Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 95 275
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 1 950
  • Mediterraneo
Чар дотолкова, че откриваш нови хора, така ги виждам нещата аз. Сега за месец познавам 30 нови човека, с една дама много си допаднахме, онзи ден ми звъни и ми вика Само на тебе имам доверие... Полякиня е, много готина, надявам се да си запазим познанството и да се опознаем. Аз чар откривам и в друго- когато влизаш вече в сработен колектив, отстрани лъсват много лесно нещата. За два дни усетих кои са скатавките, с кого мога да се сработя и от кого да се пазя. Моето шесто чувство за хората ме подлъгва изключително рядко, а така го упражнявам Simple Smile Майтапът настрана, терсене е такава честа смяна на работа, но поне съм на същото място, на същия договор, само сменям департамента. Ще видим, приемам го като възможност за импровизация- за първи път от толкова години имам нещо зад гърба си и мога да си го позволя.

# 1 951
  • Пловдив
Аз не мога да се изразя така...нямам такъв поглед.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 21:58 от mystic woman

# 1 952
Тарт, точно за това говоря.

# 1 953
Лайла, срам не срам, във водата се топнах само до коляно. Студена е за мен, не ми е комфортно. Иначе е чиста. МУ няма пропуск, плуваше и днес, докато моя милост стоя с тениска и къси гащи на брега Joy За цени не знам, не сме сядали никъде извън хотела с побългареното ОИ. Мярнах на едно капанче на самообслужване  табела 150 гр цаца 5 лв. На плажа около нас само зони на хотели, та не разбрах цените на плажните принадлежности. Но много умряло. Не знам рано ли е още, заради по-лошото време ли е или просто тук е по-умряло, отколкото ние сме свикнали, но много заведения са затворени, работещите са празни. Нашият хотел е пълен с румънци, тук-там рускоговорящи и българи за цвят. За персонала няма да отварям дума Close
Утре пътуваме обратно, планът е да се разходим малко из Бургас и да палим джапанките към къщи. И двамата имахме нужда от малко почивка, продухахме главите и сега ще чакаме “истинската” августовска отпуска.

ДобрЕ, епично пътуване при вас Sad Дано вече сте на финала.

# 1 954
  • тук и там
Легнах си, викам си ще почета книга един час и ще заспя. Хубаво, само дето съседите италианци имат гости и са отвън на двора.. Майната му на спането, ами не мога да се концентрира да чета даже, толкова са шумни..

# 1 955
Тръгнах и аз да лягам и чувам мяяу мяу. 🙄 Едно бебе на средата на улицата,изстрелях се по пижама и го прибрах. Дадох му да хапне,обаче сега заспа в ръцете ми. Оставя ли го,започва да плаче. 😓 А ММ като стане сутринта и го види,не знам. 😅 Той хич не обича котки.

# 1 956
  • София
Добро утро.

# 1 957
Добро!
Стиснете по едно палче днес. Дано мине добре комисията и назначат КТ на мама. За сега няма оплаквания, но да имаме яснота как да се действа за напред. И да не се налага да излизам в отпуск отново, защото в момента хич не е подходящо. Гоня едни срокове, а работата няма кой друг да ми я свърши.

# 1 958
  • София
Стискам, Кло!

# 1 959
  • тук и там
Добро утро! Кло,стискам палци!
ДобринЯ,прибра ли се? Я ме виж,каква цветарка станах.. Stuck Out Tongue Winking EyeИмам три цъфнали орхита,това не се беше случвало досега.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 09:44 от Кайсия

# 1 960
  • София
Момичета, по каква сметка се набират пари за бебе Джони? В темата за детето видях сметка и преведох, но сега виждам, че преводът е върнат.

# 1 961
Артемис, писах на лс.

# 1 962
Кло, палчетата са стиснати.
Ре, днес излизаха резултатите ако не се лъжа. Силно съм стиснала и за теб!
Фил, много бе, три часа.. това е добър знак!
 ДобрЕ, измъчихте се с това пътуване.. съчувствам.

# 1 963
  • София
Лав, излезли са, но нищо няма. Чакат още един тест и не ми дават да ги видя.
Ще се напия. Така ми писна.

# 1 964
  • София
Таро карти показват за Филомена нов етап в живота и успех.
За Ре - да е спокойна и с овладяна енергия.

Общи условия

Активация на акаунт