Честит рожден ден на Ели!

Много здраве, щастие, любов на теб и цялото ти семейство!
Ева от 2 дни се буди много рано 6.30-7 часа. КАква е тази работа не зная. Нещо си измества режима. А вечер заспива в 9 и понякога последното хранене е в спящо състояние.Два дни и давах сок-ябълка и морков и се върнаха коликите. Спирам го засега. Вчера цял ден плака. НА всичкото отгоре започна много да се върти в леглото и да се обръщ и такава цицина и се е появила на главата. Преди малко пак се халоса. Трябва да слагам нещо на решетките.
Съникет, какво стана с обривчето?
Ева никога не е спала при нас. Слагам си я в леглото, биберона и, пускам музикалната играчка и тя сама си заспива.
Отивам при Ева, че е като пумпал вече, ще излези още някоя цицинка.
И аз имам да свалям още, не знам колко, защото не се меря, но дрехите са ми още малки. А диети не мога да спазвам, все си мисля да започвам да спортувам нещо.
Всички боли майчета и бебчовци да оздравяват бързо. Ст.г. нещо ново при вас? Как е Цвети? Дано и мине бързо на душичката.

- ако си промени така режима ще ми е идеално за работа.

!

И за бисквитките Плазмон да питам - те защо и кога се дават? За да е по-хранително млякото ли? А ако й стига в чист вид?

,после ако има ефект една седмица почивка и пак една седмица диета.от Братовчедка ми която е балерина знам че има ефект ,е глад пада,но после като се намали малко тестяното и сладкото всичко според мен ще е
.аз ще пробвам и ще кажа какво е станало.имам 5,6кила което имам да свалям 
,иначе следващото ябълка и круша беше
на мъжът ти.
plamebg: какво направи ти с тези диетки...повлече крак и току виж ни измършавели мамите

ЕЛИ Честито...ммм, вкусна торта , пак да направиш!
Представям си като се научи да стои , как ли ще се приспиваме.