Къде се запознахте с половинката си

• 12 563
  • 359
  •   1
Отговори
# 90
Еми някои и без борба успяват, пък други и да се борят със зъби и нокти, успехът не идва.

# 91
  • Paris, France
Не, някой друг каза, че не съм срещал (удоволетворени).

За връзки с по-млади мъже, също не съм казал, че няма, да ми казвате, че "една имало нейде из провинцията", а че аз лично не съм виждал такива, т.е. са статистически незначителни.
Един Макрон пролет не прави.
Това, че и "предлагането" било малко не е аргумент. Биологично-инстинктивно, жената не обича да дели ресурси. Не че няма богати жени, не им се дава по мъже. Имам преки наблюдения на близки (а и не само)

За жена е по-удачно еволюционно не връсник, а такъв, който е "търсен" (сиреч гените му ще създадат търсени мъже, които да предават гените на жената), който е силен (да опази себе си, нея, поколението и от външния свят и мъжката и женската конкуренция) (в т.ч. силен умствено, физически, психически, финансово), а с най-голям приоритет се гледа "мястото му в йерархията" (несъзнателно се оценя, разбира се), и това се определя от "увереността и наглостта", поведението му, "отношението" му.
Списъци с рационални изисквания много, ама като опре до пеперуди и тръпка, се гледа горното, или поне илюзията за него.

Ами тук, където живея, колкото жени излизат и се женят с по-стари мъже, толкова излизат и се женят с по-млади. С напредване на възрастта % връзки с по-млади се увеличават и при мъжете, и при жените. 20 годишните излизат с връстници, но 35 годишните откровено предпочитат по-млади. "При 88 годишните жени, живеещи в двойка, 30% живеят с по-стар и 30% с по-млад, 40 с връстник"

Официалната френска статистика. Не е като да си го измислям. В 16% от двойките, сформирани през новото хилядолетие мъжът е по-млад. 🤩 През 60те са били 10%. В големите градове е още по-висок.

https://www.insee.fr/fr/statistiques/2121591#:~:text=Ainsi%2C%20 … nt%20plus%20jeune.

Не е само Макрон. Крал Чарлз III, двамата му сина са се оженили за по-стари от тях, освен по-бедни жени. Тук също пишат доста жени с по-млади партньори.

Богатите, осигурени жени в богатите, нематериалистични общества не поставят тежест на ресурси, защото ги имат. Ако не искат деца или предвиждат едно, кой знае какви допълнителни ресурси от мъж не са им нужни. Бедните в социалните държави също не държат на ресурсите на мъжа или на мъж. Средната класа гони кариера, ипотеки, личностно развитие и като си стъпи на краката е биологично по-удачно да намери млад за да увеличи шансовете за здраво потомство.  

Място в йерархията не брига 95% от жените в индивидуалистичните общества. Целият свят върви към индивидуализъм.

Авторката писа, че обмисля и дете от донор и е на 34г, от което дедуцирах, че не държи на семейство, мъж до нея и ресурси от мъжа. Тогава е добре да се огледа и за по-млад. Сам писа, че на 34г и 80 кила не е особено привлекателна за повечето връстници. За млад без ресурси може да е 6 от тотото.

# 92
  • София
Та може и твоите приятелки да са някакви супер-дупе(р) и да боцкат 25 годишните. Може и просто да са по-лесни и да лягат за единия салам.
На мен (и на много други) им е по-интересен ъгълът брак-деца-дом-семейство, и как върви търсенето и предлагането там. За салама има друго търсене и предлагане и важат по-различни правила и оценки.
Много често се омесват тия 2 вида връзки, а не би трябвало.

