, шейни, красоти...Мъчно ми е за нашите дечица- то не че в София има къде човек да си направи пързалка де, защото тук, така или иначе сезоните са два: прашен и кален...обаче при баби и дядовци, или на почивка някъде.

# 173
Честити месечинки на Емка ,  Георги ,Ния, Божидар, Анджела !
 bdbaloni bdbaloni bdbaloni
Честит рожден ден на Ели! Бъди най обичаната и най-щастливата жена на света!!!
И аз се включвам в отбора на отслабващите, някой ако има друга диета да препрати на лични. Предварително благодаря!

# 174
  • София
Jorjito, мъжът ми я правил тази японска диета и отслабнал за 2 седмици много, поне 10кг., затова стискам палци и на теб. Много ми стана интересно, че всички сме се засилили да отслабваме от понеделник. Аз купих вече продукти за диетата (ама не японската, че няма време да готвим за нея, а и не ми се вижда много здравословна), та реших следното: през деня, като огладнея ябълка или банан. Много вода и по 1 кафенце. Вечер по една салатка, имам 3 рецепти за салатки. Една от вечерите печена рибка във фолио с кромит и лимон. За по нататък ще мисля, може да започна отначало. Ако няма ефект до 2 седмици и аз ще мина на японското чудо.
Купихме столче за хранене на бебо, мммммм много хубаво:) На чико е и струва 150 лв., ако някой се интересува ще кача снимки.
Jane1 ние сме почти на същия хранителен режим, само че в 18 часа започнах да давам каша или кисел, ама не ги харесва много, но ще заменя и това хранене.

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ДНЕШНИТЕ
СЛАДКИШЧЕТА!

newsm59 nbirthday newsm67 Ели! Много усмивки и здраве!

# 175
  • София
Мами,
забравих да ви питам, как ги правите тези каши, за да нямат бучки, моите задължително стават на бучки и после ги претърквам през цедка и то голяма разправия newsm78
Имам каши на Нестле- оризова, на Милупа- ориз и царевица и бананова. На Милупа са млечни и горе долу с много бъркане стават, ама Нестлето не става никак.

# 176
  • Варна
  4uuЧестити половин-годинчовци  4uu
 TadaЕЛИ Tada
sunnycat, как е при вас положението?надявам се всичко да е наред Praynig
Момичета,аз смятам да правя диетата като начало само една седмица Peace,после ако има ефект една седмица почивка и пак една седмица диета.от Братовчедка ми която е балерина знам че има ефект ,е глад пада,но после като се намали малко тестяното и сладкото всичко според мен ще е  newsm10.аз ще пробвам и ще кажа какво е станало.имам 5,6кила което имам да свалям Rolling Eyes
didi81
,зеленчуковите ми пюрета ги хапва,само плодовите неще Crossing Arms
pepi111,пюрето беше на Ганчев-банан.аз купих от всички плодови по едно да ги пробвам и ми стана много кофти като го отворих това и беше вкиснало Close,иначе следващото ябълка и круша беше Peace
gery_to,при нас е "на титя" Laughing
Cveta80,твърде е възможно да са зъбчета Peaceна Гогито/на BuNNy/първото зъбче излезе на два месеца и половина

ivka76, smile3501 на мъжът ти.

# 177
 wavey  plamebg: какво направи ти с тези диетки...повлече крак и току виж ни измършавели мамите newsm56 rotfImbo
 smile3510  ЕЛИ Честито...ммм, вкусна торта , пак да направиш!
  foquita Това време наистина ще обърка природата, но в София никога не е било бяла приказка/ освен за няколко часа/.
Шашава работа sweating
 Дането откакто се научи да се обръща , не е спирал. Снощи го слагам в леглото/уж да спи/, той врът - обръща се и ми се хили и така 5 пъти. newsm32 Представям си като се научи да стои , как ли ще се приспиваме. newsm78 Ще пада едно стърчанеее 1crib

# 178
Здравейте и от нас!

Времето е страхотно за разходки, но след обедното хапване ще излизаме навън.

Прочетох по диагонал какво обсъждате и се включвам, за да успокоя всички кърмещи мамчета, които искат да отслабнат. Няма проблем да се спазва диета, стига да е балансирана откъм витамини, белтъци и мааалко въглехидрати, като напълно изключите мазнините! Ходих при диетолог, който ми изготви диета и като го питах дали ще ми повлияе на кърменето той каза (цитирам):
   "И в Етиопия жените кърмят, ама ядат по една купичка ориз на ден!" Joy Joy Joy

С няколко думи ми каза, че кърменето не може да бъде извинение да се тъпчем с к'во ли не! От 8 дни съм на диетата, дънките ми увиснаха отвсякъде, а кърмата не е мръднала, но бебека си суче както преди, заместено хранене може да се брои обедното, защото понякога след пюрето суче, друг път не. Нощем също се буди, но едва след 7-8 часова пауза (тя си ляга рано).

Айде, че нададе вой
Усмихнат ден

# 179
valche моля те сподели с нас твоята диета!!!имам цели 10 кг да свалям,като 5 си ги лепнах по време на кърменето и продължавам да дебелея!! Sad

Общи условия

Активация на акаунт