Февруарски мами 2024

• 41 257
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Аз за какво ви мрънках онзи ден, поради същата причина, водя се 7 г.с., по размери излиза 6+2, но сме само на ембрион, няма пулсации все още или по-скоро не са засекли, а съм на преглед чак на 11-ти когато вече ще съм и в 9та г.с. сигурно Sad направо ми се е свило всичко

# 586
Откровено до 11 не бих искарала но и аз вече съм си на принципа каквото такова. Аз съм от хората които са доста лабилни ( стана с абортите ) и сега като ми се гади брутално просто съм аут по цял ден. И не мога да се грижа за детето и ме е яд че не знам какво става щото се моля поне цялото тва гадене да има смисл. Много ми се гади не мога да ви тпиша просто за 6 та седмица извинете направо е ад.
Той моя вика повечеиняма да ходиш на часове извън обичайните на 2 седмици , викам е са , е са. ако ми припре ще ходя и тва е.Ей сега поне съм спокойна че зацапването нее от матката и няма да треперя до понеделник. Ама момичета то наистина си е божа работа тва . Просто не зависи от нас понякога и единственното на което може да правим магии е да се надяваме при всички ни всичко да е наред и всички да стигнем до този прословут 2024 февруари. Който ми е малко магичен с тези 2 ки и 4 ки

# 587
  • София
Ние още не сме чули как тупти сърчицето. АГ само каза, че е наред. АГ каза, че за момента няма да ни го пусне, защото е голям стрес за ембриона. Важното е, че расте и се развива.

# 588
Аз съм в 8+6 г.с. и днес чухме сърчице. Днес и аз имах кафеникаво зацапване, но на прегледа нищо обезпокоително не се видя. Но като цяло денят ми е странен. Бяхме навън и докато се приберем коремът ми се стегна и усетих леки болки точно като при контракции. Прибрах се и веднага легнах за да се отпусна и нещата се пооправиха. С първата бременност нямах такива проблеми, катерих се като коза къде ли не, постоянно бях в движение..а сега...

# 589
Още не съм споделила с никого, уж да не разваля магията, нали се сещате. След 3 неуспешни и някак започваш да се пазиш.
Аз съм царицата на кукувиците. Няма да ви връщам към 2017 със сина ми и да ви разказвам какви нелепости съм правила, колко пари изръсих по прегледи и тн.
Ама и сега превъртам играта и качвам левъл.
Снощи се зачетох в тнимките от плегледа. Той се опита да пусне да чуем пулса, ама беше много слаб (85 bpm), ама за 6+2 било нормално. Ама в моята глава започнаха филмите - в понеделник пак се виждаха само пулсации, 5 дена по-късно как не са се засилили?? Влизам в нета, ровя, чета и намирам черната статистика, че слабия пулс в първо тримесечие при 35 от 40 жени не свършил добре. Е, не съм мигнала снощи. Не мога да се понасям просто.

# 590
Спокойно, следващата кукувица. В момента чакам преглед. Защото от няколко дни съм във филма. Стискайте ми палци момичета, нека всички страхове са плод на великата ми параноя и всичко да си е наред. Може би затова мъжа ми се дърпаше 10 години за второ😔

# 591
Много сме, силни сме Joy
Какви са ти оплакванията? Защото и аз си записах час за преглед в неделя....ей така, даже тайно от мъжа ми, че ще ми върти очи пак.

# 592
В 8г.с. + 2 дни. Гащите ми взеха леко да стягат, гледам се в огледалото и се чудя дали лекото коремче е от бременността или просто ставам дебела. Joy
Старая се да ям здравословно сутрин - банани, пъпеши, череши. Мъча се за обяд и вечеря да хапвам пилешко, тиквички и други полезни неща, но човечето в мен ме притиска за пици, дюнери, бургери...от полезното само ми се гади. От сега се очертава да е любител на тестото като баща си... Вчера ядох комбинация бирени фъстъци с шоколад. Joy

# 593
не се насилвайте да ядете полезности ако не ви се яде то първите 3 месеца после ще ядем и рибка и месо . Аз се наливам с ментови и лимонови неща много ми е зле .

# 594
  • София
И аз влизам, само да се оплача, че и аз се чувствам ужасно зле. Почти не ям. Постоянно ми се вие свят и повръщам. Днес сутринта два пъти, направо гърлото ми гори вече .. уж изядох два сухара, ама не помогнаха, пия и Антиметил, но не съм сигурна колко помага. Направо не знам вече какво да правя.

# 595
При мен пък (6 г.с. + 6) все още нямам почти ни един симптом и се чудя това нормално ли е 😅.  Вчера чухме сърчице. От преди два дни ЧХГ ми е 70000+ но нямам симптоми - не ми се гади, не са ми чувствителни гърдите (АГ се изненада от факта), нямам тревожност, апетити някакви или гадене. Единствено може би преди няколко дни при по-рязко ставане леко ми се завиваше свят и ми прилошаваше, което движение често правя като част от работата и преди не ми е ставало така. Коремчето което си виждам май си е мое.

# 596
радвай се че си така Simple Smile има си и такива жени по принцип които нямат симптоми. То много зависи от нивата на прогестероните обикновено те са тия дето засилват ефектите , но и от самия организм зависи.

# 597
Как се отбелязват сърдечните пулсации на снимката на латински?

# 598
Как се отбелязват сърдечните пулсации на снимката на латински?

На моите горе (по-надясно) в правоъгълник пише FHR, което е fetal heart rate. Може да е на друго място според зависи от апарата.

# 599
Здравейте,получих току що еднократно воднисто кафяво течение около 3,4 капки без болка ,чудя се дали да ходя до спешното или да изчакам в 7г.с съм.

Общи условия

Активация на акаунт