Къде се запознахте с половинката си

• 12 692
  • 359
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Т.е. 97ма ако са имали нещо, т.е. преди 26 години. Сигурно по различен начин е изглеждала латиноската.

А после се носят неоправдани митове, че мъжете били "логични". Simple Smile
'Ми, не, по същия начин си е изглеждала жената (за мен лично – съвсем нормално), ето няколко кадъра от онзи период:

Скрит текст:

Повечето мъже, дори богатите и изтъкнатите, са готови да инвестират времето и ресурсите си в жени, които не блестят нито с ослепителен външен вид, нито с особен интелект. Simple Smile Знам, че е трудно да се преглътне от страна на някои индивиди, ама това е пАлАжението. Природа, к'во да пра'иш. Wink
Ти си тоя, който вади нафталинови герои от гардероба (дъртаци, дето даже съм забравила, че съществуват), пък после се троскаш, като ти наврат неудобни факти в ... лицето.

# 181
  • Paris, France
Е, какво пък толкова има да я размятате из леглото? Като се надупи и е готова.

Тук виждам жени над 100 кила, с впечатляващи задници, супер атлетични мъже до тях и влачат по 2-3 чавета, които някой им е направил.

Повечето от нас сме носили заспали деца, тежащи 20-30 кила и не сме умрели.

Отпуснато тяло (като моето в момента ☹) може да се вдигне със силови упражнения и протеин. Не всяка жена над 80 кила е дропла. Авторката писа, че ходи на фитнес, та може и да няма излишни сланини и да прилича на културист.

Наталия Кузнецова тежи под 100 кила само в състезателния сезон, но не е тлъста никога, вдига над 120 кила без проблем и е женена. 🤩

Имам приятелки, тежащи над 80 кила, които чупят вратове, защото са красиви, облечени добре и секси. Много hip hop модели тежат по толкова.

# 182
А неее, такива жени не. Това жена ли е. Трябва да има мекота и нежност на формите. А и се блъскат със стероиди, за да изглеждат така, като си отворят устата и падаш.
//
Теглото зависи от плътността на мускулите и костите също. Затова съм казала – гледайте се в огледалото как изглеждате, а не колко тежите. Е, сега тегло 80 кг и на мен ми се вижда много, стига да не е някоя мадама над 1,80.
//
За запознанството. Има един тип много вдървени хора, които винаги подхождат стегнато и дръпнато към комуникациите. Това автоматично отблъсква.

# 183
Абе множко са си 80 килца, особено ако не е много висока. Пък и се съмнявам да й стоят като на Джей Ло... Ама ето, авторката може да тръгне на фитнес. Хем ще свали кила, хем ще се запознае с мъже.

# 184
  • София
Авторката явно работи да отслабне, което е хубаво. На нейните години и нагоре и много мъже, които също не са в оптимална за мъж форма, които ще я вземат и така. Човек се простира според възможностите си. Ако пък иска да има по-добри шансове с други мъже, да се стяга, да отслабва и да престане да се крие. Защото в даден момент и възрастта става ограничител, а нея вече няма как да я промени.

# 185
  • Между гори и планини
Аз имам доста пълни, дори откровено дебели приятелки, които са били такива и преди 20 години. Всички са щастливо омъжени, обичани, обгрижвани, уважавани, с поне 2 деца. Обаче са много интересни личности, интелигентни, с чувство за хумор, те са винаги душата на компанията и всички ги обичат. Така, че за правилният човек и любовта, няма значение дали си с манекенски размери.
Преди 20 години и аз бях 50 кг, сега с 20 кг повече, но това не е повлияло на мъжа ми да ме обича. Ако имаш кофти нрав и извънземно красива да си, пак ще си сама.
И все пак е хубаво да не си дебел, от чисто здравословна гледна точка. Включително и аз, хем на 43, с две деца, спазвам хранителен режим и спортувам здраво.

# 186
Какво бих направила аз, ако съм на твое място. (различни хора сме, аз за себе си говоря).

Първо задължително ще отслабна. И край мен всички пълни жени са щастливо омъжени вярно е! Но това са си те с техния късмет и няма как да мисля, че и с мен ще е така. Аз като съм дебела, изглеждам мега зле и просто абсурд да се срещам с мъж при наднормени кг. Най-много да го изплаша. Имам пълни приятелки, които греят и кг. им отиват, което не е моя случай.

Второ, бих излизала по срещи от сайт за запознанства, защото поне няма какво да загубиш освен няколко часа с някой, ако не си пасвате.

Трето, с приятелки ще излизам  на различни места.

Четвърто - спорт, танци, нещо с много хора, които ходят там. Няма начин да не се запознаеш с някой подходящ. Щом аз веднага срещнах, като бях разведена с три деца и не бях в най-добрата си форма, как пък за свободна жена няма да се намери...?

# 187
  • София
Ама той прилича на маймуна, оженил се по интерес за хубава жена, според мен баш са си лика- прилика с латиноската.

Познавам жени 80кг на 1.60 и имат много ухажори, защото си вярват и излъчват увереност. Недей да чакаш "да влезнеш във форма", за да се отвориш към света и хората. Освен това -във фитнесите хората си гледат задачите, изобщо не мисля, че забелязват или се подиграват на пълните, които ходят да тренират.

# 188
  • София
Ако е за мъж във форума се хейти яко "шкембака това, шкембака онова, шкембака на дивана, шкембака пърди, шкембака пие бира, шкембака го мързи, шкембака му пречи на секса", шкембака стои на сухо.
(то може и никакъв шкембак да няма, ама важното е фантазията да върви)
Ако е дама "ама то важното е да има чувство за хумор и да си вярва".
Аз пък това жена "да си вярва" без покритие го намирам за крайно отблъскващо. Иначе, хубаво е да не потъва в земята и да не се крие, с това съм 2 ръце "за". Най-лошото е си седи човек у дома.
Ама някои дето "цъфтят" преиграващо и си врат гагата навсякъде, ами гадничко си е.

# 189
  • София
Вярва си не че е слаба манекенка, а че може да завърже отношения (очевидно е завързвала) и такава, каквато е.
А не да чака всичко да е перфектно и тогава да живее.

# 190
Аз затова казах, че говоря за себе си. Ако имах самочувствие на 80 кг, нямаше никога да си мръдна пръста да отслабвам. (Но аз тогава нямам, поне не и за да се срещам с мъже). За нея може друго да е важно, за да се чувства добре и да има настроение за свалки - тя си знае. Хубаво е да сме в добра форма външно и вътрешно, тогава излъчваш настроение и винаги имаш ухажори.

# 191
Разликата между дебеланата и дебелака е, че дебеланата полага повече усилия във всичко и към дебеланата има повече изисквания - и двете просто защото е жена.
А по отношение на дебелака общото мнение гравитира около манù го, мъж е, прост, глупав и мързелив е, не му давай задачи , че ще осе*е всичко, свършù си нещата сам/а.
А, и оная легенда, че под голям камък се крие голяма змия, не е баш вярна.

# 192
На жена отива повече кръгло лице отколкото на мъж, така че на мъжа по не му стоят добре допълнителните килца ¯\_(ツ)_/¯

# 193
А защо просто не приемете, че пълна (закръглена) жена може да си намери пълен (дебел) съпруг и да са хиляди пъти по-щастлива двойка, от колкото двама дето си броят калориите, изпадат в ужас ако качат кило и живеят в някакъв стрес, че ако напълнеят другия ще им пожелае попътен вятър задължително.
Ебаси дългото изречение.

# 194
Приемаме го и го виждаме всеки ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт