Къде се запознахте с половинката си

• 12 660
  • 359
  •   1
Отговори
# 225
Всъщност мъжете са много по-смели и активни към жени, които смятат, че могат да впечатлят, имат. Страхът от мъжкото поражение ги насочва към нещо, което няма да фрустрира егото им като ги отхвърли. Така че – една обикновена към грозноват ажена има често много повече ухажори от една умна, успяла и красива / уверена жена. Сега - качеството и кой какво, друга бира.

# 226
Всяка жена мечтае за две неща:
Две мъжки ръце да я хванат за талията
И талия

# 227
  • София
Тотално изплашите авторката. Между другото, появи се ново поле за половинка. Да си внесеш от Куба или Африка. Ама това само много стабилните финансово дами ще го искат.

Всъщност мъжете са много по-смели и активни към жени, които смятат, че могат да впечатлят, имат. Страхът от мъжкото поражение ги насочва към нещо, което няма да фрустрира егото им като ги отхвърли. Така че – една обикновена към грозноват ажена има често много повече ухажори от една умна, успяла и красива / уверена жена. Сега - качеството и кой какво, друга бира.
Горките, не знаят, че грозноватите режат много по-злобно, защото пък те не смятат, че са впечатлили и имат страх от поражение. И много по-фрустрирано его.

# 228
  • София
Подписвам се под това мнение.
Но е хубаво да се издигаш в собствените си очи, че ако са те "взели" на 20, не си за изпускане и да го затвърдиш, чопкайки жени по форумите.
Дори мъжете с неадекватните мнения обикновено не са толкова жестоки в подобни теми.

# 229
Тотал не споделям това мнение. Уверените жени винаги са пълни с ухажори, това виждам аз всеки ден. Не е задължително са Мис нещо си.

# 230
  • Paris, France
Обикновената към грозовата жена има повече ухажори от красивата, защото всички мъже мислят, че с нея по-лесно ще им се отвори парашута. При избор между красива и грозна, за съпруга и майка на децата обикновено мъжът избира красивата. Понеже нея повечето мъже биха я избрали, тя има повече избор и може да се ожени за мъж с по-висок физически и/или финансов и имотен статус.

А мис нещо си обикновено се цупи, заета е в лансиране на продукти, приеми, партита и често няма време за връзка. Не случайно любовниците на високопоставени мъже все са мис нещо си. Мис нещо си = мус за нещо си = нищо не се получава.

# 231
Да, умната и красива има по-голям избор сред качествени мъже. Но и често избира по-дълго. Което понякога изиграва лоша шега.
//
Тангъре, не. Зависи от жената. Умните сме много по-жестоки. Wink

# 232
Когато е млад, човек мисли, че ще има едва ли не 100 човека, между които да избира.

Замислете се реално, колко мъже / жени са ви били важни или интересни наистина в целия ви живот 3, 5 - 6? Не са 100, нали?

# 233
Има ли жени, дори оттук, които да не се смятат за умни и красиви?
Кой определя това?
Докато съм с един човек, винаги ми е бил важен, та нали е избор.
Отдавам прекалено внимание на партньора си,докато съм с него, което в един момент се отчита грешно и някои са злоупотребявали.
Но, това е до човек, като си предан и грижовен, не всеки го оценява.

# 234
  • София
Всеки вътрешно си знае според мен къде стои.
Ако всички са много убедени в красотата си, нвмаше така да дъвчат другите жени. Забелязала съм, че у по- красивите жени има по- малко женска злоба.

# 235
Да, умната и красива има по-голям избор сред качествени мъже. Но и често избира по-дълго. Което понякога изиграва лоша шега.
Зависи какво разбираш под шега и особено лоша. Не всички жени са навити да родят от първия индиферентен пропадняк, който не успява да си го извади навреме, и си остават такива 'претенциозни' и в късна възраст.
За мене е лоша шега ранното бракуване и раждане, въпреки че аз самата съм резултат от успешно такова. В реалния живот обаче такъв успех се оказва рядкост, повече се възпроизвеждат едни кофти визии и характери, които шумят, пречат и загрозяват пейзажа.

# 236
То 90% от жените и мъжете са средна работа, нито много грозни, нито много красиви, по интелект също. В България, като гледам, даже и за миски повечето не са красавици, нямаме кой знае какъв материал за подбор. Не е като Русия примерно, където много може да са мамаши, но има и такива, които спират дъха.

А за средна работа жени средната работа мъже хич няма да изберат Пенка, че била с 4-8 кила по-слаба от Гинка, цялостната картинка им е важна.

# 237
Разбирам, че понякога изпускат добър човек от много претенции.

# 238
  • София
повече се възпроизвеждат едни кофти визии и характери, които шумят, пречат и загрозяват пейзажа.
Ще ме умориш Joy

# 239
  • Paris, France
За мене е лоша шега ранното бракуване и раждане, въпреки че аз самата съм резултат от успешно такова. В реалния живот обаче такъв успех се оказва рядкост, повече се възпроизвеждат едни кофти визии и характери, които шумят, пречат и загрозяват пейзажа.

Не си права. Вродени дефекти, мутации, делеции и транслокации се получават по-често при старите родители. Съответно нашите отрочета загрозяват пейзажа, а не тези на младите родители.

Ранното бракуване и раждане са по-успешни, според мене, защото има млади баби и дядовци, които да поемат щафетата и да опъват каиша ако нещо се закучи.

Късно се женим хората, които не държим особено на брак и деца, не сме имали икономически ресурси в младостта ни или нещо сме били болни, вложили сме в учене, работа, пътуване, танцуване.

Ето, твоите родители са още заедно, а моите, дето имали всичко битово уредено + баби да помагат се разделили няма и година след сватбата.

От всичките ми приятелки, които се оженихме и родихме на 30+, само 2 или 3 сме още с тогавашните ни мъже.   

Родилата на 20г може и да не разбере какво е гледане на бебе и на 35г има отгледано дете.

Общи условия

Активация на акаунт