Готини мацки са, да. Спортни, във форма, изглеждат и се обличат добре, общуват свободно. Имат избор и изобщо не са всеядни Wink

За брак и деца, според възможностите. Почти всеки иска секс и там възможностите са повече, обвързването е по-трудно и за двата пола. За тези, които са качествен материал и това им е приоритет, конкуренцията е убийствена. Трябва да си топ и да си бърз. Плюс е, че не е като едно време, където мачът е свирен до 22-23 години. Сега хората не бързат и границата е по-висока, но определно в 30-те хората вече са оредели, а след 40 си е направо пустиня. Излизат опции с разведени и хора с деца, но ако не искаш компромис с това, отпадат сериозен брой възможности. Жените са по-мотивирани по биологични причини. Мъжете си мислят, че имат много време, но след определена възраст, голяма част вече изобщо не влизат в класацията, а тези, които влизат, имат страшна конкуренция и то за жени, които имат съвсем други приоритети в главата. Може да се компенсира с пари, позиции, характер, но таргетът е специфичен, защото не всички кълват на това, а и ако мъжът е такъв алфа, едва ли е чакал до тея години да си уреди нещата. По-скоро, на тези години вече е отметнал семейството и жената, и започва да отстрелва трофеи. За да не прави някой компромиси, не може да си позволи той да е компромис.

# 93
  • Между гори и планини
Разговорът напълно избяга от темата.

# 94
  • Paris, France
Не е избягал. Добре е авторката да препрочете няколко пъти мъжките мнения, особено на Танграта. В анонимен форум са искрени и ясно показват мъжките желания, намерения и предпочитания.

Аз бих я посъветвала да отслабне, да се тока, да бръмчи и да бройка. От абсолютно всяка бройка може да излезе връзка и брак. Мъжете са по-склонни да предлагат обвързване на привлекателни жени, които изглеждат търсени и заети. Всички бръмчалки, които познавам се ожениха като поискаха, че и без напъни и за напълно прилични мъже. Повечето сериозници, минали 30г, които показваха, че търсят брак и дете, удряха вечно на камък. Повечето изглеждаха прекрасно в моите очи. Не е като да са били 70 кила, с очила и гърбави носове, та да каже човек, че е от външността. Не знам защо така става, но е факт.

Следващото е да постави ясни граници при започване на изключителна връзка и срокове за пръстен, брак, дете и да не приема в никакъв случай съжителство докато не се разберат.

И третото е да почне да излиза и да ходи по места, където ходят сами мъже и има възможности за разговор - парка с куче, клуб по интереси, на гости, да организира партита в къщи, латино танци и дискотеки. Музей евентуално, но ходя редовно, а никой не ни заговаря. Опера, театър, кино, ресторант да ги зачеркне за известно време.

Запознанства по интернет може да пробва, но от приятелки зная, че на 1 сериозен 1001 търсят безплатно чук и бег.

# 95
Аз съм се 'преборвала' за мъже от 20 до 50+. Щраквам с пръсти и са на посочено място в посочен час. Но тези мъже не са профила, който търся, така че няма нищо нататък. А и при условие, че съм просто жена, не знам изобщо за какво преборване става дума. Жените винаги, ви-на-ги имаме по-широк избор от мъжете
Преборила си се за някой мъж, когато той купи пръстен и подгъне коляно да ти го предложи.
Инак за нищо не си се преборила, освен за това дето и всяка шафрантия по Студентски Град може да му даде.
Като може да му го даде всяка шаврантия защо се пробва при мен? Отговор - не всяка дава.
Иначе за пръстена и брака съм съгласна, получавала съм Simple Smile ама пак опираме до качества на мъжете.  
Много ми е смешно как мъжете се опитват да уязвят. Като не стане на тема физическо привличане, почват на тема секс, после и на брак и пръстен. И въобще не им хрумва те самите пред колко жени са се показали като борсуци, като само са ги изпукали и зарязали, вместо да се държат като истински читави мъже, а не като безмозъчни нерези. Та и тоз камък не е у нашта градинка, момчета.

# 96
  • София
Тези, които са активни на пазара и умеят да се рекламират, са най-успешни и се котират много по-добре от "сериозните".

