Сняг навън не ще да завали, а ЮЛЧЕТО годината преполови!

• 8 874
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Мамчета благодаря за подкрепата. Ето какво се случи при стандартните изследвания излезе че има белтък и седименти в урината повторихме изследването и пак същото педиатърката ни прати при специалист мисля микро уролог доц. Близнакова която първо попита дали в рода имаме с бъбречно заболявани, майка ми има такова, погледна Цвети на ехограф и каза че има възпаление (аз бях блокирала и в момента не мога да се сетя точните думи а бележката която даде само тя може да си разчете) на бъбреците задържа урина в легенчето на единият бъбрек и стените на легенчето са удебелени. Сега правим 2 изследвания уроколтури за да разберем от какво може да се повлияе. Иначе Цвети няма температура, дори според мен и е ниска около 35,8 - 36,0 градуса (дали е нормално не знам вече се чудя на всичко) спокойна си е усмихва се въобще не можеш да разбереш че нещо не и е наред дойде ми като гръм от ясно.
pigi Можеш ли да ми дадеш повече информация ако прецениш на лични не са ми казали за това връщане на урина но си мисля че това изследване на уроколтури ще даде по-точна информация какво е възпалението. Специалистката каза да пие повече вода и да и давам по 80мл. чай от липа, Цвети водата не я обича но чая си го пие и аз и давам ще започна и сокчета да и давам.
За тази такса от 2 лв. тя не е за самото изследване а е за вземането на кръв това че ги боцкат мъничетата иначе изследванията на кръвта са доста скъпички, а само урина при нас е 4лв.. Примерно ако имате бележка само за урина без кръвта не трябва да има такса.

# 106
Здравейте,ранобудни мами Simple SmileНие днес се събудихме много рано(в Sunglasses,при положение,че спяхме до 9 Sad.Та още по-рано щях да се включа,но нямахме интернет.Първо да започнем с празниците smile3503
ЧЕСТИТО НА   Максим на мама Pingwina и на
       Тодор на мама Morskasirena
[/size] [/color]
Да са ви живи,здрави и много,много засмени. newsm59
 Относно по темата за захранването,аз започнах още на 3-я месец,така ми беше казала лекарката.от 6-я месец започнахме с попарата и много му харесва.Не му я пасирам,защото като е много течна ,се сърди и не я  яде.Мисля от другата седмица да почна и със супичките.Но ще видим.Иначе и той е голям лакомник,но аз му давам по 1 пюре на Ганчев(той само тях яде,пробвах и на HIPP,но се скъсва да реве).И той през 4 и 5-и месец ми наддаваше по 200 гр. и по 2 см.,но сега през 6-я беше с 600 гр. наддал и аз се стреснах,че е много дебел,но като чета вашите бебоци с какви размериса ,май всичко е наред newsm10
В началото на нашето захранване пищеше и не искаше да яде с лъжица,така беше в продължение на 1 месец,а сега само като си види купичката и почва да пищи да му дам smile3514.Просто търпение и всичко ще се нареди.
amerie аз от 2 седмици пия Vita Gold и да ти кажа има резултат,свалих 3 кг.,но малкос къпичко излиза(1 опаковка ти стига за 6 дена ,ако пиеш по 2 кафета на ден),а тя струва м/у 8-8,50 лв.
Е,хайде стига съм писала ,че се заплеснах,после пак.
N_A_N мпля те,прати ми снимка на вашата проходилка ,а ако й знаеш и модела как се води още по-добре.

# 107
 didi_fiesta - виж това

http://papagal.net/index.php?main_page=product_info&products_id=208
казва се проходилка Bertoni -  Модел: BW-821

# 108
eti_31  мерси newsm03

# 109
Бибошка то аз си мисля, че ще я изкарам но виж ти като разбираш и ми каза се зачудих!Все пак ще пробвам във фото пинк да я дам може и да я изкарат! newsm78 Ще ти пратя снимка като имаш време я направи и ако искаш на самата картичка във форума не го оправяй ,а само на мен я прати! Crazy Hug Не е спешно може и другия месец не ти давам зор! Peace

Оле Ст.Г много сериозно ми звучи дано се оправите!Кой знае и ние кво ще ни изкарат с тия изследвания!

Вие попарите как ги правите със готови сухари или си ги печете домашни и с вода нали?Не с чай?Сиренето обезсолено нали?Я кажете подробности? newsm78 И аз се чудя ако взема да замествам сутрешното ядене с попара то ще остане всичко на всичко 2 кърмения на ден сутрин в 6 и вечер в 20 след баня!Горкото ми дете!
А по принцип за млечните кухни кремчетата със сухо мляко ли ги правят как е стандарта да не слагат нормално прясно мляко?Някой интересува ли се повече от кухнята като условия хигиенни,аз мисля да се намъкна преди да я запиша да разгледам как и в какво правят храната,какви са им условията в кухнята но незнам дали ще ме уснат!Много се притеснявам за тази част!Също ме интересува с какви продукти готвят и от къде си ги набавят!Абсолютно съм сигурна че е от някъде където е най евтино!Ще искам и да прегледам проверките им от ХЕИ и директно ще ме изгонят и ще ми кажат да си готвя като мнго знам!  chef
Но аз за мене си съм си права!Скоро имаше заразени деца със салмонела или нещо такова от кухня?! #Crazy

Бай че отивам да се чипкам тъкмо заспа!

# 110
Здравейте!
Честити 6 месеца на Максим на Pingwina и на Тодор на Morskasirena! Живи и здрави и големи да порастнат!  bouquet
Eli83 още не съм дала попара, но смятам да я правя с готови сухари, дори съм си взела вече. И също смятам с чай да я правя, ти що мислиш с вода?
st.g  Hug надявам се това възпаление да ви мине скоро и повече да няма такива неща! Naughty
И аз още не съм се записала за кухня, още се чудя кога, май след 8 месеца, все още не съм дала някои храни, които ще ги има в менюто, та затова.
Пак е слънчево, ей, голяма зима караме, дано не ни изненада през март или април, че тогава ще плачем. Sad

# 111
Попарата я правя със сухар - 3 броя, 1 чаша чай - от пакетчета, но не го оставям много да се оцветява и обезсолено сирене - минимум 2 дни във вода. Simple Smile

# 112
Аз я правя с 2 сухара,с вода/защото с чай на мен самата не ми харесва/,малко масло и я задушавам.И както казах вече ,не му я пасирам,защото не му харесва така,а той си я дъвче.С 3 сухара ми се струва много за начало,доста голямо количество се получава,все пак като сложиш водата,сухарите набъбват.А и са много хранителни.Но всичко е въпрос на личен избор.

# 113
 plamebg :Браво на теб ! Не се отказваш от диетата.  smile3501
Продължавай в същия дух , така де ,нали трябва да се подкрепяме...  newsm74
                                            smile3502 smile3502 smile3502

# 114
Здравейте  55
Честита половин годинка smile3525 на Максим на Pingwina и на Тодор на Morskasirena smile3525
Аз се боря с някакъв гаден вирус  #2gunfire Държа висока Т (около 39), свалям я от време на време и метам цафки. Мъжо си взе отпуска четвъртък и петък, за да ни гледа, че бях като парцал. Днес съм по-добре и вече ставам.
Ние се къпем към 20-21 ч., но Калоян заспива към 22-23 ч.
st.g - много неприятно. Стискам палци бързо да се оправи.
Диди - и на мен ми се струва, че отвора на пишока е станал по-малък. Но просто може да е пораснал, а дупката да е същата.  Party  Thinking
NAN - май е по-добре, докато са малки. Като бях бременна, присъствах на едно дупчене на момиченце, може би около тази възраст и порева малко, но повече се стресна от пистолета, отколкото от самото дупчене. Аз се препотих няколко пъти, а за майката не знам.
А на мен ми е чудно, защо хората си мислят, че когато детето има коса, решават, че е момиче, а когато няма - момче. И на Калоян като му видат косата, въпреки сините дрехи и веднага питат дали е  момиче.  33uu  
Малеее като гледам вече на кухня ще записвате, а аз още с нищо не съм захранила. Но при нас трябва да е бавно и славно.  Laughing
Хайде чао за сега и всички болни мами и бебеци да оздравяват.
 Hug

