Февруарски мами 2024

• 37 310
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте, момичета. Първия стрес го преживях. Получих кървене, но в спешното казаха че сме добре. Тези дни ще си полежа и да се надяваме, че повече няма да имам такива тревоги.

# 76
Коя седмица си

# 77
  • София
В 5гс +3 дни.

# 78
Здравейте момичета, имам въпрос към по-опитните мамчета. Хремава съм,явно се разболявам какво мога да пия , капки за нос може ли да ползвам ?

# 79
  • София
Здравейте момичета, имам въпрос към по-опитните мамчета. Хремава съм,явно се разболявам какво мога да пия , капки за нос може ли да ползвам ?
В началото на седмицата бях настинала УНГ, ми  каза че капки не може, но може физиологичен разтвор или сол за нос от аптеката. Аз бях на хомеопатични - хомеовокс, витамин Ц и пръскалка с прополис. Все пак по-добре лекар да каже.

# 80
  • София
От лекарствата за температура и болки само парацетамол е препоръчително да се използва, аз си бях взела наскоро и биозин мама за подсилване на имунитета. Капки за нос бих гледала да използвам по-ограничено, но не и тотално да ги избягвам.

# 81

Започни да пиеш биозин мама. Капки за нос, които са подходящи за бебета- например тонимер са хубави и подходящи. Ако се влушаваш консултирай се с Аг или ЛЛ

# 82
Здравейте ! 🥰
Последен цикъл 16.05.23, петък разбрах че съм бременна чрез кръвен тест! Без щитовидна жлеза съм и е от важно значение да се смени дозата на хормона!
Днес е сватбеният ден, и вече и теста за бременност показва две черти !
Свалих едно приложение за изчисляване на термина - 20.02.24 г.
Според вас кога е удачно да ходя на първи преглед ? Аз обмислям варианта за 27 юни , рано или късно е според вас?

# 83
Когато си запазвах час за преглед по телефона ми казаха, че трябва да са минали поне 10 дни от закъснението на цикъла.

# 84
Според мен първи преглед, ако няма притеснителни симптоми, към 6-7г.с дори в 8г.с , предния път отидох в 8г.с и всичко си се виждаше. Сега в 5+5 нищо не видяхме, освен сакче.. та ме викат отново в 8г.с и ми е по-притеснено.. да си бях чакала 😀

# 85
Здравейте мами,как сте? Още 7 дни и съм на първия преглед. Мина ли вашия преглед и вагинален ли беше или коремен ехограф?

# 86
Sis, аз ще ходя в сряда. Доста ми е притеснено, не знам какво ще се види, живот и здраве, тогава трябва да съм в 5+4 г.с. Миналия път, когато ме преглеждаха за установяване на бременност в 5г.с., лекарят използва вагинален ехограф, предполагам сега ще е същото.

# 87
Здравейте,
Аз вече бях на един преглед от нетърпение, знаех, че няма да се види кой знае какво, но все пак... бях в 4г.с.+5 дни, видя се плодното сакче, което като размер отговаряше на 5г.с.+2 дни. За друго беше рано, така че в края на следващата седмица ще ходя пак и се надявам да видим пулс Hands V Иначе да, прегледът е с вагинален ехограф, няма как иначе толкова рано.

# 88
Здравейте, последен цикъл на 16.05.23 - днес се обажда да запиша час при АГ.
Тъй като на 20.06.23 заминаваме на море, се разбрахме на 26.05 да бъде първият преглед Ще се минали повече от 10 дни закъснения, така че се надявам на видим хубаво нещо ❤🙏

# 89
Здравейте, февруарски мами!
Има ли някоя от вас с по-високо ЧХГ?
На 10.06 стойността ми беше 672, а 48ч по-късно на 12.06 е 1682. Струва ми се височко, тъй като ПРМ беше на 11.05…

Общи условия

Активация на акаунт