# 97
Жените винаги, ви-на-ги имаме по-широк избор от мъжете, без оглед възраст, телосложение, финанси, визия, деца и прочее.
Мъжете или изобщо не подбират, или подбират по критерий тунинг. И докато второто е видимо, първото не е, просто защото на тези всеядни нерези няма коя да им върже, защото тази всеядност по подразбиране върви и с интелектуална тъпота и кофти отношение. Често и с липса на пари и външност.
Накратко, дреме ми, че според някакъв смешник не му отговарям на високите критерии, след като
1. размаха на моите опции дори с наличие на критерии той дори не го е сънувал
2. онези, които му отговарят на критериите, не го бръснат за слива, защото той самият е ниско качество

Ако става дума за секс е 100% така.
Ако обаче става дума за семейство, нещата са много различни, защото всеки мъж би легнал с почти всяка жена, но не би я взел за съпруга.

# 98
  • Paris, France
Е, то в днешно време малко млади жени се проектират като съпруги и майки, 60% от децата се раждат извънбрачни при безплатни противозачатъчни и аборти. Бабите ми са се притеснявали дъщерите им да не се забременят неженени. Майките ни просто искаха и мечтаеха да видят внуче, може и по скайп, на крехката възраст от 60-70г. Много от нас знаем, че внуче няма да имаме, защото дъщерите ни не щат деца. Бракът става отживелица. Остава хубав секс и кинти. Класика.

# 99
Много от нас знаем, че внуче няма да имаме, защото дъщерите ни не щат деца. Бракът става отживелица. Остава хубав секс и кинти. Класика.
Чудничко! Бабите ви сигурно се гордеят с вас.
Остава въпросът, при всичките свободи, които си извоювахте, след 1-2 поколения когато няма да ви има, а тия с фереджетата раждат по 5-6, какъв ще е света? Кой ще се ползва от така трудно добитите женските права и свободи, като тогава хората ще са предимно родени и възпитани от тия с фереджетата?

# 100
  • София
Кажи на дъщеря си да роди пет здрави, бели, български бебета и умри спокоен.

# 101
Събирането на пръстени, предложенията за секс, както и от друга страна бройките на мъжете не са фактор за качеството на любовния живот на човека, нито за самия човек колко е вървежен. Фактор е да си щастливо обвързан с качествен човек. И двамата да сте подбирали и да сте подбрали един друг.

# 102
  • София
Много от нас знаем, че внуче няма да имаме, защото дъщерите ни не щат деца. Бракът става отживелица. Остава хубав секс и кинти. Класика.
Чудничко! Бабите ви сигурно се гордеят с вас.
Остава въпросът, при всичките свободи, които си извоювахте, след 1-2 поколения когато няма да ви има, а тия с фереджетата раждат по 5-6, какъв ще е света? Кой ще се ползва от така трудно добитите женските права и свободи, като тогава хората ще са предимно родени и възпитани от тия с фереджетата?

Не е виновна женската свобода. Не сме добитък да борим някого с чиста бройка - тези неща се борят с културни и политически решения, но няма воля за такива, а и на някой не му е изгодно. Нито пък само жените са страна в цялата работа - или мъжете са неспособни да вършат тяхната част, освен ако жената не е тотално подчинена? В арабските държави, между другото, животът е гаден и за мъжете. Това, че им е разпределена някаква женска за бой и разплод, не ги грее. Ако беше толкова хубаво, да са се юрнали недоволните европейците и американци да заселват арабските държави.

# 103
Последното изречение на Манди за подбирането е в десетката.

Да не започваме какви са се бракували. Тук редовно ме трият по този въпрос, но в момента единственият, за когото не се чудя как така някоя се е излъгала да го вземе, е Абуто. Пък за невзетите няма нужда и да се чудя защо Simple Smile
Мисълта ми е, не е само да си изработиш пръстена. Познавам мъже, които биха дали пръстен за две свирки.

# 104
Не е виновна женската свобода. Не сме добитък да борим някого с чиста бройка - тези неща се борят с културни и политически решения, но няма воля за такива, а и на някой не му е изгодно.
Напротив - борбата е на терен, както се вика. Едната страна почти не се възпроизвежда, вместо това в култ се поставяло секс, пари и лайф из лайф (цитирам по памет). Другата била ретроградна, потисническа - ама се възпроизвежда.
Ясно е коя ще спечели борбата.

Общи условия

Активация на акаунт