# 115
Добро утро!

Честити 1/2 годинки на Максим и Тодор !

Ей хора, колко сте изписали - не спите ли бе Simple Smile Ясмин вече цяла седмица спи от 22-6 непробудно и съм супер доволна. После хапва и пак спим до към 8.30. Ако взема да се наканя и аз да си лягам преди 12 ще почна и да се наспивам Crazy

Ст.г, стискам палци да се оправят бързо нещата с Цвети!

За столчетата - на сестра ми детето е на 1г и 4 м и вече имат по-големия стол. Обаче каза, че в него седи доста изправен и за дълъг път не му било удобно та бяха дошли до нас с малката кошница (0-13кг). Може би има различни столчета де - аз още не съм ги гледала, но като идея какво да се гледа при покупката Peace

# 116
Nita: Да се оправяш ,ей ! smile3503
 Мами, тези гелчета за венците как ги мажете ,така че да остане после нещо все пак на венеца? Аз като го мазна, се почва едно смучене, едно облизване... а без бибката не заспива, така че и в заспало състояние ми е трудно. newsm78
                                  animal085 newsm57  animal085 newsm57

# 117
От няколко дни не мога да вляза във форума!Наи накрая успях!А вие сте отворили и нова теми4ка?! Simple Smile
Маира добронамерено ти завиждам 4е си спите толкова дълго,а ние по 3 пъти ставаме да папаме Rolling Eyes
Мале вие ве4е и попарка си хапвате?!Напред сте с материала,а ние само пл.и зел. пюрета>
4естито на празнува6тите беб4ета днес!!!

# 118
Ние пък днес се захранихме с броколи. Въпреки твърдението, че е тежка храна за моя огромна изненада го прие с охота и за сега 2ч след ядене му е добре на стомахчето. Ще видим, дано няма други неприятни ситуации след това.
За попара аз даже не съм си и помислила с нашата лактозна недостатъчност. Вътре масло, сирене... не става. newsm78

Като чета по колко изяждат вашите сладури и направо се хващам за главата - ние с уговорка изяждаме 120мл.  Ядем вече от 10 дни 6-7 пъти горе долу. За 5 дори не смея да си мечтая по голямата почивка си я правим между 9-10 до 3-4ч. и после на 3ч. Но все пак е добре с едно ставане през ноща.  Praynig

А за ресторант както вие вече ги храните и да си мечтая не смея. Но има време живот и здраве като станем на годинка може би  newsm78
Бързо оздравяване всички бебоци и мами. Да няма повече такива лоши неща. Naughty
Честито на месечнковците днес   bouquet

# 119
ЧЕСТИТИ ПОЛОВИН ГОДИНКИ НА МАКСИМ И ТОДОР  smile3525 ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ ЮНАЧЕТА  Hug
didi  fiesta, първо ще опитам с тези хапчета а после минавам и на кафето  Mr. Green
Аз не мисля да записвам беба на кухня- ресторант, ще караме на купени пюренца а после лека полека на нашта храна.
За обеци не съм мислила, ама като бяхме на консултация имаше едно бебче на 20-тина дни -вече беше с обечки.
Днес е слънчевичко и отиваме на разходка. Киара я люлея на едни бебешки люлчици и тя много се кефи  Grinning
Ориентировъчно питам - по колко сиренце давате  newsm78 а извара дава те ли?
Хайде чао и приятен следобед на всички, болните да се оправят  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт